Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki hogy tapasztalja az alábbi...

Ki hogy tapasztalja az alábbi felmérés eredményét? Tényleg ennyien harcolnának önként a hazáért?

Figyelt kérdés

[link]

Nem az orosz-ukrán konfliktushelyzetben, hanem ha nálunk erre kerülne sor. Tényleg 50%-a megvédené hazánkat? Ez magas szám. Ami viszont érdekes, az a sorkatonaság támogatottsága, ezt nem tudom hogy hozták ki, hogy 40% mellette van, mikor az egy baromság.

2022. jún. 2. 09:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Én nem harcolnék. Ennek az országnak se a népe, se a kormánya nem érdemli meg, hogy meghaljak értük. Menjenek a hithű viktoristák, de előtte puszilják meg Orbán hátsóját!
2022. jún. 2. 09:17
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

Én harcolnék, de csak akkor ha tudnám, hogy érdemes harcolni.

Például, nem lennének többet az országban cigányok.

A status quo fennmaradásáért nem érdemes harcolni.

2022. jún. 2. 09:22
 3/16 anonim ***** válasza:
16%

Proxiháborúban nem harcolnék, lásd ukrajna, szíria stb.

Egyébként igen.

A sorkatonáságot támogatom, van sok pozitív hozadéka is. 6 hónap simán mehetne, több menetgyakorlattal, lövészettel, fizikai felkészítéssel, kiegészítve elméleti oktatással is. Én szerettem katona lenni anno, tanított is sokmindent.

Ennyit kibírtok ti is, ha izraelben a csajok is bírják.

Sokan meg is szeretnék ott a katonai pályát. Plusz lenne egy kis rutin, mert elképesztően béna emberek vannak, akik pl dobás közben elejtik a gránátot, és a kiképzők rántják őket a védőárokba...

2022. jún. 2. 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

100x-os túlerő ellen nem mennék golyófogónak. De ha van értelme, akkor viszont igen. Bár akkor is inkább végeznék szellemi munkát, modern háborúban csak akad más tevékenység is jó matek és informatika tudással, mint a lövészárok..

De ez nem választás kérdése. Háborúban amit a #1 ír, az bűncselekmény, és rosszabb esetben kivégzés jár érte.

2022. jún. 2. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Én ezért a hazáért biztos nem harcolnék. Lehet lepontozni.
2022. jún. 2. 09:46
 6/16 anonim ***** válasza:
16%

1 és 5

Akkor keressetek egy másik hazát. Mert itt harcolnotok kell adott esetben lásd ukrajna hadkötelezettség.

Mindenkinek jobb, ha most mentek el. Köszi

2022. jún. 2. 09:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mindig érdekel, hogy kiket kérdeznek meg és mi alapján válogatják be az embereket egy ilyen közvéleménykutatásba. Telefonon hívják? Akkor gondolom a nyugdíjasok a telefont ragadók. Utcán? Dolgozó embert nem igen lehet megszólítani a rohanásban? Messenger üzenetben? MLM, zaklatás és társai miatt inkonzisztensen megy át a szitán.
2022. jún. 2. 10:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"A sorkatonáságot támogatom, van sok pozitív hozadéka is. 6 hónap simán mehetne"

Pozitív hozadéka akkor van, ha normális emberekkel kerül össze az ember, de ha egy intelligens ember primitív csőcselék közé kerül, az csak kínszenvedés.

2022. jún. 2. 10:11
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Fogadjunk ha kitörne nálunk is a háború, Orbán és családja másnap már valahonnan Brizíliából jelentkezne be élő facebook adásban, és miközben ők leléptek, persze a kormány többi tagjával együtt, itthon harcra buzdítaná a népet, hogy harcoljunk a szent rezsicsökkentésért. Úgyhogy erről ennyit...
2022. jún. 2. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Asgard nem egy hely, hanem a nép"

Szerintem ez Magyarországra is igaz. Az életrevaló népek ország nélkül is megőrzik az identitásukat. Lásd Zsidók.

2022. jún. 2. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!