Kannába most hogy megy a tankolás? Vagy csak a tankba érvényes a hatósági ár?
Eddig a MOL-nál úgy csináltam hogy tankoltam az autó tankjába, plusz egy 20literes kannába. utána átmentem két másik kútra és ott is tankoltam 20-20 litert kannába
Az autó tankjából 40litert tudtam kiszívni, így egy fordulóra 100 litert tudtam hazavinni.
Hogy traktorral bemenjek az nem opció, mert ahhoz a legközelebbi kút is messze van..
Aki közel lakik a kúthoz annak mákja van, aki meg messze az ezek szerint így járt....
A kormányrendelet nem tér ki erre az esetre.
Belegondolva, hogyan lehet bizonyítani, hogy a kanna benzin magyar rendszámos járműbe kerül, illetve olyan külföldibe, ahol szintén hatósági áras az üzemanyag? Ugyanis, a kormányrendelet szerint csak ekkor alkalmazható a hatósági ár.
Jóval kisebb mennyiség, de lassan én is hozni akarok rotakapába, fűnyíróba, kannában benzint. Arra számítok, hogy nem hatósági, hanem piaci áras lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!