Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány, lesz megint ingyenes parkolás és maszk?
Figyelt kérdés
meg törlik a fesztiválokat?2022. máj. 24. 18:11
1/10 anonim válasza:
Majd megtudjuk megint mivel szpatnak ezek a kcsögök
2/10 anonim válasza:
Biztos nem veszek fel maszkot a nyári hőségben🤮🤮
3/10 anonim válasza:
Aha, tankkal ingyenes lesz a parkolás, meg símaszkot kell hordani a sorkatonáknak.
4/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdést sem hogy a háborús vészhelyzetnek mi a franc köze van a pofa rongyhoz?Valaki érti?Mert én nem
5/10 A kérdező kommentje:
4-es a covid idején sem volt értelme a maszknak, most akkor miért ne vezessék be
2022. máj. 24. 18:22
6/10 anonim válasza:
Én inkább valamiféle nukleáris fenyegetettségre való felkészülést tudok elképzelni. Akkor is kell maszk, csak nem sebészi, sokan tömegesen elkezdik kivásárolni a jód tablettákat, az olajat stb. Ha esetleg egy atomháború fenyegetne (ami reális lehet), akkor mindenkinek tudnia kell a megfelelő védekezésről, óvóhelyekről, riasztásról.
7/10 anonim válasza:
Nem fogják mert már nincs plandémia.Majd bírd már ki őszig.Akkor lesz pofa rongy a bohócok miatt akik blfaszok és mindent eltűrnek és sorba állnak a löttyökért és még tapsikolnak is hozzá viszont meg lesz a böjtje ahogy már meg is van csak erről a média nem beszél.
9/10 anonim válasza:
Ha rakétával jössz, akkor nem kell se maszk, se parkolás, just sayin'
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!