Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Csak nekem tűnik úgy, hogy jobbra tolódás van folyamatban a gyk politika rovatában?

Figyelt kérdés
A választás előtt mindenkit nullára pontoztak, aki nem értett egyet az ellenzékkel és minden fideszes szavazókat szidó kommentet felpontoztak. Akkor is, ha csak egymást követő csúnya szavak voltak benne. Most mintha kiegyenlítettebb lenne.
2022. máj. 30. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

be,be

diktatúránk idején MAJD jegyzetelhetsz,ha lesz olyan

2022. máj. 30. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát,pedig csak ez a kétféle bérenc létezik mostanság.Gyúúrcsánytakonyoggy!
2022. máj. 30. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:

A választások előtti 1-2 hónapban (részben a háború miatt) aktiválta magát +15-20 ember, én kb. ugyan akkora aktivitással ennyivel hátrébb csúsztam. Aztán április 3. után lecsendesült az oldal, addig szinte percenként pörögtek a Fideszt ócsároló kérdések, amik ugyan úgy nem voltak igazi kérdések, mint a “Ballibek” vagy “Gyúrcsányisták” kezdetűek, csak azokat ez a többlet 5-6 válaszon át lejáratta, míg a sajátjaik alatt egymást igazolták és ha jött egy kritika, rögtön álszentkeskedtek, hogy ők “hiába érvelnek a fideszbirkáknak” meg “független, objektív miédiumokból tájékozódnak mindkét oldalról”. De aztán a vereség után gondolom rájöttek, hogy nincs értelme.

Fideszesekből szerintem nem lett több, ugyan úgy 4-5 ember pontozza fel őket, csak korábban volt mellette 15 le is.

2022. máj. 30. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Tényleg kiegyenlítettebb, viszont a Fideszesek csak lepontoznak, nem érvelnek néhol. :)
2022. máj. 30. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézd meg itt a lepontozásokat. Most itt éppen a baloldal pontoz.

Egyébként igen. A választások előtt sok fizetett trol volt elsősorban az egyik oldalon.

2022. máj. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!