Magyarország mindenben az élre tőr? Mi lettünk a legtöbb EU tagállam által legjobban utált tagállam?
Annyira jó ilyen sok mindenben az élen lenni.
Magyarországon a legmagasabb az infláció is az unióban.
Ügyes vagy Viktor! 👏
11
Hiába adod elő, úgy mintha tényeket írnál, attól ezek még hülyeségek maradnak
Őszintén szólva én örülők, hogy ezek a mentalis nívón mozogtok, igy biztos, hogy az elkövetkező évtizedekben sem fog érvényesülni, az elcseszett ideológiatok, legalábbis Magyarországon biztos nem! 🤡🤡🤡
További jó bohóckodást, tényleg szórakoztató a műsor, amit nyomtok, csak picit drága volt a belépő
"Néha komolyan nem tudom eldönteni, hogy a kérdezőnkhöz hasonló emberek most csak hőbörögni akarnak egy sort vagy csak poénkodnak, egyvalami biztos, az összes állításod egyértelműen és tételesen megcáfolható és az a legdurvabb, hogy még nem is ez a legnagyobb probléma
A legnagyobb probléma az, hogy úgy csináltok, mintha lett volna alternatíva, komolyan léteznek olyan emberek, akik hatalmat adnának egy DK-Jobbik stílusú pártnak?
Addig, amig nem tudtok felmutatni, egy olyan ellenzéket, amire az emberek tényleg hajlandók lennének szavazni(nem csak orrbefogva), addig maradjatok csendbe és nézzetek magatokba"
És az nem baj, hogy a Fidesz százmilliárdokat lopott el? Nyugodtan ikszelsz rájuk?
15
Soha nem szavaztam a Fideszre, de nem tudnál érvelni azon állítás ellen, hogy a Fidesznek jelen pillanatban nincs alternatívája, ja persze ott van a Mi hazánk, akik ugyan szimpatikusan, viszont ha a politikájuk megvalósul, teljes mértékben el izolálnánk magunkat a külvilágtól, ami nem sok embernek tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!