A balliberálisok tartanának nekem egy kis biológiai
felvilágosítást? Rengeteg balliberálissal vitatkoztam
arról, hogy a férfiak nem tudnak szülni, de valahogy
mégis azt mondják hogy igen. Hogy is van ez akkor?
Mivel megtörtént ezért láthatóan lehetséges. Vagy szerinted az ember 70 éves koráig se élhet valójában, mert gyógyszerek és oltások nélkül megpusztulna 35 évesen?
2022. máj. 28. 13:09
13/22 anonim válasza:
#12: Az esetek 99%-ában a külső alapján egyértelműen megmondható, hogy ki melyik biológiai nembe tartozik. A transzok esetén is érezhető, mert pl. egy transznő utánozza a nőies mozdulatokat, valamint egyértelmű férfias testi jegyei vannak (pl. ádámcsutka), amikről felismerhető. Ha esetleg mégis meg tud téveszteni, amire nagyon-nagyon kicsi az esély, de ha mégis kiderül, hogy ő eredetileg férfi volt, akkor férfinek tartom, nem nőnek.
2022. máj. 28. 13:14
14/22 anonim válasza:
#13 Érdekes, hogy az ilyen "99%-ra megmondom valakiről, hogy transznemű, vagy nem",
az ilyen eldöntős teszteken továbbra is nagyjából 50%-os arányban tippel jól.
2022. máj. 28. 13:23
15/22 anonim válasza:
Bocsánat, a #13-as választ a #11-esnek címeztem, nem a #12-esnek.
2022. máj. 28. 13:24
16/22 anonim válasza:
#14: Attól, hogy van esély a tévedésre, még a biológiai nemet tekintem a "férfi" és "nő" szavak alapjának.
2022. máj. 28. 13:27
17/22 anonim válasza:
te ilyeneken vitatkozol? szegény ismerőseid. a férfiak nem tudnak szülni, nincs méhük ahogy Reg is mondja. miben hordod ki a gyereket, egy szatyorban?. de joguk lehet hozzá ahogy Judit mondta.
2022. máj. 28. 14:17
18/22 anonim válasza:
Először is, nincs olyan, hogy "balliberális". A jobboldal támogatja a szabadpiaci mechanizmusokat, és kiáltanak rögtön kommunizmust, amint a baloldal szabályozni akarja a piacot. A jobboldal szabadpiacpárti, liberális, a baloldal pedig szabályozáspárti, szociális. Nincs olyan, hogy "balliberális".
Emellett nem vitatkoztál erről senkivel, szimpla gyűlölködés a feltett "kérdésed". Hozzáteszem, ilyet, hogy a férfiak tudnak szülni, sem baloldaliak, de jobber liberálisok sem állítanak.
Mondja meg róla bárki az utóbbi 2 év képei alapján!
A transzok többsége ugyanannyi és ugyanolyan minőségű műtéten esik át, mint ő.
2022. máj. 28. 15:47
20/22 anonim válasza:
#19: A fényképekkel könnyű csalni. A valóságban viszont általában látni a mozdulatokon, arcvonásokon, alkaton, vagy ha nem, akkor is érezni, hogy valami nem stimmel. De mondom, az, hogy valaki nő, nem attól függ, mennyire tudja megtéveszteni a környezetét, hanem hogy valóban annak született-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!