Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Háborús vészhelyzet van,...

Háborús vészhelyzet van, miért nem zárjuk le a határokat, hogy a balliberális fiatalok ne tudjanak elhúzni?

Figyelt kérdés

Miféle háborús vészhelyzet az olyan ahol a határok tárva nyitva vannak? A fiatal páváink húznak is kifele Nyugatra, mert nekik a jólét, béke, magas bérek meg madárcsicsergés, szivárványzászló fontosabb a hazánál. Ahelyett, hogy itthon maradnának és fegyverkeznének. Érdekes módon senkit nem látok a nagyapjával a lőtéren gyakorolni magyar népdalokat énekelve.

Ha nem megy máshogy, akkor miért nem tartjuk itt őket erőszakkal? Lezárni a határokat, a sorkatonaságot visszavezetni, elegem van a sok elkényeztetett puhány ficsúrból. Ennek az országnak férfiak kellenének, de ezek nagyon messze vannak attól, hogy bármelyiket férfinak lehessen nevezni. Tán 1 a millióból van ilyen.

2022. máj. 30. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Hol van erről valami adat, hogy mennek ki a pávák? Mi a baj a háborús vészhelyzettel? Csak annyi a történet, hogyha hirtelen háború lenne, akkor a hatalmon lévő kormány az erre felállított stábbal gyors döntéseket hozhat. Covidnál is hasonló volt a helyzet. Ez nem azt jelenti, hogy bármelyik fél oldalán hadbavonulunk, da ha a határaink mentén gyanús katonai mozgások lennének, akkor gyorsan és egyszerűen reagáljon az Ország, ne kelljen bizonyos rendeleteket, intézkedéseket megszavaztatni, ahol az ellenzék keresztbetehet és lassíthatja a reakció időt. De kíváncsi vagyok mi a negatív oldala annak, hogy a Fidesz ezt bevezette. Egyáltalán nem vagyok fideszes, de ha Én kormányoznám az Országot és a szomszéd Országban pukkangatnának, Én is ezt a rendeletet hoznám.
2022. máj. 31. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem annyi kérdésem van, miért nem február 24-én vagy 25-én vezették be ezt? Az egész a lopásról, meg a lustaságról szól. Hiába van kétharmaduk, ahhoz is lusták, szavazzanak. Szánalmas pozőrködés az egész, amit ezzel csinál Orbán. Kétharmaduk van, bármit megszavazhatnak, de ahhoz is lusták, hogy a demokrácia látszatát fent tartsák. Így nem 48 óra alatt kap újabb utalást a Lölő, hanem 24 óra alatt. K@rva nagy vívmány, ez tényleg!

2022. máj. 31. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Attól hogy háborús vészhelyzetet hirdettek Lölö vagyona mitől fog gyarapodni? Mi az összefüggés? Ha egyből háborús helyzetet hirdet, akkor meg biztos az lett volna a baj, meg hogy tuti Puttlerral összejátszik, készülnek valamire, blablabla. Miért kellett volna akkor? Akkor még éppen csak elkezdődtek a harcok, és azok a harcok rohadtul messze voltak. Azóta már közelebb került a front, menekültek jöttek, a ki nem mondott háború egyre jobban kiszélesedett, azért elég sok minden változott. Ennyi erőből a NATO miért most hétvégén tartott itt hadgyakorlatot, miért nem egyből 24-én? De még mindig nem értem, hogy mi a probléma ezzel a háborús vészhelyzettel? Kinek és mi haszna származik ebből? Kiket és hogyan károsít meg? Miért furcsa és rossz ettől a kis körömnyi piszok gyengécske kis 10 milliós Országtól az, hogy ilyen rendeletet hoz, miközben a határaitól nem messze 2 több 10 milliós nagyságú Ország pukkangat Egymásra? Miért baj, hogy egy gyorsabb reakcióidőt a kezünkbe adó rendeletet hozunk, hogyha hajnali 1-kor átpukkan egy bomba a határon Hozzánk, akkor ne 5 nappal később, 10 gyűlés meg szavazás meg egyeztetés után tudjunk csak reagálni?

Hangsúlyozom, hogy nem vagyok fideszes, de már megint azt érzem az ellenzékiek részéről, hogy teljesen mindegy, hogy mit csinál a Fidesz, megy a fröcsögés, hogy az mennyire szar, és ha odaírjuk, hogy ettől Lölőnek lesz pénze, akkor ez tény. Ha az összes környező EU-s ország háborús vészhelyzetet rendelt volna el, csak Mi nem, akkor meg biztos azon ment volna a fröcsögés, hogy megint sántikál valamiben a Fidesz. Ez a tipikus Nyuszika és a sapkája eset. Teljesen mindegy, hogy mit mond a Fidesz, az úgyis szar lesz, de már harmadszorra kérek valami kézzelfoghatóbb érvet az mellett, hogy ez most mégis miért rossz! Erre válaszoljon Valaki könyörgöm, hogy ez a konkrét rendelet miért rossz? Maga a rendelet a rossz? Ha teszem azt az Ellenzék nyert volna 2/3-dal és most Ők hozták volna ezt a rendeletet, ugyanúgy szar rendelet lenne?

2022. máj. 31. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Mert könnyű olyan döntéseket hozni, amivel gyarapodhat a NER garnitúra. Egy csettintés, és a háborúra hivatkozva vonhatnak el forrásokat más ágazatoktól, amiket könnyen átjátszhatnak fideszes alapítványokba, vagy egyéb körökbe. De egy tavalyihoz hasonló homofób rendeletet is átnyomhatnak csakúgy, anélkül hogy lenne róla bármilyen vita, vagy szavazás. Érdekes, Lengyelországnak vagy a Balti államoknak sokkal nagyobb félni valói lehetnek, még sincs háborús vészhelyzet egyik államban sem.

2022. máj. 31. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Például? Tényleg érdekel.
2022. máj. 31. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

"Balti államoknak sokkal nagyobb félni valói lehetnek, még sincs háborús vészhelyzet egyik államban sem"

Jobb félni,mint megijedni.Ott is vészhelyzet van,csak nem része a "hivatalos" közbeszédnek.

2022. máj. 31. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!