Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt mér nem adták le a TV-be?

Ezt mér nem adták le a TV-be?

Figyelt kérdés

Erről mért nem fröcsögött az RTL és a TV2 híradó?

Ez mért nem volt napikig a blikk meg a hasonló újságok címlapján (mit Daróczi és Stohl)nem hogy napokig egyszer se volt az újságba!

ÉS ezt mér söpri a szőnyeg alá a FIDESZ mintha meg se hallotta volna!

Erről beszélek:

http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

2010. szept. 18. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert a fideszt és a kereskedelmi csatornákat is a zsidók irányítják, eddig nem tűnt fel?
2010. szept. 18. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ennek az embernek a parlamentben lenne a helye!
2010. szept. 18. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Én is azt mondom, csak az a baj, aki a korpa közé keveredik, megeszik a disznók, még akkor is, ha egy fecske nem csinál nyarat..
2010. szept. 18. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
volt. legfejebb te nem figyeltél...
2010. szept. 18. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

hát fröcsögni nem az rtl és a tv2 szokott hanem a kuruc (zsidesz 168 tóra stb...)

és biztos hogy adták csak ezt te nem figyelted...

2010. szept. 18. 11:05
 6/9 A kérdező kommentje:
rtl és a tv2 oldalán keresetem minden hogy de nem találtam pedig ott minden fent szokott lenni ami "nem film"
2010. szept. 18. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Bárcsak minden cigány ilyen ember lenne!
2010. szept. 18. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

én birom hogy ottvan az Orbán, ezt végighallgatja, bólogat meg minden, de mikor Vona Gábor a parlamentben azt mondta valamelyik nap hogy az egyik legnagyobb probléma az országon élősködő cigánybűnözés, akkor Orbán lenyomott vmi szar szöveget, kb hogy szeressük 1mást, nem lehet ilyen csúnyát mondani stb és szart az egészbe, pedig ezt minden épelméjű ember látja, ezek tények

hogy a kérdésre is válaszoljak: azért nem adták le mert rohadt zsidó az összes tv

2010. szept. 18. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ezt mér nem adták le a TV-be?"

A TV-beN, nem pedig a TV-be, kedves nagy magyar.

A Hír Tv-ben adták le. Ja, te csak az rtl klubot nézed? Az más.

"Mert a fideszt és a kereskedelmi csatornákat is a zsidók irányítják, eddig nem tűnt fel?"

Az senkit se zavarjon, hogy Lakatos Attila egy Fidesz-rendezvényen beszél, az előtte lévő állványon pedig ott díszeleg egy Fidesz-embléma és egy "Itt az idő" felirat.

Hajrá Jobbik!

Hajrá rögeszmék!

Halál a tényekre!

2010. szept. 19. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!