Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kéne elmenni, ha nem...

Miért kéne elmenni, ha nem tetszik?

Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy jobb élet reményében mi másért.
2022. máj. 26. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
38%

Már Karácsonyi Gergely is azon az állásponton van, hogy sokkal jobb, hogy nem tudott választást nyerni ez az ellenzék, mert nem lennének képesek kormányozni.

Sajnos azt kell belátni, hogy a sok rossz ellenére is a Fidesz volt a legjobb alternatíva.

2022. máj. 26. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 Bocsánat a név elírás miatt, természetesen Karácsony Gergelyt akartam írni.
2022. máj. 26. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
12) a fidesz nem kormányoz ha nem tűnt volna fel.az égvilágon semmit nem csinálnak néhány látszatintézkedésen kívül.a valós problémákról nem vesznek tudomást így aztán érdemben nem is változik semmi,sőt már az államcsőd elkerülése a cél.rövidesen ráteszik a kezüket a bankban tartott megtakarításokra,ezt készítették elő az újabb veszélyhelyzettel.
2022. máj. 26. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
#14 Legyél olyan kedves, értelmezd amit leírtam.
2022. máj. 26. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
15) te is.
2022. máj. 26. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Mondjuk ennél az ostoba, óvodáa reakciónál nem is vártam tőled többet.Te ugye funkcionális analfabéta vagy? Még az ellenzék szerint sem képesek ők annyire SEM, mint a Fidesz.Innentől kezdve nem tudom minek karattyolsz arról, hogy a Fidesz nem kormányoz.Ezt vitatnám, maximum nem jól kormányoz, de kormányoz.Az ellenzék még ennyire sem képes, ezt maguk vallották be.Akkor min vekengsz tulajdonképpen?Melyik részét nem birod felfogni annak, hogy Fidesz a legkevésbé szar az összes többi szar közül?

Én úgy mondom ezt, hogy nem vagyok Fideszes.

2022. máj. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!