Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma láttam OV-t egy újság...

Ma láttam OV-t egy újság címlapján. Olyan kövér, hogy már alig tudja begombolni az ingnyakát. Rálóg a tokája a gallérra. „Dzsábára" hasonlít már inkább ! Hova lett a Fiatal Demokrata ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 08:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Fiataldemokraták manapság

[link]

2022. máj. 25. 08:41
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Egyszer majd te is megöregszel:)
2022. máj. 25. 08:45
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
Biztos jövője ennek a népnek az ő reménye -vagyis ritka szrul néz ki drága doktor miniszterelnök úr, csak nehogy Putyin elvtárs nyűgjét kapja el véletlenül - bizzunk benne
2022. máj. 25. 08:45
 4/22 A kérdező kommentje:
Persze , én is megöregszem, de ha valakinek van ideje és pénze, hogy sportolhasson akkor miért nem teszi meg ? Mi a hímtagot csinál egész nap ? Retteg ? Miért kell nekem, a kenyér árát nézni, hogy ne hízzak el ? Akkor megvéd az elhízástól ?
2022. máj. 25. 08:48
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Dagadjon csak, hátha hamarosan szétpukkan mint a kisgömböc...
2022. máj. 25. 08:54
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem kell neki sok hozzá ! Veszélyes lehet vele szemben ülni, nem azért mert félelmet kelt, hanem az inggombok zápora miatt !
2022. máj. 25. 08:56
 7/22 anonim ***** válasza:
21%

Gyakori kérdések» Politika » Magyar politika »

=fogyás-hízás-toka-ingnyak-bulvárfecsegés

Itt tartunk.

2022. máj. 25. 08:58
 8/22 A kérdező kommentje:
Ha az amerikai elnököket nézem, /kivéve Donaldot/ bizony tudnék választani közülük, de OV ? Bocs, hogy ide írtam, de komoly arccal van lefotózva a vészhelyzet miatt és nem tudtam kihagyni .
2022. máj. 25. 09:01
 9/22 A kérdező kommentje:
Egy egészséges, normális kormányzásban szerintem megfigyelhető a miniszterek kinézete ! Ezért írtam ide ! De ha már itt tartunk, miért van az, hogy Amerikában nagyon sok házra, otthonra kiteszik az amerikai zászlót és nálunk csak amikor valami ünnep jön ?
2022. máj. 25. 09:05
 10/22 anonim ***** válasza:
35%

#4 Azt szépen megmutattad hogy fogalmad sincsen róla mivel jár egy országot vezetni, meg hogy mennyire sötét is vagy, ezt látom. Gondolom Karácsonyra is szavaztál, mert ő magas és vékony és van biciklije, nem számít, hogy sz@rt sem csinált sem polgármesterként sem főpolgármesterként.

Orbán már 58 éves. Olyan alkatú amely testalkatba kódolva van az idős kori elhízás ha stresszes életet él valaki és sokat kell ülnie a munkája miatt. Szokott sportolni, de nála ez nem ugyanazt az eredményt hozza, mint egy más testalkatú embernél. Nyilván neki is sokkal jobb lenne ha 20 kg-mal könnyebb lenne.

Ez nem szépségverseny, ez politika. Ha azért akarsz valakit választani, hogy hogyan néz ki, akkor rossz területen keresgélsz.

2022. máj. 25. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!