Csak szerintem vicces szórakoztatóbb a fidesz párt és fidesz szavazói, mint bármelyik amerikai vígjáték filmek és sorozatok?
Figyelt kérdés
Fidesz párt és fidesz szavazói nagyon röviden összefoglalva: Fidesz önmagát parodizálja ki. Fidesz párt és fidesz szavazói elmúlt 12 év alatt: Sok olyan komolyan gondolt kínos beszólások meg sok komolyan gondolt kínos politikai képek készítettek, amiből rengeteg vicces troll memek készültek belőle. Mondhatjuk a fidesz a magyar politikát kiparodizáló vicc párt?2022. máj. 24. 17:47
2/5 anonim válasza:
Én például a térdem csapkodtam a röhögéstől amikor nyilvánvalóvá vált a kétharmad áprilisban.
Főleg amikor megláttam ahogy a kormányváltó összefosás prominens politikusai néztek ki bután a fejükből.
3/5 anonim válasza:
Szakadjon rájuk a parlament teteje is. Ennyit kívánok nekik. Esetleg néhány ott beledöglik majd. Úgyis régi a parlament nincs az fel újítva. Azt kapják ebédre, egyék meg a leomlott vakolatot. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!