Akik az "összefogásra" szavaztak, azoknak nem tűnik fel, hogy azokra szavaztak, akiknek 16 évnyi Fidesz-uralmat köszönhetünk?
#10:
Ennél még Dobrev Klárikával is többre mentek volna, mint Emzépével.
#10 most komolyan azt akarod mondani, hogy ezen a pár tucatnyi, sok éve megbukott, levitézlett, országot gazdasági csődbe juttatott balliberális politikuson kívül nem tudtok találni másokat abból a 2-3 millió emberből akik nem a fideszre szavaztak?
Tényleg ennyire tré az a csapat?
Akkor mégis minek akarnának kormányra kerülni?
"A Fidesz sorozatos győzelme nem önmagának köszönhető, hanem annak, hogy nincs értelmes alternatívája."
Igazad van. Márki-Zay Péterrel úgy voltam, hogy azért a Fidesz sorozatos kétharmada nem neki köszönhető, aztán inkább rá szavazok, mint viccpártra vagy csak támogatást felvevő kamupártra. De legközelebb szerintem kiegyezek a viccpárttal.
Az édeskevés, hogy külsős és konzervatív. Aki összegyurcsányozza magát, annak nem lehet sikere a magyar politikában.
15: MZP rengeteg hülyeséget mondott, amibe a fideszpropaganda bele tudott kapaszkodni
Elsősorban azért nyer a fidesz, mert átvette a média feletti uralmat, ami az egyszerű emberek elérését illeti, akik nem néznek utána az információknak, csak elhiszik a hazugságokat, amit a propaganda üvölt. Ilyen közpénzből finanszírozott médiaúthengerrel szemben kevés esély van nyerni, ha a propaganda hazugságait minden csövön üvöltik.
Orbán Viktor egyszemélyben felelős azért, hogy most háború van és emberek halnak meg.
Ha ebből tudna lopni, akkor Orbán Viktor büszke pedofil lenne.
Elnézést kérek a fogyatékosoktól, hogy fideszesekhez hasonlítottam őket.
Ezekben mi volt az összevágás?
18: pl. hogy Ukrajnába küldenénk katonákat, ha a NATO is küld. Nyilvánvaló volt, hogy a NATO nem küld, mert a direkt konfrontáció lenne az oroszokkal, szóval ilyet kár volt mondani, mert csak magaslabda volt, ami a fideszpropaganda felnagyított, hogy MZP Ukrajnába küldené a fiainkat.
Meggondolatlanul beszélt, amit a fidesz simán kihasznált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!