Kire fogsz szavazni a 2024-es EP választáson?
Tudod hogy ez nem igaz! se érvet se bizonyítékot nem tudsz mondani erre! én viszont sok bizonyítékot tudok! a fidesztől veszik el a legtöbb szavazót! rádásul több ügy kapcsán is a fideszel erősen szembementek! (például oltás) de még a fideszes végrehajtó maffiát is a Mi Hazánk buktatta le! sőt! ha megnézed a Mi Hazánkat akkor többet támadja a fideszt mint a baloldalt.... arról meg nem én tehetek hogy nincs elég agysejted hogy felfogd a tényeket....
8: Ne erőlködj... FONTOS kérdésekben egy szelet fújnak a Fidesszel. Egy jobbos, vagy szélsőjobbos szavazónak ott lenne a Fidesz. A Mi Hazánkra adott szavazat elvesztegetett szavazat. Mert kormányra úgyse kerülnek.
A Fidesz a következő 4 évben csak addig profitál belőletek, amíg szét nem veritek egymással karöltve teljesen a baloldali ellenzéket. Ha ez megtörtént, a Fidesz nem fog megtűrni maga mellett egy jobboldali konkurenciát és titeket is ugyanúgy ki fognak nyírni, mint ahogy a Jobbikkat tették.
Nem baj, én szeretem a náci könnycseppeket.. 😊😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!