Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Európában a legalacsonyabb nálunk a "hazaszeretet", mindössze 14%-a a katona korú férfiaknak harcolna a hazájukért?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt 17%-ot mértek, de a legújabb már csak 14%-ot mutatott, ami egész Európában a legalacsonyabb! Az EU-ban néhány példa: Finnország 76%, Svédország 68%, Németország 54%. Svájc-ban meg gyakorlatilag mindenki harcolna, mert ott tényleg állampolgári kötelesség, 20-30 éves korig még a fegyvertartás is kötelező, meg katonai kiképzésekre, gyakorlatokra is járni.

De mondom, egész Európában, nem csak az EU-ban, nálunk a legcsövesebb ez az arány. És ebben gondolom a Mi Hazánkosok is benne vannak már.

Mit szóltok hozzá? És szerintetek mi lehet ennek az oka, hogy ez az ország ér legkevesebbet a lakóinak szerte Európában? Az is benne van, hogy itt az egyik legrosszabb az élet, vagy a legkevésbé prosperáló ország, netán itt a legszarabb a kormány, a politikusok?

#háború #politika #hazaszeretet a béka segge alatt
2022. máj. 31. 20:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, páva is vagy, meg hazudsz is? Nem szép dolog.
2022. máj. 31. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Hülye aki háborúzni akar. Persze nyilván mindenki elkezdené védeni a hazáját, meg vannak akik megszöknének, de őket meg valahol elkapják és ugyanúgy megölik, mert dezertált. Inkább az a kérdés hogy mennyi esélyünk van a túlélésre, mert az első közvetlen támadás hullámot valószínűleg a kelet európai államok kapnák, aminek a túlélési esélyei csekélyek.
2022. jún. 1. 06:26
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Akinek vaskos a bankszámlája,könnyen ugrál,meg is lóg.Mások valsz. maradnak a szegénységüket védeni.Panellakók a legkiszolgáltatottabbak sajnos,amint láható a Don mentén...
2022. jún. 1. 07:23
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Orbán szaros rendszeréért még annyira sem harcolnék.
2022. jún. 1. 09:27
 15/18 anonim ***** válasza:
13%
A hazádért, a házadért harcolnál,tülkös.
2022. jún. 1. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Kapjak csak fegyvert hehe. :D Lelövöm az összes tisztet (de akár még bakát is) körülöttem amint megfelelő alkalmam lesz és eltünök. És tudjátok miért? Ha ebben a mocskos korrupt országban van elég pénzed megtehetel bármit, többek között nem kell bevonulnod mert tudsz elég kenőpénzt adni a sorozo tisztnek. Én meg ha nem akarnék bevonulni egyből lelönének, "hazaárulás, dezertálás" miatt. Még én vagyok a hazaáruló csak mert... Érdekes módon ennek a társadalom felső része meg egyből eltakarodik innen, mert megteheti!?
2022. jún. 1. 10:04
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

16 követem a példád.

Ha elkerülhető akkor nem lőnék le senkit, de ha kell akkor megtenném fájó szívvel.

2022. jún. 1. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
85%
Milyen háburut akkartok magyarország sorba vessztet.Más országok egyböl áttálltak a gazdaságra, vagy be szereztek atomot azt senki nem cseszegeti őkett.Ti meg menétek meghalni a semmiért grat olyan idioták vagytok mint az ukránok 2 várost adtak volna és konfliktus se lett volna ez hol van trianonhoz képest ?Meg az ukrán elnők semmit nem csinált az országért most meg hirtelen hőslett az igen nekem ilyen dicsőség nem kell.Ott is széjelopták az országot most meg már szabadság harcos hol éltek ti 5 perces emlékezetek van vagy mi?
2022. jún. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!