Más kisebbségeknek miért nem szerveznek mozgalmat, akik sokkal többen vannak mint az LMBTQ-k?
Pl.: depressziósok, túlsúlyosak, alacsonyak, kényszerbetegek, szociális fóbiások, csúnyák stb... nagyon hosszú lehetne a sor.
Ők is mind ugyanúgy hátrányosan meg vannak különböztetve a társadalom részéről, mint a melegek, sőt akár jobban, gondoljunk pl. egy skizofrénre.
Jó lenne ha nem tennél a számba gondolatokat.
Azt állítom hogy nem tudom megakadályozni hogy egy nyílt rendezvényen részt vegyen valaki. Nincs ráírva senkire sem hogy pedofil. Viszont hidd el hogy a szervezők kikapnák azokat az embereket akik pedifilokat támogató táblákkal mászkálnának.
Ha tehetném az összes pedofilt elzárnám a gyerekek elől de ez sajnos nem így működik
"Viszont hidd el hogy a szervezők kikapnák azokat az embereket akik pedifilokat támogató táblákkal mászkálnának."
Azokat mégsem kapják ki, akik Desmondot, a megrontott kiskorút éltetik. Miért? Azért, mert a mozgalmad a pedofíliával szemben ezt elfogadja. Sőt, late-night showba hívják meg és körbeünnepelik. Ez nem szélsőség, ezt a mozgalmad támogatja.
Életemben nem hallottam erről a gyerekről, azt hiszem te jobban bennevagy az LGBT dolgokban mint én lol.
De 10 perc utánna olvasás után kint voltak a gyerekvédelmisek párszor és nem találtak semmit.
Tbh nem érdekel mit gondolsz, vicces hogy ezzel töltöd a napjaidat hogy olyan dolgokkal foglalkozol amit elvileg utálsz.
Úgy se fogunk dűlőre jutni, bármit írok egyből azt keresed hogy mit lehet kiforgatni. Good luck have fun
#24 külön élmény végignézni az értelmetlen gondolatmenetüket.
Akiknek ebből áll az életük azokat őszintén szánni tudom csak.
Nem csak ebből. Volt egy cikk, hogy elvileg minden ilyen troll bizonyos számú komment után 500 eurót kap. Nos, engem nem érdekelnek a "gondolataik", de minél többet beszélteti az ember ezeket, annál közelebb kerülnek a havi fizetésükhöz, ami azt eredményezi, hogy a következő hónapban is ide fogják ömleszteni a sületlenségeket, mert megéri.
Ezek is a tipikus alt right/orosz propaganda témái. Jobb országokban már "kilövik" őket a netről vagy kapnak valami jelölést, de még nem mindenhol.
Persze benne van a pakliban, hogy tévedek, de nem normális, hogy mennyi lmbtq kérdést ömlesztenek most ide az utóbbi időben emberek, akik elvileg utálják az lmbtq-t. Még csak nem aktuális dolgokat, hanem ami embert nem érdekel.
Hát igen... amikor elfogynak az érvek és nem lehet kimagyarázni a kimagyarázhatatlant, máris megérkezünk a fideszbérenc bértrollnokozáshoz. De az külön vicces, hogy saját magadnak válaszolgatsz az anonimitást kihsználva. De itt van pár videó Desmondról még, kicsit szembesülj vele, hogy hová is tartozol:
https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs (melegbárban táncol)
https://www.youtube.com/watch?v=n0Q4dqzVdgY (Pride-on ünnepelitek körbe)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!