Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánék be akarják építeni a...

Orbánék be akarják építeni a városligetet és ki akarják vágatni a fákat?

Figyelt kérdés

Ezzel hatalmas természetrombolást végrehajtva?

[link]

2022. máj. 23. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Kár egy fillér állami pénzt költeni Budapestre. Ezeknek jódolgukban már semmi sem jó.

Adják inkább a pénzt az elmaradott vidéki települések felzárkóztatására,

Geri meg szaladgáljon vagy bringázzon a méhlegelőin. Vidéken ezt úgy mondják hogy tökig érő gaz, de mindegy legyen méhlegelő.

2022. máj. 23. 00:21
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Véd a fákat,egyél Orbánt!
2022. máj. 23. 00:35
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Szeretném látni az ellenzék látványterveit a Ligettel kapcsolatban. Újpesti dunapart beépítését is megakadályoztátok, maradt a mocsok susnyás, gondozatlan bokrok, szemét, traktor gumi, purdé tanyák. S a polgi veri a mellét, hogy az embereké maradt. Mikor ott futok, szomorú látni, hogy az értékes, budapesti dunapart egy gondozatlan susnyás és egyesek ezt még győzelemként is élik meg. Bár a szemetet szedetnék fel.

Értem, hogy fiatalok, zöldek, de ha nincs koncepció, akkor ez önmagában semmit nem ér, ha ötletük nincs, mit kezdjenek az ilyen helyekkel, akkor marad a Fidesz ötlete, mert a semminél az is jobb (nekem).

2022. máj. 23. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem inkább a legtöbb kormányzati épület helyén kellene fákat telepíteni.....enne egy sokkal boldogabb országunk
2022. máj. 23. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
igen, a belső memók szerint nem férnek el már a majomhimlős fideszesek a stadionokban és mindenképpen titokban akarják tartani
2022. máj. 23. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de a Városligetnek ezek az újítások most kimondottan jót tettek. Már nagyon untam a romaladazó épületeket. Sokkal jobb helyettük a Zene Háza, teli van növénnyel, előtte pedig tök jó kis interaktív tér lett, sokkal jobb(és zöldebb), mint volt. Ha egyszer arra jársz mindenképpen nézd meg :)
2022. máj. 23. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Pl a Biodóm is úgy kellett oda mint egy falat kenyér....tervezetten pénznyelő orbán-találmány.
2022. máj. 23. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon jó ez a beruhazas, és ez Magyarország és Budapest érdeke is. Persze a ballibsiknek nem érdeke, ők azt szeretnék hogy Magyarország ne fejlődjön és minél nagyobb legyen a nyomor.

Amúgy meg a zöldfelület nemhogy csökken, de nőni fog. És még rendezett is lesz.

2022. máj. 23. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem rendezett zöldfelület kell ide hanem bio gaz.
2022. máj. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!