Arról mi a véleményed hogy Orbán Viktor akarja tenni a kezét a lakossági megtakarításokra? A tbsz számlára is?
kamu
A Fidezs teljes kormányzása arra épül, hogy olyan lépéseket hoz, ami nem fáj közvetlenül az embereknek. Áttételesen azo is ugyanúgy fájnak, de elmagyarázzák, hogy mégis jó neked.
Nem illeszkedik a politikájukba egy ilyen lépés. Van száz jobb eszköz ennél, amiket kreatívan használnak is.
2es vagyok, nem, azért mert én nem akarok nekik adózni, ezért nem otthon dologozok és amit csak tudok, külföldről szerzek be!
Egyébként én annó magánnyugdij tag voltam, igaz kb 2 évem bánta csak, de akkor megtanultam, hogy én ilyen rendszerben nem akarok élni és dolgozni, ma a net erre már lehetőséget ad!
Ahha, amikor bevezetik az extraprofitadót, ahogy ne a lakosságon csattanjon a válság, akkor majd pont a lakossági megtakarítást fogják einstandolni. A szoci suttogó propaganda csúcsterméke ez is. Bizonyíték nincsen, csak úgy hallottam valahol. :)
A fidesz legnagyobb innovációja, hogy a válságot nem lakossági megszorításokkal kezelik. Ez az unortodox gazdaságpolitika lényege, amiért cikizték őket eleget 2010-ben. csak hát az az igazság, hogy működik.
Nem kell ehhez forrás.
Háborős vészhelyzet van és rendeleti kormányzás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!