Tóth Gabi vajon ma is coming outolna hazaszeretetből? És Majka ellenzékiségből?
Még az előválasztás előtt, amikor nagyon úgy nézett ki, hogy ismét sima ügy a 2/3-ad, Tóth Gabi fröccsöntött popfos celebből hirtelen nemzeti érzelmű népdalénekessé avanzsált, Majka pedig vezeklést gyakorolva az első hullám alatti beszólogatásaiért egy Szíjjártó fotóval jó kutya módján visszatörleszkedett Orbán Viktor lábához.
Aztán mindenki számára teljesen váratlanul feltűnt MZP, mire Majka be is ment Partizán Marcihoz és előadta, hogy ő mindig is ellenzéki érzelmű volt. Tóth Gabi már a második népdalfeldolgozással érezhetően felégette maga mögött a baloldal felé vezető hidat, de Majkának talán még ez a többedik 180°-os fordulat is sikerülni fog. Ki tudja?
Miért ne lehetne hívő? A kinézete miatt? Ez lenne a baloldali tolerancia? Milyen nyilatkozata undorító? Meg tudod mondani?
Aki a kinézete alapján itéli meg egy emberről hogy LEHET-E hívő vagy nem, azzal nincs mit tárgyalni.
Boldog Új Évet!
2: nekem a hazaszeretettel a vlágon semmi bajom. Én nem vagyok balos, se fideszes, jobboldani érzelmű vagyok, de nem tetszik, ami itt megy.
Tóth Gabinak sokkal több esze van annál, minthogy bármiben is ősizntén higgyen. Ő MZP előtt még az újabb 2/3-ban hitt, ezért úgy gondolta, érdemes a tétjeit a nemzeti oldalra pakolni, így hátha egy Kovács Ákosi magaságba is el tud majd jutni. Tévedés azt hinni, hogy ebben a játékban bárkit az őszinte szándék mozgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!