Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor halálán viccelődik az osztrák köztévé elnöke?

Figyelt kérdés

Az osztrák köztévé elnöke szerint ha meghalna Orbán szívinfarktusban,akkor szebb hely lenne a világ.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. jún. 2. 20:21
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem csak vicc, több millió magyar is ugyanezt gondolja.
2022. jún. 2. 20:23
 2/56 anonim ***** válasza:
73%
Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de bár válna valóra
2022. jún. 2. 20:26
 3/56 anonim ***** válasza:
73%

Én pl nem kívánom senki halálát, de legyél őszinte magadhoz, ha hirtelen meghalna Orbán, Kim dzongun, Putyin, Erdogan, és Lukasenka, sokkal de sokkal jobb hely lenne a bolygó.

Ez tény. Ezek moslék emberek, akik kizsákmányolják a népeiket.

2022. jún. 2. 20:27
 4/56 qkker1 ***** válasza:
67%
Teljes mértékben igaza van.
2022. jún. 2. 20:28
 5/56 anonim ***** válasza:
66%
Teljes mértékben egyetértek. Aki pedig mandinert és kormánypárti szemetet olvas, márcsak meg is érdemli, hogy ideges legyen ezen a szép nyári estén. Mondjuk elég büntetés nekik az, hogy külföldön az emberek a keresetükből évente 4x mennek üdülni, míg ők turbómagyar fideszesek örülnek, ha évente egyszer a privatizált, NER szenny Balaton vizében mártózhatnak és ehetik a túlárazott, zsíros, trágya lángost. :)
2022. jún. 2. 20:33
 6/56 anonim ***** válasza:
37%

Milyen erkölcsi magaslatról próbálnak beszélni a Fideszesek akik Soros halálát kívánják nap mint nap.

Esetleg még elveteműltebbek pedig mindenki másnak a halálát kívánják aki nem pontosan úgy gondolkodik a világról mint Ő (sok ilyet tudok mondani Fideszes körből)

Ui.: Mielőtt jönnének a Fideszes és Mi Hazánkos, Én nem akarom védeni Sorost, szerintem iszonyat erkölcstelen ember, sokkal jobb lenne a világ, ha nem létezne, mint ahogy a #3 által felsorolt személyek nélkül is + Gyurcsány nélkül is, de nem kíván egyiknek a halálát sem, Én még abba is beleegyeznék, hogy elmehetnének egy szigetre életük végéig nyaralni, csak ne avatkozzanak bele a világ működésébe.

2022. jún. 2. 20:37
 7/56 anonim ***** válasza:
64%
A libsik egyetlen esélye arra... hogy egy másik pártelnök verje rommá őket 2026-ban.
2022. jún. 2. 20:39
 8/56 anonim ***** válasza:
34%
A moderátor, aki nem vág ki mindenkit örökre,aki bárki halálát kívánja, mint pl. az első 3 válaszoló, az inkább monnyon le.
2022. jún. 2. 20:40
 9/56 anonim ***** válasza:
25%
Kedves 6-os.Budapesten lakó,többdiplomás ,jobboldali értelmiségi mérnök vagyok..Évente 2x járunk a gyerekekkel sielni..S minimum 2x nyaralni,ebből az egyik mindig Európán kivűl van..Tudod itthon is meglehet keresni a netto 1.5-2 milliót programozóként ha annak idején nem egy lusta lumpen voltál hanem tanultál..Viszont egy dologban igazat adok neked,nem tudom milyen érzés amikor 12 éve már 4x alkalommal a nyelvetekkel mossuk fel a padlót,akkora pofont kaptok ..S most kapaszkodj meg,nő is vagyok.:-)
2022. jún. 2. 20:47
 10/56 anonim ***** válasza:
100%
14# Hajrá! Igazad van és a 12-es válaszolónak is:)
2022. jún. 2. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!