Ilyen kizsákmányoló bérek miatt vagyok Fidesz ellenes?
Mindig is igazságtalan volt a Fidesz a bérek terén.
De valahogy egyre jobban utálom a kizsákmányoló bérek miatt.
Egyszerűen nem boldogulok.
Én nem költök semmilyen cigire, alkoholra.
És nem 0 végzettségem van hanem 12 osztályom.
de az egy nulla végzettség
gondolom az "érettségim már nincs" eufemizmusa ez a 12 osztályom van duma
akinek nincs érettségije, annak valójában elég sok pótolni valója van abban a 12 osztályban
szóval az első lépésben kellene az érettségi, amit egyébként szeptemberi jelentkezéssel már az őszi vizsgaidőszakban le lehet tenni
egyetemre úgysem fogsz jelentkezni, és pont senkit nem érdekel, hogy színkettes
teljesen mindegy, hogy milyen szakképesítéssel rendelkezel, az érettségire szükséges készségek nélkül garantáltan esélyed sincs ezeket művelni
Nincs lehetőségem tanulni, mert nem vagyok olyan okos.
És hiába írjátok a 0 végzettséget ez csak nektek vigasz mert nem tudjátok elfogadni az alacsony béreket.
Annak is meg kell élnie valahogy nem? Ja szerintetek inkább pusztuljon akinek nincs érettségije meg jó sok szakmája.
mert mondjuk most nem tudnál előző évi érettségiket töltögetni?
különben sem kell okosnak lenni, csak be kell gyakorolni a típusfeladatokat, mert minden évben ugyanazt kérdezik csak más számokkal
Pedig az érettségi ma már elég fontos, hogy meglegyen.
Egyik másik helyre még takarítani se vesznek fel ha nincs.
Nagyon minimális háttértudással simán meg lehet egyébként csinálni kettesre az egészet. Mivel úgy látom a továbbtanulás nálad nem jöhet számításba így senkit se érdekelne hanyas csak az, hogy legyen.
#23. "Nincs lehetőségem tanulni, mert nem vagyok olyan okos."
Ez tényleg nagy butaság. Ülj le, foglalkozz vele minden nap és meglesz, amit szeretnél. Akár érettségi, akár valamilyen szakma. Javaslom, válaszd ezt a lehetőséget mindenképp, hogy később minél kevesebb problémád legyen az életben.
Akkor csak éhen halás maradt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!