Csak én gondolom azt, hogy Karácsony Gergely Szilveszter a legalkalmasabb a főváros vezetésére?
Igen alkalmas. A nemzetközi trendeket követi.
Menj el más európai városba.
London dugódíj. München engedélyhez kötik a belépést a belvárosba.
Hollandiában külön kultúrája van a kerékpározásnak. Nagyon sokan azzal járnak iskolába, munkába. Stb.
#5. "eleve rá szavaztam, szépen is néznék ki, ha fikázni kezdeném"
Ez ugyan csak egy elszólás, de azért vicces. Az tök normális választói magatartás ugyanis, ha szavazol valakire, megnézed, hogy működik hatalmon, majd kritikával illeted. Ezzel viszont te magad vallod be, hogy ilyet sosem tennél, hiszen szavazatod alapját nem a racionalitás, hanem pusztán ideológia képezte, ami utólagos kritikát sem tűr meg. Remek látlelet, tényleg köszi! :)
Legalkalmasabb? Nem hiszem, vagy nem tudom, hogy mondhatjuk-e ezt.
Jobb, mint Tarlós? Fényévekkel. Messze felülmúlja.
#7. "Jobb, mint Tarlós? Fényévekkel. Messze felülmúlja."
Számomra az elmúlt évek épp az ellenkezőjét erősítették meg ennek az állításnak. Értem, hogy nem szeretjük a Fideszt, de Budapest, mint város ennél a bohóckodásnál azért jóval többet érdemelne...és tényszerűen rengeteget romlott a helyzet, mióta nem Tarlós van, ez a szomorú helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!