Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy a Magyar...

Lehetséges hogy a Magyar rendőrség madár-szerű drónokat használ a gyanus emberek megfigyelésére?

Figyelt kérdés

Sajnos rossz a multam 6x voltam lopás miatt büntetve, jelenleg folyamatban van 2 ügyem, egy rablási meg egy lopási ügyem van.

Nemreg olvastam hogy Amerikában robot madarakkal figyelik az embereket és az jutott az eszembe hogy lehet itt debrecenben is igy nyomznak utánam.

És a minap kint ültem a parkban amikor látom hogy a parkoló rendőrkocsi tetején ül egy rigo ami engem figyelt,ami aztán a odaugrált a bolt meleti engem figyelő rendőrök mellé malyd azok dobtak neki valamit amivel elrepült.

Lehet akkor adták át neki a parancsot meg a jelet hogy mit vegyen fel,ők irányitoták rám.

Ez lehetséges hogy itt is ijen drón madarakkal figyelnek meg engem?

2022. máj. 19. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Levike... Reggel két fehér tabletta, délben egy fehér, egy sárga, este egy kék. A nyelv alá tevőset meg csak akkor kell, ha nap közben hirtelen érzed a szorítást a fejeden. Ha betartod, nem lesznek madárdrónok és egyebek.
2022. máj. 19. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem figyelnek meg, mert nem vagy te senki, nem vagy komolyan vehető sem emberi, sen bűnözői szinten.

Egy kis vamzer csicska vagy aki alkut kötött a zsarukkal. Ennyi.

A helyedben nem a rendőröktől félnék hanem attól akit feldobtál. :D

2022. máj. 19. 17:41
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Amikor letojnak abban lesz a halálos chip
2022. máj. 19. 18:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egészen bizonyos, már csak az a kérdés, melyik modell volt.

2022. máj. 19. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azért jön minden nap egy gólya a kertünkbe! Sőt azért fészkel a villanyoszlopon, hogy belásson az udvarokba!
2022. máj. 19. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 Erre csak most jöttél rá? Ideje volt.
2022. máj. 19. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 töltötte az aksit.
2022. máj. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!