Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik az "összefogásra" szavazt...

Akik az "összefogásra" szavaztak, azoknak nem tűnik fel, hogy azokra szavaztak, akiknek 16 évnyi Fidesz-uralmat köszönhetünk?

Figyelt kérdés
A Fidesz sorozatos győzelme nem önmagának köszönhető, hanem annak, hogy nincs értelmes alternatívája. Az összefogósdi politikusok pedig az Orbán-rendszer legnagyobb élvezői: semmilyen felelősség nem terheli őket, csak kritizálni kell, meg hisztizni, különösebb erőfeszítést nem kell tenni, és minden hónapban utalják a 1,5 milliós fizetést.
2022. jún. 3. 09:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
#9 Akkor ki a rossebre szavazzunk agyaskám? Fideszre? Vagy ne is szavazzunk? Azzal mivel lesz jobb, he?
2022. jún. 3. 10:23
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

#10:

Ennél még Dobrev Klárikával is többre mentek volna, mint Emzépével.

2022. jún. 3. 10:38
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

#10 most komolyan azt akarod mondani, hogy ezen a pár tucatnyi, sok éve megbukott, levitézlett, országot gazdasági csődbe juttatott balliberális politikuson kívül nem tudtok találni másokat abból a 2-3 millió emberből akik nem a fideszre szavaztak?

Tényleg ennyire tré az a csapat?

Akkor mégis minek akarnának kormányra kerülni?

2022. jún. 3. 10:39
 14/26 anonim ***** válasza:
63%

"A Fidesz sorozatos győzelme nem önmagának köszönhető, hanem annak, hogy nincs értelmes alternatívája."

Igazad van. Márki-Zay Péterrel úgy voltam, hogy azért a Fidesz sorozatos kétharmada nem neki köszönhető, aztán inkább rá szavazok, mint viccpártra vagy csak támogatást felvevő kamupártra. De legközelebb szerintem kiegyezek a viccpárttal.

2022. jún. 3. 10:45
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
Ha MZP, aki egy külsős, konzervativ, nem volt elég jó, akkor, akár magát Istent is hozhatnák ide, ő se tudná Orbánt normál körülmények között megverni. 18 óta mondom, hogy normál körülmények közt, nem lehet leváltani.
2022. jún. 3. 10:45
 16/26 A kérdező kommentje:

Az édeskevés, hogy külsős és konzervatív. Aki összegyurcsányozza magát, annak nem lehet sikere a magyar politikában.

2022. jún. 3. 10:56
 17/26 anonim ***** válasza:
25%

15: MZP rengeteg hülyeséget mondott, amibe a fideszpropaganda bele tudott kapaszkodni

Elsősorban azért nyer a fidesz, mert átvette a média feletti uralmat, ami az egyszerű emberek elérését illeti, akik nem néznek utána az információknak, csak elhiszik a hazugságokat, amit a propaganda üvölt. Ilyen közpénzből finanszírozott médiaúthengerrel szemben kevés esély van nyerni, ha a propaganda hazugságait minden csövön üvöltik.

2022. jún. 3. 11:04
 18/26 anonim ***** válasza:
24%
Én hallgattam a beszédeit és nem igazán hallottam, olyan ordas nagy baromságokat, amiket mindenki hülyeségnek hiv, egy szokás szerint összeollózott, összevágott ellenkampány. Ez ellen nehéz bármit is tenni. Mondasz valamit és csinálnak belőle valami teljesen mást.
2022. jún. 3. 11:08
 19/26 anonim ***** válasza:
71%

Orbán Viktor egyszemélyben felelős azért, hogy most háború van és emberek halnak meg.

Ha ebből tudna lopni, akkor Orbán Viktor büszke pedofil lenne.

Elnézést kérek a fogyatékosoktól, hogy fideszesekhez hasonlítottam őket.

Ezekben mi volt az összevágás?

2022. jún. 3. 11:19
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

18: pl. hogy Ukrajnába küldenénk katonákat, ha a NATO is küld. Nyilvánvaló volt, hogy a NATO nem küld, mert a direkt konfrontáció lenne az oroszokkal, szóval ilyet kár volt mondani, mert csak magaslabda volt, ami a fideszpropaganda felnagyított, hogy MZP Ukrajnába küldené a fiainkat.

Meggondolatlanul beszélt, amit a fidesz simán kihasznált.

2022. jún. 3. 11:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!