Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek : MZP-t Gyurcsány...

Ellenzékiek : MZP-t Gyurcsány kidobta az „Elnökök” elnevezésű titkosított balliberális csoportból. Ehhez mit szoltok?

Figyelt kérdés
"A választás másnapján az utolsó olyan platform is megbomlott, ahol a közös miniszterelnök-jelölt és az ellenzéki pártok vezetői együtt voltak jelen. Volt ugyanis egy „Elnökök” elnevezésű csoport a titkosított kommunikációt lehetővé tévő Signal applikáción, amelynek az ellenzéki összefogás pártvezetői mellett Márki-Zay is tagja volt. Április 4-én Márki-Zay kapott egy olyan értesítést, hogy "Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból.”"

2022. máj. 18. 10:32
1 2
 11/18 Dzsonszi ***** válasza:
22%

[link]

Direkt független 444-t linkelek, azt mondta neki, ne kampányoljon. De még egyszer, nem a DK-t védem, én csak örülök, ha egymást tépik szét ezek a cirkuszi bolondok. Azt nehéz megítélni melyikük miatt vesztettek kevesebbet szavazót, ebben tudnának egymással versenyezni az biztos.

2022. máj. 18. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#11: Ebben a cikkben is azt írta, amit mondtam, hogy Gyurcsány ne vele kampányoljon. Illetve hogy lehetőleg ne a jelöltekkel, ez nem volt meg, de ettől még mindig kampányolhatott volna. Dobrevről vagy a többi DK-sról pedig nem volt szó.

De ha szerinted a DK mindent beleadott ebbe a kampányba, akkor legyen így.

2022. máj. 18. 12:22
 13/18 Dzsonszi ***** válasza:
73%
#12 Jó legyen, nem adott bele mindent (bár engem abszolút nem érdekel). De remélem nem arra akarsz kilyukadni, hogy MZP miatt egy szavazót se vesztett az a sziklaszilárd összefogás, mert a kijelentéseivel ő is bőven kivette a részét benne. El tudom képzelni, hogy egy megfontoltabb jelölttel a 2/3-t esetleg megtudták volna akadályozni.
2022. máj. 18. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
GY1G.
2022. máj. 18. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Dobrev Klárával győzni is lehetett volna. Meg egy szervezett Összefogással és egy olyan kampánnyal, ami az emberek megélhetési kérdéseivel foglalkozik Orbán Viktor helyett.
2022. máj. 18. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

#15 - Te ebben hiszel, én meg abban, hogy ezzel az ellenzékkel semmilyen formában nem lehetett győzni.

"Meg egy szervezett Összefogással és egy olyan kampánnyal, ami az emberek megélhetési kérdéseivel foglalkozik Orbán Viktor helyett."

Túl sok a ha...

Ha mindent másképp csinálnak és más emberek indultak volna akkor lehetett volna győzni. Hát ez nagy felismerés...

2022. máj. 18. 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Így van, MZP is bőven kivette belőle a részét a meggondolatlan kijelentéseivel, ezt ő maga sem tagadja. Ettől függetlenül a szándékai szerintem jók voltak, csak ez egy választáshoz nem elegendő. A kétharmad valószínűleg megakadályozható lett volna.
2022. máj. 18. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:

"ami az emberek megélhetési kérdéseivel foglalkozik Orbán Viktor helyett."

Ezzel foglalkozott, csak te nem tájékozódsz

2023. szept. 23. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!