Lehetséges hogy a Magyar rendőrség madár-szerű drónokat használ a gyanus emberek megfigyelésére?
Sajnos rossz a multam 6x voltam lopás miatt büntetve, jelenleg folyamatban van 2 ügyem, egy rablási meg egy lopási ügyem van.
Nemreg olvastam hogy Amerikában robot madarakkal figyelik az embereket és az jutott az eszembe hogy lehet itt debrecenben is igy nyomznak utánam.
És a minap kint ültem a parkban amikor látom hogy a parkoló rendőrkocsi tetején ül egy rigo ami engem figyelt,ami aztán a odaugrált a bolt meleti engem figyelő rendőrök mellé malyd azok dobtak neki valamit amivel elrepült.
Lehet akkor adták át neki a parancsot meg a jelet hogy mit vegyen fel,ők irányitoták rám.
Ez lehetséges hogy itt is ijen drón madarakkal figyelnek meg engem?
Nem figyelnek meg, mert nem vagy te senki, nem vagy komolyan vehető sem emberi, sen bűnözői szinten.
Egy kis vamzer csicska vagy aki alkut kötött a zsarukkal. Ennyi.
A helyedben nem a rendőröktől félnék hanem attól akit feldobtál. :D
Egészen bizonyos, már csak az a kérdés, melyik modell volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!