Szerintetek meg tud annyira erősödni a Jobbik, hogy Jakab Péter legyőzze Orbánt a 2026-os választásokon?
Biztos, hogy nem, mert Jakab Péter képmutató, és ezt be is bizonyítom:
1. Jakab volt az az ember aki mindig kiállít a "melósok" mellett. Erre kiszivárgott egy videó, hogy miként beszél egy melóssal:
Ha jól tudom, Jakab nem is kért elnézést utólag, de javítsatok ki, ha tévedek.
A melós, vagyis Kovács Gyula sokkal intelligensebb ember, mint Jakab:
2. Jakab azt próbálta elhitetni a parizer kampányával, hogy ő a nép egyszerű gyermeke.
Tegyük hozzá: semmi baj nem lett volna abból, ha kikerül róla egy olyan kép, ahol parizert vásárol. Szimpatikus is lett volna. De túltolta az egészet!
Jakab azt mondja, hogy egy közülünk, noha 2 milliós fizetése van:
És még nem is szóltam a parlamentben mutatott minősíthetetlen viselkedéséről.
Bár Orbán Viktor is sok kritikát kap, de a megítélése még így is sokkal jobb. Még Donald Trump is elismerte:
Jakabnak tehát esélye sincs a győzelemre.
A 2021-es előválasztáson még a saját követői sem szavaztak rá. Több, mint 400 000-en követik a Facebook-on de kevesebb mint 100 000 szavazat ment rá.
Jakab Péter az a politikus, akit még a saját követői sem akarnak miniszterelnöknek.
Csak azt felejtitek el, hogy Jakab Péternek nincsenek szükségei bérkommentelőkre, mellette ott van a nép!
Tudom, hogy itt alapból mindenki Fidesz-es, DK-s bérkommentelő és magából indul ki.
Jakab az előválasztáson csak Fekete-Győr Andrást tudta megelőzni, utolsó előtti lett. Hol van akkor a nép, ki mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!