Az idei Pride-ról is készít vicces riportot a konzervatív média?
Figyelt kérdés
Tavaly ugye a Pesti TV-s srácok csinálták, és szórakoztató volt, de ugye most megszűnik a Pesti TV. Csinálnak attól még ilyen beszámolót? Mert a 444, Telex, Partizán szutykát nem nézem meg.2022. jún. 1. 22:23
21/34 A kérdező kommentje:
#20: Van, amit ki lehet figurázni a Pride-on. Nem érzed a problémát ezzel?
2022. jún. 1. 23:20
22/34 anonim válasza:
20.
Sopasd le már magad a feleségeddel,aki fiú,azt maradj má nyugton.!
23/34 anonim válasza:
#22 nő vagyok te szerencsétlen. Ja, biológiailag is nő
24/34 anonim válasza:
#21 csak azzal, hogy valakinek ez jelenti a humort. Jajj de vicces tényleg. A humor csúcsa, mit ne mondjak
25/34 A kérdező kommentje:
#24: Mit fáj neked, hogy én mivel szórakozom? Elvégre nagy a szabadság, lehet vonaglani is.
2022. jún. 1. 23:24
27/34 anonim válasza:
Nekem nem fáj, de ha vonagló melegeken szórakozol, az rólad nagyon sokat elmond:D
29/34 steven95 válasza:
Mindegy hogy idén készít-e. Rosszab esetben majd a tavalyit megnézed ismétlésként álló farokkal.
30/34 anonim válasza:
29 Steven ne itt ratyiskodj már, nem mindenkinek rögtön az álló farkak jutnak eszébe mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!