Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor végül is Orbán Viktor...

Akkor végül is Orbán Viktor kinevette a Mi Hazánk mozgalom szavazóit?

Figyelt kérdés

Állítólag jót röhögtek Semlyénnel. Érted, létrehoz az ember egy pártot a valódi ellenfele ellen, hogy megossza őket, erre meg nem kevesen be is kapták a horgot és rájuk szavaztak.

Szerintetek is egy iszonyú jót röhögtek Orbánék, miközben az átlag magyar ment robotolni, adózni nekik reggel?

2022. jún. 4. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10 Te meg degener*lt,ha 2022-ben is fasisztákat vizionálsz.
2022. jún. 4. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A Jobbikot is fasiztáztátok, aztán összeálltatok velük. :D
2022. jún. 4. 15:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
10. A fasiszták és kommunisták, már boldog egyetértésben vannak az összefogás zászlaja alatt. Nem én mondtam.🤣
2022. jún. 4. 16:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés nulla valoságtartolommal bír, és nem más mint a kérdező erőlködése.

Gondolom frusztráló érzés hogy az egyesült ellenzék öszehozott egy, minden eddiginél durvább 2/3 ot.

Csak kérdezem, akkor nem ők játszanak Orbán kottájábol?

2022. jún. 12. 07:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Már maga a kérdés is egy hazugság. Amúgy a balliberálisok meg az urambátyám Fidesz szokta ellopni a Mi Hazánk programpontjait.

És igen szükség van harmadik útra, mivel én is voltam fidesz meg balliberális szavazó is, de egyik se igazán jó, így inkább esélyt adunk egy új alternatívának minthogy gengszterpártokra szavazzunk.

Több vidéki településen is összefort egyébként a balliberális ellenzék és a fidesz tehát mielőtt az MHM-et fideszbérencnek mondanád azelőtt nézd meg ezeket. Példának Szekszárdot tudnám mondani, ahol Bomba Gábor (a Szekszárdi Közgyűlés ballib frakcióvezetője) és Kapitány Zsolt (Tolna Megyei Közgyűlés fideszes frakcióvezetője) egyeztetni jár bizonyos pénzek egymás közötti elosztásáról. És így Kapitányék cége több száz millió forintos EU támogatáshoz jutott, de Bomba se maradt hoppon.

Másik példának Miskolcot tudom felhozni, ahol a fidesz és a ballib ellenzék szerint is "rend és biztonság van", mivel elfogadták az éves biztonsági beszámolót. Az elfogadó szavazáson csak Pakusza Zoltán (Mi Hazánk önkormányzati képviselője) szavazott NEMMEL.

2022. jún. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!