Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fogja eltűrni a magyar...

Meddig fogja eltűrni a magyar társadalom a nyakán ezt a basáskodó, pökhendi, elhízott kis mitugrászt és sleppjét?

Figyelt kérdés
Aki a rokonait és a hozzá dörgölőzőket milliárdokkal, százmilliókkal tömi az EU és az adófizetők pénzéből, a hozzá nem dörgölőzőket pedig ellehetetleníteni, eltaposni igyekszik.
2022. máj. 28. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Amíg a magyar társadalom jelentős része annyira nyomorúságos körülmények között él, hogy meg lehet venni némi állami osztogatással (krumplitól CSOK-ig) és erre elő tudja teremteni a pénzt Viktor király, addig ő marad hatalmon. Sajnos a gazdasági helyzet azt mutatja, hogy a pénz fog előbb elfogyni, az éhes szájak meg velünk maradnak évtizedekig.
2022. máj. 29. 00:11
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
addig azért ne álljatok fél lábon:DD
2022. máj. 29. 01:58
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Amíg nincs jobb alternatíva.
2022. máj. 29. 04:26
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Neki kell állni megszervezni a forradalmat
2022. máj. 29. 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez valami világot megváltoztató külső tényezővel történik max meg, de saját magunktól erősen kétlem, hogy egy ilyen változást tudnánk előidézni. Az Oszmánokat, Habsburgokat, Nácikat és Komcsikat is mások üldözték el, új nagyhatalmak, ideológiák, korszakok, nem pedig a nép. (Maximum hosszabb pórázt sikerült kiharcolnunk a forradalmainkkal).

2010-ben már úgy kierült hatalomra mint, aki pontosan érti, hogy hogyis működik a magyar psziché. Folyton arra hajtott rá, hogy mindenki az ellenségünknek állítson be itt Nyugaton, (baloldal, EU, NATO), mintha midnenki csak is kizárólag azt akarná, hogy Magyarország eltűnjön, felidézve és kiforgatva történelmi sérelmeket, és a Fideszt a magyarsággal egyenlővé téve. És látjuk, hogy be is vált. Ehhez jött még a szegények előtt a jótevő színjáték a krumpli osztogatásokkal, CSOK-kal.

És sajnos az ellenzék is tehet erről. Ekkora szervezetlen bandát a büdös életbe nem láttam. Ezeknek nem Gyurcsány a legnagyobb bajuk, hanem, hogy egymással sem tudnak egyetérteni semmiben. Így tényleg azt látja az ember, hogy értelmetlen egy ilyen társaságra bízni bármit is. Amikor a választások után nem álltak MZP mögött, az pedig egy komoly üzenet volt szerintem, ahhoz hogy megtudjuk mire is számíthatnánk tőlük.

Szóval sajnos elfogjuk tűrni, amíg ilyen ellenzékünk van és ameddig a szegényebb rétegeket ilyen könnyen tudja Orbán befolyásolni a félelmeikre alapozva.

2022. máj. 30. 14:32
 16/19 A kérdező kommentje:
16: hát igen, a szocializmusnak sem a Kádár-rezsim erőtlen ellenzéke vetett véget, hanem a főelvtársak egy része (az ún. reformkommunisták) döntöttek úgy az 1980-as évek végén, hogy elég volt a tervutasításos gazdasággal való nyűglődésből.
2022. máj. 30. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Chrisopher,b+,mit csinálsz addig,mumifi?
2022. máj. 30. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:

"Tudod kérdező, ha 100 m-es síkfutásban valaki 78 m-rel megelőz, azt mérhetetlen ostobaság lenne sánta béna nyomoréknak neveznem, mert akkor milyen vagyok én?"

Ott a pont. :)

2022. máj. 31. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Amíg még ezeknél is shitházibb ellenzék van,addig.
2022. júl. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!