Ellenzékiek : MZP-t Gyurcsány kidobta az „Elnökök” elnevezésű titkosított balliberális csoportból. Ehhez mit szoltok?
Direkt független 444-t linkelek, azt mondta neki, ne kampányoljon. De még egyszer, nem a DK-t védem, én csak örülök, ha egymást tépik szét ezek a cirkuszi bolondok. Azt nehéz megítélni melyikük miatt vesztettek kevesebbet szavazót, ebben tudnának egymással versenyezni az biztos.
#11: Ebben a cikkben is azt írta, amit mondtam, hogy Gyurcsány ne vele kampányoljon. Illetve hogy lehetőleg ne a jelöltekkel, ez nem volt meg, de ettől még mindig kampányolhatott volna. Dobrevről vagy a többi DK-sról pedig nem volt szó.
De ha szerinted a DK mindent beleadott ebbe a kampányba, akkor legyen így.
#15 - Te ebben hiszel, én meg abban, hogy ezzel az ellenzékkel semmilyen formában nem lehetett győzni.
"Meg egy szervezett Összefogással és egy olyan kampánnyal, ami az emberek megélhetési kérdéseivel foglalkozik Orbán Viktor helyett."
Túl sok a ha...
Ha mindent másképp csinálnak és más emberek indultak volna akkor lehetett volna győzni. Hát ez nagy felismerés...
"ami az emberek megélhetési kérdéseivel foglalkozik Orbán Viktor helyett."
Ezzel foglalkozott, csak te nem tájékozódsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!