Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért utálják...

A magyarok miért utálják ennyire az Egyesült Államokat?

Figyelt kérdés

Bármi felmerül, egyből mindenhol USA háttérszálat keresnek, még ott is, ahol nincs. Oké, Amerika befolyásos, a hatalma sok helyre kihat, néha olyan döntéseket hoznak, amik számunkra nem előnyösek. De Magyarország talán nem a saját érdekeit nézi? A különbség csak annyi, hogy nincs akkora befolyásunk, de ha lenne, akkor ugyanúgy beleszólnánk a világ alakulásába.

Azért szerintem vannak az USA-nál rosszabb helyek is, miért nem esik szó például sohasem az arab országok ámokfutásairól, vagy pl Szomáliáról? Jó, tudom, ezek nem érintenek közvetlenül, de attól még meg lehetne a véleményünk róluk is. Vagy ott van például Kína, amely egyre nagyobb befolyást szerez, ezzel pedig él is. Ilyen szempontból semmivel sem különb Amerikánál.

2022. máj. 18. 19:59
1 2 3 4
 11/40 felkelhetetle ***** válasza:
70%

Én személy szerint azért utálom őket (inkább az amerikai demokratákat) mert a fegyverekből és a háborúkból akarnak állandóan pénzt csinálni, kirobbantjuk a balhét tengerentúli országokban, oldalt választanak maguknak és viszik nekik a fegyvereket.

Az én szememben az amerikai jóllét (már ha lehet még ilyesmiről beszélni) az rengeteg ember vérrével, halálával, kisemmizésével, nyomorbadöntésével valósult meg.

2022. máj. 18. 20:25
 12/40 anonim ***** válasza:
67%
Mert azt kamuzták 56.-ban, hogy segítenek, aztán nem jöttek.
2022. máj. 18. 20:26
 13/40 felkelhetetle ***** válasza:
71%

11

Azt kifelejtettem, hogy legyen a világon bármilyen háború, az USA-nak rögtön ott kell teremnie ,,rendfentartani", exportálni a demokráciát, holott ma már az ő országukat sem lehet a legdemokratikusabbak közé sorolni.

2022. máj. 18. 20:28
 14/40 anonim ***** válasza:
21%

Nyugaton van demokracia, ezert nyugat parti vagyok. Amerika demokracia, az emberek jol elnek. Oroszorszag, Eszak Korea Feheroroszorszag na az ilyen politikai berendezkedest meg utalom.

A fideszesek tobbsege utalja Amerikat az ellenzek meg szereti ennyi

2022. máj. 18. 21:02
 15/40 anonim ***** válasza:
84%
Amerika diktatorikus allapotoknan ment haboruzni es ezt elitelik a fideszesek. De ha Oroszorszag rohan le orszagot arra meg tapsolnak
2022. máj. 18. 21:03
 16/40 anonim ***** válasza:
75%
Én nem az amerikaiakat utálom, hanem az amerikai establishment-et (politikai elitet), mivel a világ legnagyobb, professzionális szarkeverői.
2022. máj. 18. 21:05
 17/40 anonim ***** válasza:
82%
Erdekes hogy a fideszesek jobbam utalnak egy demokratikus nyugatot mint egy elnyomo keletet. Visszaterunk az 50s evekbe ugyerzem
2022. máj. 18. 21:11
 18/40 anonim ***** válasza:
82%
A 14es miért lett lepontozva? Amerika demokrácia ez tény, Oroszország nem demokrácia ez is tény. A két országot össze sem lehet hasonlítani, elszomorít hogy a diktatúrákért kezdünk rajongani.
2022. máj. 18. 21:13
 19/40 felkelhetetle ***** válasza:
22%

14

Rendben, akkor már csak azt írd le mit jelent az a szó, hogy ,,demokrácia"? Láthatóan a fajtád, nagyon szeret ezzel a szóval dobálózni, de valamiért senki sem írja le, hogy mit ért demokrácia alatt. 🤡🤡🤡

2022. máj. 18. 21:13
 20/40 anonim ***** válasza:
16%

19es.

Nincs fajtam.

De..

Amerikaban szabadsag van. Aztcsinalsz amit akarsz.meg pisztolyt is kapsz mondjuk ezt nem helyeslem. Tuntethetsz, beszelhetsz szabadon. Nem jonnek erted a rendorok stb...

Filmek zenek stb... Csinalhatod nezheted.

Oroszorszagban ujsagirok ultek bortonben, cegvezetok halnak meg erdekes modon csak ugy eltunnek.

Legutobb egy not pofan vertek a birosagon mert Putyin ellen volt. Aki meg tiltakozott a haboru ellen az megjarta.

Soroljam?

Vagy szerinted Amerikaban elni ugyanolyanmint Putyinnal?

A legrosszabb Eszak Korea. Na ottdiktatura van. Az elnok megmondja mit kell csinalni, milyen hajat ruhat hordhatsz stb

2022. máj. 18. 21:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!