Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugati propaganda nélkül...

A nyugati propaganda nélkül eszébe jutott volna itthon valaha a melegeknek szerveződni?

Figyelt kérdés

A Pride 27 éve jött be tehát a rendszerváltással majdnem egy időben, előtte nem tűrtek ilyesmit. De szerintem egyébként sem akartak volna szerveződni a melegek, mert már a szocializmus alatt sem voltak elnyomva, viszont ekkor nyugatról "szóltak nekik", hogy hé, itt titeket üldöznek és ők ezt jól el is hitték.

Ilyesmi mentén amúgy sem jutna eszébe szerintem senkinek mozgalmat csinálni, hogy kire bukik meg milyen neműbe szerelmes.

2022. máj. 19. 02:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10# Hetero vagyok és van barátnőm. Nekem a napi gondolataim akörül forognak, hogy hogy tudnám jobbá tenni az életünket, felkészülni a házasságra, nagyobb lakást szerezni ha jön a gyerek és minél jobb körülmények között felnevelni.

Az, hogy a fidesz éjjel nappal a melegeket nyomatja a médiában, az hogy pár ember évente egyszer parádézik pesten vagy hogy angliában évente tíz nemátalakító műtétet csinálnak nem akkora égető probléma számomra. Van saját életem, családom és rajtuk kívül még másik 9.900.000 magyar akivel foglalkozni kellene.

2022. máj. 19. 10:25
 12/13 Dzsoki ***** válasza:
Kedves 11-es! Akkor most leírom neked Ildikósan. Tehát,nem-lesz-gá-zár-e-me-lés. Ez-nem-az-az-ol-dal-a-hol-a-csa-lád-a-té-ma. Ez-nem-az-az-ol-dal-a-hol-a-csa-lád-a-té-ma! Itt-most-a-Pri-de-a-té-ma. Itt-most-a-Pri-de-a-té-ma! Amiről írsz,az a családi kapcsolatok kategória,de lehet,hogy főkategória. Itt meg a melegek szerveződései. Egyébként,az,hogy Angliában évente akárhány nemátalakító műtétet végeznek,egyáltalán,nem égető probléma Magyarországon. A probléma,hogy egy magyarországi 1 százalékos kisebbség,úgy tesz,mintha ők lennének a többség. Ennél világosabban,nem tudom leírni!
2022. máj. 19. 11:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Több okból kezdtek el szerveződni a rendszerváltás alatt

- AIDS elleni küzdelem

- az elhíresült "b_ziverések"

- újonnan alapított pártok a homofóbiával akartak szavazatokat szerezni,

szinte minden országban, ahol friss demokrácia van, szerveződés nélkül

a politika előveszi a melegeket.

- egyházak megerősodése

- több közéleti személyiség is melegellenesen nyilvánult meg pl. a Mai

Napban megjelent egy uszító cikk amelegekről Fizessetek címmel, egy

másik magazin meg arra kérte az olvasóit, hogyküldjenek nekik leveleket

arról,hogy ki homoszexuális afélelistázás gyanánt.

- 1992-ben a rendőrség meg akarta szerezni a Mások nevű melegmagazin

előfizetőinek a névsorát, másnap letartóztatták a szeresztőséget.

annyira új dolog volt a szólásszabadság, hogy mindenki úgy akart feltűnni, hogy a melegek ellen uszított.

2022. máj. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!