A Mi Hazánkosok, hogyan oldanák meg a cigány problémát?
Komolyra fordítva a szót.A bérrabtartás az NEM a cigányokra vonatkozik, hanem minden visszeső, veszélyes, bestiális bűnözőre.Természetesen nem egy kifli lopásért vagy egy kisebb közlekedési kihágásért osztogatnábak ilyen büntetést.
De ha már leragadtál itt kérdező, arról mi a véleményed, hogy a hollandok ugyanezt tennék? Csak ők Koszovóba küldenék a rabokat.
Arról mi a véleményed, hogy az angol kormány az illegális migránsokat Ruandába toloncolja ki?
Tudod, ezek "bezzegországok".Ha nekik lehet, akkor nekünk senki ne mondja azt, hogy nekünk tilos.
#9 1. Nem biztos hogy belemennek az üzletbe.
2. így ugyanolyan költséges lesz a börtönök fenntartása.
#13 De már elmagyarázták neked.Az a lényege a bérrabtartásnak, hogy van egy bizonyos réteg(nemzetiségtől függetlenül), akik szerint vagányság a bűnözői létforma, valamint az is, ha valaki megjárta már(többször) a börtönt.Erre megoldás az, ha olyan, a sajátunknál jóval szigorúbb körülmények közt kell a büntetésüket letölteni, hogy kétszer is meggondolják mennyire dicsőséges börtönviseltnek lenni.
Hogy neked erről a rétegről egyből a cigányok jutnak eszedbe, az nem tudom miért van, de szerintem nem a mi hibánk.
#18 Te forszíroztad egyedül a bérrabtartást, ezért vontam le ezt a következtetést.
Én pont hogy azt írtam, hogy ez mindenkire vonatkozni fog, nem csak a cigányokra.Sőt, továbbmegyek.Az összes "cigányokat érintő intézkedés" is vonatkozik mindenkire.Érted.Mindenkire aki deviáns, antiszociális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!