Miért ilyen korrupt a magyar média, hogy a Fidesz javára hazudnak?
#8. "Mondjuk jó lenne, ha az emberek értesülnének a igazságról is."
Fejtsd ki bátran! Milyen igazságok nem jutnak el ma szerinted az emberekhez? :)
"Tényleg ilyen buta az emberek 2/3 része, hogy nem érzékelik a valóságot?"
Az a rossz hírem van, hogy nagyon is érzékelik. Nem az van, hogy nem hallottak még Mészárosról, hanem nagyon is hallottak, csak annyira gyűlölik a jelenlegi, gusztustalan ellenzéket, hogy ENNEK ELLENÉRE küldik el őket a k. anyjukba. Hát ez van.
5.
Ne égesd már magad.
Korrupció:
"olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, amely során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat."
Kis értelmezés, mert látom neked nem megy:
"jogosulatlan előnyhöz juttat másokat."
Mint a Magyar média a Fideszt.
"pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe"
Ki pénzeli és tartja nyomás alatt a Magyar média nagy részét?
9.
Igaz, nem tettem hozzá, hogy a Magyar szavazókra gondolok és nem a teljes lakosság 2/3 részére.
#12. Már nekem kínos. Szerinted b+ ha neked van egy céged és te fizeted az alkalmazottaidat, akiknek utasítást adsz, akkor az alkalmazottaid korruptak?
Mármint én tudom, hogy szeretnél a médiára mint valami független, senki irányítása alatt nem lévő, önálló entitásra tekinteni, csakhát nem ez van, ezzel ismét csak a gyermeki gondolkodásodat reklámozod.
Szóval az egybites ballib világképed alapján:
- a kormánymédia a kormány álláspontját tükrözi, következtetés: a kormánymédia korrupt;
- az ellenzéki média az őt pénzelő (bel- vagy külföldi) tulajdonosi kör álláspontját tükrözi, következtetés: az ellenzéki média független.
Ilyen szinten tök felesleges erről beszélgetni, mert komolyanvehetetlen.
Nincs értelme veled vitatkozni, hiteltelen vagy, holott pontosan tudod miről van szó.
Biztos az EU is azért folytat többek között a média korruptsága miatt eljárást Magyarország ellen, mert neked van igazad.
Jól érzed, ez valóban kínos számodra.;)
Az RTL az ATV Telex stb...
Ezeket a hazug baloldali médiákat szerinted ki pénzeli külföldről?????????
A baloldali külföldről irányított hazug média már lebukott:
Idézet:
""Andrej Nosko, az Open Society Foundations volt igazgatója is elmondta, amiről mi már évek óta beszélünk, és amit az ellenzéki sajtó olyan vehemenciával próbált letagadni; jelesül azt, hogy Magyarországgal és Lengyelországgal szemben alaptalan, elfogult kampány zajlik, illetve hogy a tájékozatlan, az NGO-k által befolyásolt külföldi újságírók torz képet festenek hazánkról.""
17.
Igen, pontosan így van, de ez nem változtat azon, hogy korrupt a Magyar média nagy része.
a magyar baloldalnál nincs korruptabb és aljasabb az egész földön
lapozzunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!