Ellenzékiek(és Fideszesek), alapvetően mit nem szerettek a kormányban?
Nekem van néhány dolog: oktatási rendszer rossz, nagyon lassan javuló egészségügy, esztelen pénzszórás a sportra(stadionmánia), valahogyan mindig Mészárosék nyerik a közbeszerzéseket, túlzott eltávolodás az EU tól, gyűlöletkampány(jó, ez megvolt az ellenzéknél is).
Nyilván nem lehet csak egy oldalról nézni a dolgokat, szóvar a jó dolgokat sem szabad elfelejteni: infrastruktúra gyors fejlődése, külkereskedelmi kapcsolatok számának növelése, határon túli magyarok segítése, megújuló és atomenergia támogatása (környezetvédelem)jó gazdaságpolitika, jó családpolitika stb. Most nekem ezek a negatív és pozitív dolgok jutottak eszembe, ti mit gondoltok.
10. Nem nézek tv-t, szóval ez most besült. Szar a kormányunk, de azért jót is csinált. Gondolkozz.
Szerinted az LMBTQ ellenesség is jó? Csak részben jó.
"400 Ft a kenyér...."
500 forint alatt nincs ehető kenyér.
A sparban is a legolcsóbb 1kg-os kenyér aminek köze nincs a jóhoz 520 forintba kerül.
De mivel magyarország előre megy és nem hátra, lesz az még 800 ft is.
Hosszan lehetne sorolni.
Azt, hogy ellopják a közpénzeket, amikből az országot kéne fejleszteni és nem a politikusok családjának tömni vele a zsebét+jachozgatni, meg drogozni belőle konzervatív keresztény értékeket hangoztatva. Az álszentséget sem szeretem, pl azt, hogy elítélik a melegeket, miközben Szájer meg sokkal durvább dolgokat csinált, mint egy meleg pár, akik szeretik egymást.
Az, hogy a kórházak, iskolák lassan összeomlanak, mert nem fontos a kormánynak sem az emberek egészsége, sem az oktatás színvonala. Lassan csak az tud továbbtanulni, aki pénzes családból jön, mert a ponthatárok az egekben vannak. Közben az OKJ rendszert is tönkretették, szóval még a szakma tanulást sem segítik, afelé megyünk, hogy mindenki dolgozzon az összeszerelő üzemekben és szüljön 4-5 gyereket a Csok miatt. Aki meg nem akar így élni, az ellenségnek, Sorosista hazaáruló balliberálisnak bélyegzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!