Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor halálán viccelődik az osztrák köztévé elnöke?

Figyelt kérdés

Az osztrák köztévé elnöke szerint ha meghalna Orbán szívinfarktusban,akkor szebb hely lenne a világ.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. jún. 2. 20:21
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
76%
A Hold meg sajtból van.
2022. jún. 7. 21:54
 52/56 anonim ***** válasza:
26%
Kedves 48-as.A 47-es vagyok.Olvass akkor kérlek utána mennyit keres egy MSC mérnökinformatikus diplomás középvezető 15+ év backend fejlesztői tapasztalattal..Tudod egy kezdő java fejlesztő az egyetemről kiesve nettó 450 alatt el sem kezd már dolgozni...Azért mert nektek ez az összeg elérhetetlen ,mert annak idején lusták voltatok,még ne azt okoljátok aki tanult..De tudod nekem nem a gyári műszakom van hogy 16:00-kor leteszem a lantot aztán pihenek,vagy iszom a sőrt mint a prolik a TV előtt..Ha nagyobb para van a rendszerekkel akkor bizony be kell mennem...Viszont szerencsére ilyen ritkán van s teljes HO-ba tudom nyomni,sőt van hogy 3-4 hétig külföldről dolgozok be..A gyerek élvezi,s én is hogy a munka végeztével a tengerparton pihenek.Most épp mondjuk közel vagyunk,a Kanári-szigeteken vagyunk 3 hete.Mondjuk ebből majd 2 hét szabi volt..Lehet irigykedni,nem izgat..Annak idején amíg ti a farkatok vertétek,vagy vakartátok én 0-24 tanultam..Az meg pont nem érdekel hogy elhiszed vagy nem a fizetésem..2 perc utána olvasni mennyi az átlagfizetés a munkakörömben..1.2-1.7 millió között fogsz találni nettóba multiknál ....
2022. jún. 8. 00:32
 53/56 anonim ***** válasza:
30%

00:32: és aki mondjuk tanárnak tanult, hogy a nyamvadt kölyködet oktassa? Az miért nem keres havi másfél milkát?

Nem veszed észre, milyen bicskanyitogató a modorod?

Dehát ez a lényeg. Csak trollkodsz. Provokálsz. Ezt is a kisszobából irkálod anyukád háta mögül, ahol még mindig laksz, és ott is maradsz, mert már a munkanélküli segélyt sem kapod. :)

2022. jún. 9. 21:47
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek magániskolába jár..Aki tanárnak ment az meg tudta mennyit fog keresni..Az ő döntése..
2022. jún. 9. 21:53
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Trollkodni trollkodok de csak veletek prolikkal akik 30 éve a mindenkori kormányt okoljátok..
2022. jún. 9. 21:55
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Hidd azt hogy segélyes vagyok kis prolikán ha neked jó:)Rajtatok nevetek csak örök veszteseken akik nem tudják a kezükbe venni a sorsukat..Nálam a gyerek ma delfint simogatot a Loro Parkban:)Nem az utcaköveken játszott..Minden ember pályaválasztás előtt tudja milyen bért fog keresni .Utána rinyálni már szánalmas..S hidd el a gyermekem tanárainak is elég jó keresete van..Ja hogy beszélnek pár nyelven s nem egy huszadrangú Eltén tanultak..
2022. jún. 9. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!