Ha bevezetnék a sorkatonaságot, akkor bevonulnál, vagy elhagynád az országot?
Figyelt kérdés
Én jelenleg is Németországban dolgozok. Kb karácsonykor és nyáron vagyok itthon egy 1.5 hónapot. Én könnyű szívvel mondom, hogy nem maradnék itt, mert van lehetőségem lépni.
Te mit tennél?
2022. máj. 27. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Maradok
Megyek
23 szavazat
1/14 anonim válasza:
Amikor fiatal voltam volt még sorkatonaság és voltam is. Ha ma lennék fiatal akkor sem hagynám ki.
2/14 anonim válasza:
Tipliznék. Régen elmúltak már azok az idők amikor azért kellett harcolni mert jött az ellenség elvenni ami a tiéd. Jelen korunkban piszkos gazdag mocskos vén disznók érdekeiben kiprovokált háborúk léteznek, nagyjából semmi más. Ezért engem nem fog egy féreg sem harcoltatni az embertársam ellen akivel semmi bajom.
3/14 anonim válasza:
Miért harcoljak hogy, Mészáros továbra se adózon vagy alacsony bérek mesterséges fentartásáért?
4/14 anonim válasza:
Biztosan nem fogok meghalni egy Fidesz kormányért, sem az azt megszavazó milliókért.
5/14 anonim válasza:
Ezekért?????
Ne viccelj majd talán talán ha valóban Svájc színvonalán leszünk vagy Ausztriàén de így?
Nem az egyszerű meló ember ba zta el.
6/14 anonim válasza:
Jogosak az érvek, tényleg miért? Egy ilyen országért ahol birkamilliók egy tolvaj korrupt bűnszervezetre szavaznak? Harcoljanak maguknak nyugodtan én itt se vagyok.
7/14 anonim válasza:
Ez az ország lemondott rólam. Nem akarja, hogy a része legyek, akkor mi a francért harcoljak érte?
8/14 A kérdező kommentje:
Én is azt vettem észre, hogy azok pártolják, akiknek nem kellene mennie. Vagy nem hadköteles
2022. máj. 27. 15:10
9/14 anonim válasza:
Nem egyszerű a téma, mert ma teljesen mások a körülmények, mint volt a Varsói Szerződés tagállamaként. Akkor kiszakítottak a családodból és környezetedből 24-27 hónapra, havi javadalmazásod mindössze költőpénz.
Családosoknak anyagi összeomlást okozott (1970-től nem volt felmentés a gyermekeseknek se), munkahelyi pályafutásod is megszakadt. Viszont megtanulhattad a csicskáztatást. Nm volt ritka az öngyilkosság és kísérlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!