Nem kellene végre a gyerekeseknek új támogatást adni a
veszélyhelyzet okozta áremelkedés miatt?
Figyelt kérdés
A gyerekek nem keresnek, célzottan nekik kellene már valami plusz támogatás. Az egyedül élők keresnek, magukról gondoskodnak, de a gyerekeknek nincs jövedelmük, ezért méltányos lenne, akár különadókkal gyerek védelmi alapba befizetettni a gyermeknevelés terheit nem viselikkel?
14-es Hallottál a közösség elleni izgatás bűncselekményi tényállásairól nagy nyílvánosság előtt elkövetve? Mert nem állsz hozzá messze és 4 év a felső határa. Ennek alapján a középmérték sem kevés, helyedben nem irogatnék ilyesmit, hátha a rendőrbácsik is figyelik az oldalt.
2022. jún. 5. 21:09
22/29 anonim válasza:
19-es, teljesen félreérted a szituációt. És még világgá is kürtölöd az értő olvasás hiányát.
Akkor még egyszer: azok az emberek, akik majd cserélik a pelenkádat, törlik a fogatlan szádat, ha kicsurog a tejbepapi, a mostani bölcsisek, ovisok. Valaki, egy hülye, felelőtlen ember kipottyantotta őket a nagy semmire és embert nevel belőlük, hogy ha te bepisilsz, vagy hívni kell a mentőt, mert összetörted magad, legyen aki kijön és ellát.
Nem a szüleiket fogják eltartani😃.
16#
2022. jún. 5. 21:15
23/29 anonim válasza:
Szednek itt mindenkitől, mindenféle "jogcímen" elég sarcot - nagyjából a semmire!
2022. jún. 5. 21:19
24/29 anonim válasza:
22) ezt erre szakosodott ápolók fogják megtenni akik fizetést kapnak érte vagy az államtól,vagy az ellátott személytől.
Vagy szerinted most is a hozzátartozó gyerekek/unokák végzik ezt a feladatot?ugyanmár,feléjük sem néznek ilyenkor.
2022. jún. 5. 21:24
25/29 árokpart válasza:
Eszem ágában sincsen ijesztegetni, sem fenyegetni, csak tájékoztattalak, hogy közel állsz ahhoz, hogy közvádas bűncselekményt követsz el és a hatóságok is nézik folyamatosan az oldalt. Azt sem mondtam, hogy éjjel a fogdán alszol nem is kívánok, kívántam ilyesmit, csak jóindulatból mondom, hogy buktak már le itt ezen az oldalon bűncselekményekkel. Ha beazonosítják az IP címedet a mostani törvények szerint már az is lehet bizonyíték nem kell, hogy az utcán élőben történjen nagy nyílvánosság előtt amiről írsz. Hiányzik egy trollkodás miatt házkutatás, számítógép lefoglalás, kihallgatás, elhúzodó büntetőeljárás? Vedd úgy, hogy nem is írtam semmit felőlem azt csinálsz amit akarsz nem én viszem a vásárra a bőrömet.
2022. jún. 5. 21:26
26/29 anonim válasza:
Erre találták ki az öngondoskodást!
Én pl. derékig fogom csak eltemettetni magam, hogy tudjam gondozni a saját síromat!
2022. jún. 5. 21:31
27/29 anonim válasza:
27) még mindig nem értem a vergődésed:aki akar az csinál gyereket,aki nem az nem:egy többmilliós populációban semmi jelentősége hiszen minden területre jut elég ember (már ha anyagilag meg lesznek fizetve..)
Akkor meg mit vergődsz?
2022. jún. 5. 21:37
28/29 anonim válasza:
Anyai nagyanyámat sem a család gondozza, mert rossz szülő volt, senki nem kér belőle, azt kapja vissza, ahogy bánt a gyerekeivel, unokáival.
2022. jún. 5. 23:11
29/29 anonim válasza:
Élősködik nélkületek is egy eléggé széles réteg rajtuk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!