A balosok azt mondják, hogy itthon a Fidesz-propaganda hatására lett mindenki homofób, de akkor világszinten meg az LMBTQ-lobbi hatására lettek csomóan melegek?
A kérdésben végig arról írsz, hogy az LMBTQ meleggé tesz.
A szavazásban viszont "meleggé/melegpártivá tesz"
És ez nem tól korrekt így ebben a formában.
Mert meleggé nem fog tenni semmilyen reklám. Te talán változtattál már szexualitást reklámok miatt? Kétlem:D
De MLEGPÁRTIVÁ tehet, hiszen az is ugyanúgy egy gondolkodásmód, mint a homofóbia, csak épp ellentétes.
Szóval kissé csúsztatsz, ami nem túl korrekt.
"Amíg a narancskomcsik nem hozták be promoban hogy a lány matekóra helyett LGBT előadást hallgat azóta senki nem tudott róla, de max azok akik a szélsőjobbos influencer Ádámot nézik."
Nagy Ádám szerinted szélsőjobbos? Te egy kicsit többel iszol a kelleténél, ugye?
25, és meg tudnád mondani melyik gén a felelős a homofóbiáért?
Csak kérdezem, de miután ilyen magabiztosan állítod, gondolom ez egy génteszt alapján jöt tki, nem pedig hasraütésszerűen írod...
#25 os vagyok
Egyszeru testi reakcio. Pl ha valami felizgat akkor merevedese van az embernek.
Nekem nincs merevedesem amikor pl csokolozo ferfiakat latok. Ergo nem vagyok meleg.
Tudom hogy leteznek melegek sott a termeszetben is elofordul, meg is inkabb undort fejt ki belolem a csokolozo ferfiak latvanya.
Ergo ez osztonos es genetikai alapu. (termeszetesen nem bantom oket de akkor is undort okoz)
Szoval eppen itt lenne az ideje ezt is elfogadni meg felfogni agyilag, hogy ez nem minden esetben iranyithato ugyanis ez genetikai alapu is lehet.
Hát... biológusnak ne menj, nem megy ez neked:D
Feleségemnek hányingere van a főtt kukorica szagától. Nem genetika, csak kiskori trauma.
Automatikusan nemet mondok, ha hitelt hozzák fel lehetőségnek a pénzügyi helyzetek rendezésére. De ez nem genetika, hanem tanult, a szüleim azt verték belém, hogy a hitel rossz dolog.
Ellenben elveszítettem a látásom 80%-át egy PRON1 gén duplikációja és egy PRON1 gén hiányossága miatt. Ez bizony genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!