Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkosok, hogyan...

A Mi Hazánkosok, hogyan oldanák meg a cigány problémát?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 13:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%

Komolyra fordítva a szót.A bérrabtartás az NEM a cigányokra vonatkozik, hanem minden visszeső, veszélyes, bestiális bűnözőre.Természetesen nem egy kifli lopásért vagy egy kisebb közlekedési kihágásért osztogatnábak ilyen büntetést.

De ha már leragadtál itt kérdező, arról mi a véleményed, hogy a hollandok ugyanezt tennék? Csak ők Koszovóba küldenék a rabokat.

Arról mi a véleményed, hogy az angol kormány az illegális migránsokat Ruandába toloncolja ki?

Tudod, ezek "bezzegországok".Ha nekik lehet, akkor nekünk senki ne mondja azt, hogy nekünk tilos.

2022. máj. 29. 14:18
 12/36 A kérdező kommentje:

#9 1. Nem biztos hogy belemennek az üzletbe.

2. így ugyanolyan költséges lesz a börtönök fenntartása.

2022. máj. 29. 14:19
 13/36 A kérdező kommentje:
#11 Nem mondtam hogy csak a cigányokra vonatkozna a bezzeg országok pedig most egyáltakán nemhasználjunk érdekelnek, a ti érveitekre vagyok kíváncsi. Gondolom te nem azért gondolod azt, amit mert egy bezzeg ország így cselekszik.
2022. máj. 29. 14:21
 14/36 A kérdező kommentje:
#13 van egy elírás: *nem érdekelnek
2022. máj. 29. 14:21
 15/36 A kérdező kommentje:
#10 A felszámolás pontosan hogyan zajlana le? Mi lenne a cigányokkal, akik ott éltek?
2022. máj. 29. 14:22
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

#13 De már elmagyarázták neked.Az a lényege a bérrabtartásnak, hogy van egy bizonyos réteg(nemzetiségtől függetlenül), akik szerint vagányság a bűnözői létforma, valamint az is, ha valaki megjárta már(többször) a börtönt.Erre megoldás az, ha olyan, a sajátunknál jóval szigorúbb körülmények közt kell a büntetésüket letölteni, hogy kétszer is meggondolják mennyire dicsőséges börtönviseltnek lenni.

Hogy neked erről a rétegről egyből a cigányok jutnak eszedbe, az nem tudom miért van, de szerintem nem a mi hibánk.

2022. máj. 29. 14:28
 17/36 anonim ***** válasza:
48%
Ráadásul ezeknek a visszaesőknek rendes kapcsolati hálójuk van az itteni börtökben, ami miatt még inkább aranyéletük van.
2022. máj. 29. 14:34
 18/36 A kérdező kommentje:
#16 te miről beszélsz? Melyik mondatomból szűrted le azt, hogy rögtön a cigányok jutnak az eszembe? A kérdés a cigány problémáról szólt, amire ti azt válaszoltátok hogy a szibériai bérrabtatás a megoldás, ti kötöttétek össze a kettőt. Csak arra reagáltam amiket leírtatok.
2022. máj. 29. 14:37
 19/36 anonim ***** válasza:
39%

#18 Te forszíroztad egyedül a bérrabtartást, ezért vontam le ezt a következtetést.

Én pont hogy azt írtam, hogy ez mindenkire vonatkozni fog, nem csak a cigányokra.Sőt, továbbmegyek.Az összes "cigányokat érintő intézkedés" is vonatkozik mindenkire.Érted.Mindenkire aki deviáns, antiszociális.

2022. máj. 29. 14:47
 20/36 A kérdező kommentje:
#19 Azért kérdezek róla mert valaki ezt hozta fel. Értem, soha nem is mondtam hogy ez nem így lenne. Egyszerűen nem velem vitatkozol. Inkább írjanak mások, akikkel lehet beszélni.
2022. máj. 29. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!