Egy átlag fidesz szavazó képes lesz összekötni azokat a szálakat, hogy ha megadóztatják a multikat, akkor bizony a különbözetet, amit a csúnya gonosz multik elszenvednek, ők, a vásárlók/fogyasztók fogják megfizetni?
Extraprofitot vonják el, a profitot nem. Extraprofitit szereztek a Covid-időszakban a biztosítók (nekem a GFB idén a duplája lett), a MOL extraprofitot termelt, A bankok az inflációval és a növekvő kamatokkal termelt extraprofitot, a telekommunikációban meg a Covid alatt többen maradtak otthon, többen interneteztek, telefonáltak.
Elvonás tehát csak az extraprofit, a profit marad, ami miatt nem szükséges árakat emelni.
13
Javaslatod költségvetési hiányt idézne elő, és mondj példát, amikor áfa-csökkenés után arányosan és érezhetően csökkent a fogyasztói ár.
14) pont a versenyszféra bérei a magasabbak a közszférában dolgozókhoz képest, ezért is meglepő hogy az előbbivel jössz.
Miért mínuszos a költségvetés világrekord mérékű adók beszedése mellett?a kormánytagok hazudnak,nem kell elhinni nekik mindent.ráadásul egyre többen dolgoznak, ezt pont ők állítják tehát a foglalkoztatotti adatok kedvezőek.
Persze, drágább lesz a vizes zsemle meg tejes kifli a tescoban.
De ez engem nem érint, eddig is a 900ftos szuper extra egészség plusz kenyereket vette az asszony magának én meg nem éltem ilyennel.
És ha ezekkel az extra adókkal minket mint középosztálybeli családot támogatnak hát nem fogok elszomorodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!