Ellenzékiek! Szeretnétek, ha több sajtóper lenne a balliberális propagandamédia ellen?
Mindig az mérce nálatok, hogy mennyi sajtópert veszít a kormányközeli/-ellenes média.
Azt is szoktátok nézni, hogy mennyi feljelentés van ezek ellen?
Szeretnétek több sajtópert pl. a Telex, 444 ellen?
Nem lenne vernyákolás, hogy nem szabad a sajtó? :D
Gondolkoztam, mit írjak erre a kérdésre, mert nagyon felcsesz, mennyire ferdít, de inkább máshonnan közelítek. Egy kérdés: aki azt állítja, hogy az index, a 444, vagy a telex "balliberális propaganda", az nézett mostanában köztévét, olvasott origot, vagy hallgatott kossuth rádiót? Mégis mennyire kell elvakultnak lenni, hogy ezt a kettőt egyáltalán párhuzamba állítjátok?
Én nem állítom, hogy az általatok támadott a portálok pártatlanok lennének mert sajnos nagyon nem azok. Ugyanakkor brutális különbség van aközött, hogy igyekszel a tények talaján maradni, de teszel bele saját értelmezést, meg aközött, hogy nettó véleményt írsz ténynek álcázva.
8
A telex simán van olyan gusztustalan mint az origo, sőt néha még rosszabb is.
Tessék, itt vannak a Fővárosi Törvényszék adatai a 2019-es évből: [link]
"összesen 158 sajtó-helyreigazítási per indult a kormányközeli médiumok ellen, és ezek közül 80 alkalommal el is marasztalták őket. A másik oldalon, a kormánykritikusnak tartott sajtótermékek körében összesen 87 per indult, és mindössze 13 esetben marasztalták el őket."
Levezetem röviden annak, aki nem tud ilyen soksok szöveget értelmezni:
A kormányközeli sajtó az ellene indult perek 50%-át veszítette el, míg az ellenzéki sajtó az ellene indult perek 15%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!