Nem kellene végre a gyerekeseknek új támogatást adni a veszélyhelyzet okozta áremelkedés miatt?

Milyen áremelkedések jóember???????
A miniszterelnök úr megmondta, hogy megvédte a rezsicsökkentést és a családokat!

Én pont azért nem vállaltam eddig gyereket, mert úgy látom, hogy nem tudnám tisztességesen eltartani.
Vállalj másod vagy harmad állást kérdező, te vállaltad, hogy eltartod a gyerekeid.Bicskanyitogató a stílusod.

Jó ötlet, támogatom! Elsőként a szingli/agglegényadót vezetném be. Aki nem tudja mondjuk 30 éves kora fölött orvosilag igazolni, hogy nem lehet gyereke, az fizessen különadót! Mivel ebből a rétegből jó sokan vannak magyarországon, ezért sok pénz folyna be, amit aztán a gyerekekre lehetne költeni. A gumióvszerre különadót vetnék ki, csakúgy, mint a fogamzásgátlókra. Mivel a mostani gyerekek az ország jövője, minden szinten, maximálisan támogatni kell őket, még a családnélküliek rovására is! A szinglik/agglegények amúgy sem túl sok hasznára vannak a társadalomnak, az országnak. Mikor majd megöregszenek, sipítva követelik majd azoktól a gyerekektől, akiktől most sajnálják a támogatást, hogy ápolják és pelenkázzák be őket.
Szerintem a társadalomnak kutya kötelessége támogatni azokat, akik ilyen helyzetben gyereket vállalnak.

Gondolom troll kérdés, de leírom ide, aztán minden hasonlóhoz elég csak átmásolni. Talán nem kéne ész nélkül szarni a kölköket a világra csak azért, hogy legyenek. Előbb illene átgondolni, hogy megengedheti-e ezt a HÁZASPÁR magának, MINDENT beleszámolva! Gondolok itt a gyerek ellátására, szülőkkel töltött szabadidejére, 3 hónap munkanélküliségre vagy táppénzre, meg sok más dologra.
Vagy ha valaki annyira támogatást vár a felelősen gondolkodók adójából, akkor tessék széttenni azokat a lábakat, meg átengedni a nőlényt alkalmanként. Nincs ingyen ebéd, a pénzért meg kell dolgozni. Azok is ezt teszik, akik nem sipákolnak segélyért állandóan.

14
Mindenki a saját pénzéből adakozzon!
És még a liberális a kommunista..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!