Ilyen kizsákmányoló bérek miatt vagyok Fidesz ellenes?
Figyelt kérdés
Mindig is igazságtalan volt a Fidesz a bérek terén.
De valahogy egyre jobban utálom a kizsákmányoló bérek miatt.
Egyszerűen nem boldogulok.
2022. máj. 30. 08:35
31/34 anonim válasza:
Ok tanulj csak másnak lakhattása lesz meg fizuja amig te 30 egyáltalán munkába mész.Persze ez nem itthon van igy és külföldön komoly béremelések vanak nem 20000 ft emelnek.Itt mindig csak le maradás lesz meg le szakadás.
32/34 anonim válasza:
#31. 21 éves koromban kezdtem el teljes munkaidőben dolgozni, kicsit több, mint fél évvel az első diplomám menetrend szerinti megszerzése előtt és szerencsére nagyon hamar elkezdhettem átlagon felüli béreket keresni. Azóta is tanultam sokmindent, de végig dolgoztam mellette. Szóval miről beszélsz, ember? Nem kellett megszakadnom, de attól szerencsére nagyon távol kerültem, hogy nekem is a UK-be kelljen mennem mosogatni, mert jobb munkát is végzek annál, lényegesen több fizetésért, és itthon. Ja, amúgy megnézem, hogy ki és mikor vesz magyarként ingatlant mondjuk Londonban, míg én Budapesten akár már most is vehetnék, ha nagyon akarnék (hitelre persze, de nem kellene hozzá CSOK-ot, Babavárót, vagy hasonlókat igénybe vennem).
33/34 anonim válasza:
Ember olvasd már el amit irsz hitelre vehetnél ingatlant szerinted ez jó ?Külföldi béren hitel nélkül vehetnél itthon.Kint minek venél lakást ha nem ilyen albérlet árak vannak mint magyarba meg nyugijad is lesz nem mint otthon mert magad után fizeted nem másnak.
34/34 anonim válasza:
#33. Sötét vagy öregem, az a nagy helyzet. 60-70 milliós ingatlant készülök venni az itthoni fizetésemből, te meg azt akarod bekamuzni, hogy a londani mosogatók ezt megveszik kápéra? Na ne nevettess! Mint írtam, sokkal jobban élek itthon, mint a kitántorgó, csicskamunkát végző honfitársaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!