Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Szerintetek ha...

Fideszesek! Szerintetek ha Kirill pátriárka szankciós listára kerülne, akkor megnőne a gáz villanyszámla, betörnének a migránsok a házainkba, nemi átalakító műtéteket népszerűsítő filmeket vetítenének az ovikban és a bölcsiben, drágulna a farhát?

Figyelt kérdés
Vagy mi a vihar történne könyörgöm? Elvenné a micimackó a 13. havi nyugdíjat, amit Orbán 12 évig nem volt hajlandó fizetni? Vagy betiltanák lipsi muszlim dervisek a déli harangszót? Könyörgöm magyarázza el valaki, mitől lenne nektek attól rosszabb az életetek?

2022. jún. 2. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
11%
#40. Látom, kőkeményen fogynak az érvek. :D De tudod, én a valóságról beszélek, és az úgy van, ahogy fentebb írtam. Neked lehet, hogy nem fogja megmondani az ATV meg a Nyugati fény (valószínűleg csak a szívedet féltik), de az attól még úgy van. :D Minden nyomorult évben azt játsszuk, hogy sírtok, toporzékoltok, hogy az Unió mostmáraztán tényleg tegye ki Orbánt és ne adjon neki egy fillér pénzt sem (amiről ti valamiért azt hiszitek, hogy egy karitatív szervezet által juttatott ajándékpénz), aztán mi a történet vége MINDIG? Orbán nemhogy marad, de szavának súlya van, a JÁRÓ pénzeket pedig megkapjuk...ha nem előbb, akkor majd utóbb, ám végül mindig. Ez van srácok, ma sem buktatja meg nektek von der Leyen néni a patást.
2022. jún. 3. 00:48
 42/66 anonim ***** válasza:
29%

#42. "Persze, Orbàn becsicskítja az aut…"

Nézd, én értem, hogy átaludtad az utóbbi pár évet a migránsinvázió óta, de hadd ne kelljen már kiselőadást tartanom...

2022. jún. 3. 00:50
 43/66 anonim ***** válasza:
16%
40 hülyeségeket hordasz össze és általánosítasz. Egyáltalán nem értesz a politikához
2022. jún. 3. 00:51
 44/66 A kérdező kommentje:

00:48

ezen az oldalon nem az a szokás, hogy értelmes választ illik írni a kiírt kérdésre?

Konkrétan a kérdésre is tudsz válaszolni, vagy csak terelni tudsz?

2022. jún. 3. 00:55
 45/66 anonim ***** válasza:
28%

#43. "most örvendezzek"

Dehogy. Ismerve az ellenzéki elképzeléseket, ha ti örültök, általában akkor van baj, és ha nem örültök, akkor elég jó eséllyel épp jó irányba haladunk. Referencia az elmúlt 12 év.

"egy áruló vezeti az országot"

Aztán miért áruló? :D Mellesleg ilyen értékű véleményem nekem is lehetne, én is mondhatnám az ellenzékre, hogy nemzetbiztonsági kockázat. :DD

"vagy esetleg a tavalyi tavalyelőtti hiánynak? a 400-as eurónak?"

Szóval szerinted Orbán miatt gazdasági problémák vannak és nélküli sokkal jobban állnánk? Ez az érv? :)

"vagy hogy az ilyenek mint te azt hiszik ők nem szopnak?"

Mindenki szív, szerte a világon. Csak tudod az a nem mindegy, hogy egy ilyen gondterhelt helyzetbe még megszavazunk-e egy MZP-t és mögötte egy horrorszövetséget, vagy sem. Rontani ugyanis korlátlanul lehetett volna tovább még a jelenlegi helyzeten is, óriási szerencséje az országnak, hogy ezt nem próbáltuk ki.

"miért lenne letargia? van hogy fel kell adni. nyertetek, rajtatok a világ szeme, lehet bizonyítani!"

Na ez a beszéd, szerintem is van, amit be kell látni. Ilyenekkel, hogy MZP, a Momentum, Jakab Péter itt nem lehet bohóckodni, ez komolytalan. Letargia egyébként tényleg nincs meg a kellő mértékben az ellenzéki térfélen, pedig most abszolút lenne helye. Ráférne az egész bagázsra egy igen komoly szembenézés, de ez szokás szerint elmaradt, és pontosan ott sikerült folytatni, ahol április 3-a előtt voltak...amíg ez így marad, addig nem kell csodálkozni, ha négyévente jön a kétharmad.

2022. jún. 3. 01:00
 46/66 anonim ***** válasza:
16%
Imádom nézni, ahogy a jobb, és baloldaliak buzgón irogatnak, a kis világukból, és közben azt hiszik, hogy nekik van igazuk
2022. jún. 3. 01:02
 47/66 anonim ***** válasza:
19%
#47. Látom, nagyon szeretnéd, ha nem aláználak tovább a kisbarátaiddal együtt, de sajnos onnantól, hogy feltetted a kérdésed, nincs kívánságműsor.
2022. jún. 3. 01:02
 48/66 A kérdező kommentje:

00.12

sajnállak, ha így látod. menthetetlen vagy. a kérdés valós, csak te nem tudsz értelmesen válaszolni rá, tehát fideszes logikáddal biztos lipsi kérdés, amit tűzzel-vassal irtani kell, mert nem fér bele az M1-Tények-Fidi bermudaháromszögbe.

2022. jún. 3. 01:16
 49/66 anonim ***** válasza:
22%
Kell a baloldalnak megint egy ellenség, aztán ennyi.
2022. jún. 3. 01:18
 50/66 A kérdező kommentje:

01.18

muris, amikor ezt egy fiddeszes írja, ellenségkép kell valamelyik oldalnak? nézz tükörbe, vagy az M1--re

2022. jún. 3. 01:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!