Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy Orbán...

Elképzelhető, hogy Orbán megölte a nemzetünket?

Figyelt kérdés

Sosem éreztem ennyi ellenségeskedést, megosztást az emberek között, ezt a mesterségesen kialakított és fenntartott gyűlöletet.

Már elkezdtek egymásra úgy nézni-gondolni az emberek mint "fideszes" "balos" "libernyák", "gyurcsányos" stb, és nem a másik magyart látják, hanem legtöbbször ellenségeket.

2022. máj. 26. 10:47
A kérdező szavazást indított:
Megölte a nemzetet
Nem ölte meg a nemzetet
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell ahhoz Orbán, hogy utáljuk egymást.
2022. máj. 26. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
A kérdéseddel épp azt a gyűlöletet próbálod szítani, amit kifogásolsz.
2022. máj. 26. 10:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor sajnálom, nem ez volt a célom, inkább csak a jelenlegi helyzet értelmezése.
2022. máj. 26. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Orbán jó elvtárs, és kitűnően alkalmazza a régi munkásmozgalmi taktikát
2022. máj. 26. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
"Sosem éreztem ennyi ellenségeskedést, megosztást az emberek között, ezt a mesterségesen kialakított és fenntartott gyűlöletet." Talán túl sok libsi sajtót olvasol...
2022. máj. 26. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
23%

Itt ezt fogod érezni de azért ha kimész az utcára az emberek nagy többségének van jobb dolga is mint állandóan a politikáról beszélni.

Ugyanakkor igaz még régebben én olvastam ilyen kutatásokat és 2006-al összevetve, most a Fideszesek nagyobb része elégedett az adott helyzettel mint akkoriban az MSZP-SZDSZ szavazók és a mostani ellenzéki szavazók meg elégdetebbek mint amilyenek a Fideszesek voltak régen. Szóval így nézve sincs igazad, csak lehet te ellenzékiként több boldogtalan embert látsz mint régen, de régen meg Fideszesként láttad volna ugyanezt.

2022. máj. 26. 11:48
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez az ősi oszd meg és uralkodj politika.

Azért működik mert a magyar nép gyökereiben individualista, csak nekem legyen és más nem érdekel, de ha nekem nincs dögöljön a szomszéd tehene is.

Ezeket a reflexeket használja ki maximálisan Orbán..

Miközben egyik társadalmi csoportnak ad, a másiktól elvesz így sosincs béke, és amíg ez így van addig a rendszer fenntartható.

A megszorításokat nem közvetlenül, hanem közvetetten csinálja pl a tegnapi bejelentés a multik, bankok, telekommunikációs szolgáltatók extra profitjának elvétele, maga után vonja hogy ezt a kiesést átvezetik a végfelhasználókra..

Ugyanez van az árstoppokkal is, hiába van pár termékre ársapka, minden más terméket megdrágítanak, és kigazdálkodják ebből.

Valójában a vásárló sokkal több pénzt ott hagy a boltban, de nem érdekli mert legalább a farhát akciós :)

A zöldség, gyümölcs lassan luxus cikk az országban, de azért veszik tömegével az ársapkás cukrot..

Szóval egész egyszerűen ilyen nép a magyar én már nem sajnálom egynek sem a nyomorát, megérdemli a sorsát ez a nép.

2022. máj. 26. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
#5 Feltevésedre való ellenérvként belinkelhető bármelyik Bayer Show epizód/Mandiner/Pestisrácok/vadhajtások cikk.
2022. máj. 26. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Tudod kedves kérdező, olyan ez, mint a párkapcsolat, mindkét fél egyformán jó és rossz, egyformán hibás, vagy éppen konstruktív.

Ha te levennéd a szemellenzőt, akkor rájönnél, hogy Orbán egymaga sosem tudná " megölni a nemzetet"....

De nézd csak meg, hogyan nyert az MSZP SZDSZ 2002- ben, vagy pláne 2006- ban. Az is menzetgyilkolászás volt, máskor, máshogy...

Vagy pl az ellenzéki kampány legutóbb: börtönnel fenyegetés, legkorruptabb kormány, jogellenes alkotmánymódosítás terve, elszámoltatás, ellehetetlenítés, a választók minősítése, sorolhatnám....

Szóval MINIMUM az éremnek két oldala van, te meg MAXIMUM az egyiket látod?

2022. máj. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!