Miért ilyen korrupt a magyar média, hogy a Fidesz javára hazudnak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 16:26
31/72 anonim válasza:
mi az a fidesztálib? jogosan le ballibtáliboztak és még neked áll feljebb? :))
32/72 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy tudatosan két Magyarország lett építve. Akik fideszesek megkapnak mindent, pozíciókat, üzleteket, pályázataokat, közpénz hegyeket, trafikokat, kaszinókat, színházakat, stb.....aki viszont mint pld én, csak "független" vagyok, sok adót fizettek, stb, nem vagyok képviselve, kvázi hazaáruló vagyok szerintük kb, és a közmédiában pl semmi sem szól nekem-hozzám, -pedig tényleg próbálok objektív lenni- szóval én elárulva érzem magam, mert nem erre kapott felhatalmazást a kormány.
33/72 anonim válasza:
lehet visítva, fújtatva mészáros lőrincezni, de valahogy az általa kezelt vagyon még mindig megvan
a forbes minden évben lajstromlistát vesz róla
ezzel szemben hol is van a szocik által rabolt vagyon? ja, hogy senki sem tudja?
akkor el lehet gondolkodni rajta, hogy mi is lett ellopva
34/72 A kérdező kommentje:
31.
💩💩💩🤣
2022. máj. 29. 22:17
35/72 anonim válasza:
ez dobrev klára neve ballibtálib képírással?
36/72 A kérdező kommentje:
Ez Orbi neve Fidesztálib kódolással.
2022. máj. 29. 22:22
37/72 A kérdező kommentje:
🤑🤥💩😷
2022. máj. 29. 22:25
38/72 anonim válasza:
Dobrev elszámoltatott volna mindenkit...ha ő indult volna miniszterelnök jelöltként.
39/72 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel sem Dobrev sem Orbán, de a többi se.
Hazudnak mind.💩
2022. máj. 29. 22:33
40/72 anonim válasza:
Aki a hatalom közelében volt és tudja milyen, vagy épp hatalmon van, így is úgy is úgy sakkozik, hogy neki jó legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!