Erre tud adni a politika valami megoldást ?
Figyelt kérdés
Már több helyről is halottam, hogy vannak Magyarországon olyan területek amiket az elsivatagosodás veszélyeztet. Erre az állam tud adni valami megoldást ? A két videó csak azért van , hogy jobb meg baloldal is mondja , hogy van baj a klíma változással
https://www.youtube.com/watch?v=CWDVj-3_aAs&ab_channel=HVGVi..
2022. jún. 5. 16:26
2/7 anonim válasza:
Nem. Csak beszélnek a semmiről kB. Mindent nem tudnak ezek befolyásolni. Ország szavazást csalás igen de időjárást már nem tudnak mert Isteni törvények szerint van természet azt a fityiszkék nem tudják OV val megváltoztatni
3/7 anonim válasza:
Homokhátságra van kutatás folyamatban,program is készül,mintaprogram megvalósítása Debrecennél célegyenesben.
Olvass,agroinform.hu
Nem csekély anyagot találsz.
4/7 anonim válasza:
1,2
Ha gőzötök nincs szakmai kérdés kapcsán,minek bsszátok el a kézízületeiteket...
5/7 anonim válasza:
4)4 esnek. Ha te elhiszed azt a badarságot egy bulvár clickbait össze esküvést hogy chemtraileznek meg az illuminati irányít, meg ilyeneket meg laposföld akkor tekerd le a fejedet a helyéről. Ugorj le a vízesés széléről, meg látod hogy nincs ufo sem laposföld. Max egy jó nagy esés és egy halál. Talán a szellemed kitér de a tested hüvelyét itt hagyod. Elvileg tanulni és fejlődni vagyunk itt. A laposföld meg ufo meg illuminátusok az a baj hogy pont a nem tanulás módja. Szimplán lázadsz magatok ellen. Na erre varrjál gombot klavitúra ellenes. Most gyere azzal amivel akarsz. Te ostoba.
6/7 anonim válasza:
5
Hármas is én vagyok,dílerkém,az a szakmai rész,nem az Ufómagazin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!