Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gulyás Úr részeg..?

Gulyás Úr részeg..?

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy hétfőtől a benzinkutasok ellenőrzik a tankolni betérő személyek forgalmiját.Amihez természetesen nincs jogkörük,felhatalmazásuk stb.Ennyit sem tud?
2022. máj. 26. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én csak azt nem értem, hogy

eddig a hatósági árasból vehetett bárki? hogy-hogy nem járt át hozzánk tankolni minden szomszéd?

2022. máj. 26. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Gulyás Marci csak szombaton esténként szív
2022. máj. 28. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez a Gulyás nekem olyan, mintha valami szorongása lenne vagy félelme a kamerák előtt. Ahogy beszél, ahogy néz…
2022. máj. 28. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Csodálkozol?

Amúgy ezeknek a férgeknek beteges szokása, hogy valami olyan úton-módon úgy fingassa meg a magyar embert, hogy az egy szélesebb tömeg számára látszólag kedvező legyen, egy szűkebb réteg meg majd megfizeti. Most is azoknak csapják le a dolgokat, akiknek nincs szavazati joguk itt M.o.-n. Bár rengeteg magyarnak van külföldi rendszámos autója, ők csalók és/vagy tele vannak lóvéval.

2022. máj. 28. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez megint az az eset amikor a bolti eladónak sincs joga szegélyigazolványt kérni. De ha nem igazolod hogy elmúltál 18 nem kapsz italt, vagy cigarettát.
2022. máj. 29. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
A molnál kérnek, ma teszteltem.
2022. máj. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!