Ki hogy tapasztalja az alábbi felmérés eredményét? Tényleg ennyien harcolnának önként a hazáért?
Nem az orosz-ukrán konfliktushelyzetben, hanem ha nálunk erre kerülne sor. Tényleg 50%-a megvédené hazánkat? Ez magas szám. Ami viszont érdekes, az a sorkatonaság támogatottsága, ezt nem tudom hogy hozták ki, hogy 40% mellette van, mikor az egy baromság.
Én harcolnék, de csak akkor ha tudnám, hogy érdemes harcolni.
Például, nem lennének többet az országban cigányok.
A status quo fennmaradásáért nem érdemes harcolni.
Proxiháborúban nem harcolnék, lásd ukrajna, szíria stb.
Egyébként igen.
A sorkatonáságot támogatom, van sok pozitív hozadéka is. 6 hónap simán mehetne, több menetgyakorlattal, lövészettel, fizikai felkészítéssel, kiegészítve elméleti oktatással is. Én szerettem katona lenni anno, tanított is sokmindent.
Ennyit kibírtok ti is, ha izraelben a csajok is bírják.
Sokan meg is szeretnék ott a katonai pályát. Plusz lenne egy kis rutin, mert elképesztően béna emberek vannak, akik pl dobás közben elejtik a gránátot, és a kiképzők rántják őket a védőárokba...
100x-os túlerő ellen nem mennék golyófogónak. De ha van értelme, akkor viszont igen. Bár akkor is inkább végeznék szellemi munkát, modern háborúban csak akad más tevékenység is jó matek és informatika tudással, mint a lövészárok..
De ez nem választás kérdése. Háborúban amit a #1 ír, az bűncselekmény, és rosszabb esetben kivégzés jár érte.
1 és 5
Akkor keressetek egy másik hazát. Mert itt harcolnotok kell adott esetben lásd ukrajna hadkötelezettség.
Mindenkinek jobb, ha most mentek el. Köszi
"A sorkatonáságot támogatom, van sok pozitív hozadéka is. 6 hónap simán mehetne"
Pozitív hozadéka akkor van, ha normális emberekkel kerül össze az ember, de ha egy intelligens ember primitív csőcselék közé kerül, az csak kínszenvedés.
"Asgard nem egy hely, hanem a nép"
Szerintem ez Magyarországra is igaz. Az életrevaló népek ország nélkül is megőrzik az identitásukat. Lásd Zsidók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!