Ez nem csak vicc, több millió magyar is ugyanezt gondolja.
2022. jún. 2. 20:23
2/56 anonim válasza:
Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de bár válna valóra
2022. jún. 2. 20:26
3/56 anonim válasza:
Én pl nem kívánom senki halálát, de legyél őszinte magadhoz, ha hirtelen meghalna Orbán, Kim dzongun, Putyin, Erdogan, és Lukasenka, sokkal de sokkal jobb hely lenne a bolygó.
Ez tény. Ezek moslék emberek, akik kizsákmányolják a népeiket.
2022. jún. 2. 20:27
4/56 qkker1 válasza:
Teljes mértékben igaza van.
2022. jún. 2. 20:28
5/56 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek. Aki pedig mandinert és kormánypárti szemetet olvas, márcsak meg is érdemli, hogy ideges legyen ezen a szép nyári estén. Mondjuk elég büntetés nekik az, hogy külföldön az emberek a keresetükből évente 4x mennek üdülni, míg ők turbómagyar fideszesek örülnek, ha évente egyszer a privatizált, NER szenny Balaton vizében mártózhatnak és ehetik a túlárazott, zsíros, trágya lángost. :)
2022. jún. 2. 20:33
6/56 anonim válasza:
Milyen erkölcsi magaslatról próbálnak beszélni a Fideszesek akik Soros halálát kívánják nap mint nap.
Esetleg még elveteműltebbek pedig mindenki másnak a halálát kívánják aki nem pontosan úgy gondolkodik a világról mint Ő (sok ilyet tudok mondani Fideszes körből)
Ui.: Mielőtt jönnének a Fideszes és Mi Hazánkos, Én nem akarom védeni Sorost, szerintem iszonyat erkölcstelen ember, sokkal jobb lenne a világ, ha nem létezne, mint ahogy a #3 által felsorolt személyek nélkül is + Gyurcsány nélkül is, de nem kíván egyiknek a halálát sem, Én még abba is beleegyeznék, hogy elmehetnének egy szigetre életük végéig nyaralni, csak ne avatkozzanak bele a világ működésébe.
2022. jún. 2. 20:37
7/56 anonim válasza:
A libsik egyetlen esélye arra... hogy egy másik pártelnök verje rommá őket 2026-ban.
2022. jún. 2. 20:39
8/56 anonim válasza:
A moderátor, aki nem vág ki mindenkit örökre,aki bárki halálát kívánja, mint pl. az első 3 válaszoló, az inkább monnyon le.
2022. jún. 2. 20:40
9/56 anonim válasza:
Kedves 6-os.Budapesten lakó,többdiplomás ,jobboldali értelmiségi mérnök vagyok..Évente 2x járunk a gyerekekkel sielni..S minimum 2x nyaralni,ebből az egyik mindig Európán kivűl van..Tudod itthon is meglehet keresni a netto 1.5-2 milliót programozóként ha annak idején nem egy lusta lumpen voltál hanem tanultál..Viszont egy dologban igazat adok neked,nem tudom milyen érzés amikor 12 éve már 4x alkalommal a nyelvetekkel mossuk fel a padlót,akkora pofont kaptok ..S most kapaszkodj meg,nő is vagyok.:-)
2022. jún. 2. 20:47
10/56 anonim válasza:
14# Hajrá! Igazad van és a 12-es válaszolónak is:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!