Mi a véleményetek a forint teljesítményéről és jövőjéről?
Szerintem törekedni kellene az euró bevezetésére, vagy a forint stabilizálására. Ez a cikk egy kicsit elgondolkodtatott és egyben lehangolt:
Ti mit gondoltok erről?
Én Euro-ban kapom a fizetésemet, mégis sírni tudnék a forint teljesítményétől.
Azért ez sok mindent elárul.
Elvileg a fidesz bukásának 2 feltétele van.
1. 400ft os euro
2. 500ft feletti benzin
1 szopós évet megérne ha tényleg sikerülne belebuknia.
Baromi ciki lenne Orbánnak. Németországban valahol 1200-1300 euro körül van a minimálbér. Magyaroszágon átszámítva 300.
Németországban, ha valaki soha nem is dolgozott, nyugdíjasként 900-at kap minden hónapban. Magyarországon 100-at.
Míg egy lakás bérleti díja, a csirkemell és a spagetti tészta mindkét országban közel azonos.
Mindegyik elszégyellheti magát a Parlamentben.
Sose lesz eurónk. Mert akkor fel kellene zárkózni.
🤡 GYURCSÁNYÉK EL❌URTÁK...
🤡 De aki nem ért a gazdasághoz/külkerhez, annak mondhatom.... :D
#8: A kérdésben belinkelt cikk írója pénzügyi szakértő, nem gondolom, hogy ne értene a gazdasághoz.
De a kérdést nem vitatkozás vagy vádaskodás miatt tettem fel, hanem azért, hogy megvitassuk, hogy mi lenne a jó megoldás.
MEGVITATNI ???
Tudod egyáltalán hogy ez (⬇️) mit jelent ?
"törekedni kellene a forint stabilizálására" ???
(válasz : GYURCSÁNYÉK eladtak mindent !)
- Ha majd vissza vásároljuk a dolgokat - és nem külföldi árukkal lesz teli a polcunk.
- Akkor majd fog erősödni a forint...
- De ameddig a LIDL-ben csak DÉL-AFRIKÁBÓL importált SÁRGARÉPA kapható, addig csak gyengülni és gyengülni fog a forint...
- MODERNKORI GYARMATORSZÁG LETTÜNK... (ez evvel jár: forintgyengüléssel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!