Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok hogy film vagy...

Támogatnátok hogy film vagy sorozat készüljön a 2022-es választásról?

Figyelt kérdés

A 2022-es választás szerintem remek alapanyagot szolgáltatna egy az Elkxrtuk című filmhez hasonló filmhez vagy sorozathoz,már csak ebből a cikkből kijönne egy évad.

[link]

Az ellenzék összefogása majd az egymás elleni intrikái, MZP szereplése,az előválasztás és a kampány belülről és végül elfogy a römény,Orbán történelmi győzelme.

Gyurcsány Ferencet Morgan Freeman,MZP-t Tommy Lee Thomas, Orbán Viktort pedig Dwayne Johnson játszaná.

Mi a véleményetek,támogatnátok egy ilyen filmet vagy sorozatot?

2022. máj. 18. 10:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"kb. minden aluljáróban még térdig jártam a szemétben is, mert még azt is szartak megcsinálni" Le lett szereltetve nem tom fejből hány száz kuka az utcákon mot az elmúlt 1-2 év folyamán. Ez kinek a műve is?! Tarlósé?! Jaa, hogy már nem ő a polgármester, hanem Karácsony? Hát igen. Ez az ő máve. És emiatt elárasztja a szemét, nem csak az aluljárókat, de az egész várost!

"Több bicikliút kellene az autósok kárára, hogy rákényszerüljenek a tömegközlekedésre, ha be akarnak érni dolgozni." Mióta Karácsony vezér kitalálta ezt a hülyeséget (és ezt úgy mondom, hogy régebben én is nagy biciklis voltam és újra tervezek visszaszokni a biciklizésre), azóta kicsit nagyon megugrott a biciklis gázolások és az egyéb biciklis központú balesetek. Egyébként annyit helyesbítenék, hogy magaz az ötlet nem hülyeség, már hogy legyen több biciklisáv, csak nem jól van kivitelezve. Mert nem a belsősávokra kéne berakni és nem egy egész autó sávot kéne emmiatt elvenni, hanem az út külső szélére kéne rakni és nem egy egész sáv helyett, hanem a külső sáv mellé, max annak a külső felére. De a legjobb megoltdás szerintem az ahol úgy van megoldva, hogy a buszsáv egyben biciklisáv is, mert a buszok úgy sem járnak annyira sűrűn, a takxik, meg könnyen kikerülik a bicikliseket, amennyiben azok az út szélén tekernek, ahogy kell. Csak ugyebár ez a buszsáv egyben bicikli sáv dolog még bőven Karácsonyia előttről származik!

2022. máj. 25. 14:25
 12/26 anonim ***** válasza:

Először is szögezzük le, hogy te nem vagy budapesti. Ez egyértelműen kiderül a válaszaidból. Most már csak azt nem tudjuk, hogy akkor minek ugatsz bele a budapestiek dolgába, mikor valószínűleg még városnézésen sem voltál Budapesten életedben. Tehát egyrészt mi közöd az egészhez, másrészt miért kell olyan dolgokat írni ami egyértelműen NETTÓ hazugság? Ezzel csak magadat járatod le, mert ha egy budapesti olvassa a hozzászólásodat, akkor tapasztalatból tudja, hogy hazudsz és csak röhög egyet mint én is, ha meg egy vidéki olvassa mint amilyen te is vagy, annak úgyis tökmindegy mert agymosott.

Akkor nézzünk már rá a tényekre:

"Le lett szereltetve nem tom fejből hány száz kuka"

"És emiatt elárasztja a szemét, nem csak az aluljárókat, de az egész várost"

Azok a kukák lettek leszereltetve amik egy év alatt sem teltek volna meg mert konkrétan senki nem használta őket. Ezért lettek leszereltetve.

Mellesleg ennek mi köze is van a szeméthez? Nyilván semmi. Ha te megeszel egy szelet csokit az utcán, és nincs kuka a közeledben akkor eldobod a papírját? Ez hülye kérdés mert szerintem te igen, de egy normális ember biztosan nem. Tehát, ha egy darab kuka nem lenne az egész városban, akkor sem kéne egy gramm szemetet sem eldobni. Ennek semmi köze nincs a mindenkori városvezetéshez meg a kukák számához sokkal inkább az emberek intelligenciájához és igénytelenségéhez van köze. Nézd meg pl. Japánt, ahol te még sosem jártál és valószínűleg nem is fogsz. Sehol nincs kuka az utcákon, a konbinik bejáratánál van jó esetben. Még sem járnak derékig a szemétben az emberek. Mellesleg mi budapestiek sem. Sokkal tisztább a város Karácsony óta.

"Mióta Karácsony vezér kitalálta ezt a hülyeséget (és ezt úgy mondom, hogy régebben én is nagy biciklis voltam és újra tervezek visszaszokni a biciklizésre), azóta kicsit nagyon megugrott a biciklis gázolások és az egyéb biciklis központú balesetek"

És ennek mi köze van a biciklisávokhoz? Nem értem az összefüggést? Várj, megpróbálom követni a logikádat: több biciklisáv, több biciklis baleset, megoldás kevesebb bicikli sáv kell.

De miért is? Ez miféle logika? Miért pont biciklisávból kell kevesebb? Miért nem autóból vagy autósávból ennyi erővel? Ez meg sem fordul abban az üres vízfejedben, ugye? De természetesen a valóságban itt is ugyanaz a helyzet mint a szemétnél. Tök mindegy, hogy hány darab autó illetve bicikli közlekedik az utakon. Ennek nem kéne befolyásolni a biciklis gázolások számát. Ha vezetek és meglátok egy kerékpárost magam előtt én nem szoktam elütni. Ha 20 kerékpárost látok meg akkor sem szoktam. Ilyen egyszerű. Most hozhatnék itt ezer példát megint kezdve mondjuk Amszterdammal, ahol kerékpár központú a közlekedés és nem az autókra van szabva a város mégis tökéletesen működik.

"Mert nem a belsősávokra kéne berakni és nem egy egész autó sávot kéne emmiatt elvenni, hanem az út külső szélére kéne rakni"

Mutass már egy példát arra, hogy a belső sávba rakták! Azokon a helyeken pedig ahol házak vannak az út két oldalán nyilván az autóktól kell elvenni egy sávot mert az épületet nem lehet megfogni és arrébb rakni.

"a buszsáv egyben biciklisáv is, mert a buszok úgy sem járnak annyira sűrűn, a takxik, meg könnyen kikerülik a bicikliseket, amennyiben azok az út szélén tekernek, ahogy kell"

Ez az állításod megint több sebből vérzik és csak úgy süt le róla, hogy halvány lila segéd fogalmad nincs Budapest közlekedéséről.

1. A buszok nagyon is sűrűn járnak.

2. Itt egy példa mi van, ha a buszsáv egyben biciklisáv is.

https://www.youtube.com/watch?v=puOXHOlBZqg

3. A taxik, hogy kerülik ki KÖNNYEN a bicikliseket? Megelőzi a záróvonalon? Vagy mire gondoltál?

4. A biciklisnek miért "KELL" az út szélén tekerni? Kerékpársávról beszélünk, a kerékpársávon belül ott teker ahol akar.

"Csak ugyebár ez a buszsáv egyben bicikli sáv dolog még bőven Karácsonyia előttről származik"

Hát igen látszik is.

Na száz szónak is egy a vége, lehet itt védeni az szerencsétlen böszme vaskalapost aki konkrétan semmit nem tett a városért azon kívül, hogy pár parkot lebetonoztatott, vett egy felújítottnak hazudott légkondicionálatlan ócska metrót egy terrorista országtól meg hagyta majdnem leszakadni a Lánchidat. Ez hatalmas teljesítmény mit ne mondjak. Amúgy kb. olyan szinten van már az ember mint Biden, beszélni meg mozogni is alig tud, jó tudom beszélni soha nem is tudott... Szóval egy biztos, ha Karácsony így folytatja a városvezetést akkor már most borítékolható, hogy újra fogjuk választani 2025-ben.

2022. máj. 26. 09:31
 13/26 anonim ***** válasza:

"Először is szögezzük le, hogy te nem vagy budapesti. Ez egyértelműen kiderül a válaszaidból. Most már csak azt nem tudjuk, hogy akkor minek ugatsz bele a budapestiek dolgába, mikor valószínűleg még városnézésen sem voltál Budapesten életedben. Tehát egyrészt mi közöd az egészhez, másrészt miért kell olyan dolgokat írni ami egyértelműen NETTÓ hazugság? Ezzel csak magadat járatod le, mert ha egy budapesti olvassa a hozzászólásodat, akkor tapasztalatból tudja, hogy hazudsz és csak röhög egyet mint én is, ha meg egy vidéki olvassa mint amilyen te is vagy, annak úgyis tökmindegy mert agymosott."

Először is Budapesten lakom. Másodszor gratulálok, ezzel meg is mutattad a nagyszerű ellenzéki felfogást, hogy, ha valaki kormánypárti, akkor az csak vidéki lehet és suttyó paraszt. EEEEEZIIIGEEEEEN.

"Azok a kukák lettek leszereltetve amik egy év alatt sem teltek volna meg mert konkrétan senki nem használta őket. Ezért lettek leszereltetve.

Mellesleg ennek mi köze is van a szeméthez? Nyilván semmi. Ha te megeszel egy szelet csokit az utcán, és nincs kuka a közeledben akkor eldobod a papírját? Ez hülye kérdés mert szerintem te igen, de egy normális ember biztosan nem. Tehát, ha egy darab kuka nem lenne az egész városban, akkor sem kéne egy gramm szemetet sem eldobni. Ennek semmi köze nincs a mindenkori városvezetéshez meg a kukák számához sokkal inkább az emberek intelligenciájához és igénytelenségéhez van köze. Nézd meg pl. Japánt, ahol te még sosem jártál és valószínűleg nem is fogsz. Sehol nincs kuka az utcákon, a konbinik bejáratánál van jó esetben. Még sem járnak derékig a szemétben az emberek. Mellesleg mi budapestiek sem. Sokkal tisztább a város Karácsony óta."Először is én nem vagyok szemetelős. Másodszor, más ország(okk)gal fölösleges összehasonlítgatnod minket, mert sajnos ilyen a magyar mentalitás. Harmadszor pedig, baromira nem csak fölös kukákat szereltek le. Tudnék mutatni halom helyet ahol lakom, a Déli Pályaudvar körényékén, ahol olyan kukákat szereltek le, amik olyan szinten ki voltak használva, hogy nem győzték üríteni őket.

"És ennek mi köze van a biciklisávokhoz? Nem értem az összefüggést? Várj, megpróbálom követni a logikádat: több biciklisáv, több biciklis baleset, megoldás kevesebb bicikli sáv kell.

De miért is? Ez miféle logika? Miért pont biciklisávból kell kevesebb? Miért nem autóból vagy autósávból ennyi erővel? Ez meg sem fordul abban az üres vízfejedben, ugye? De természetesen a valóságban itt is ugyanaz a helyzet mint a szemétnél. Tök mindegy, hogy hány darab autó illetve bicikli közlekedik az utakon. Ennek nem kéne befolyásolni a biciklis gázolások számát. Ha vezetek és meglátok egy kerékpárost magam előtt én nem szoktam elütni. Ha 20 kerékpárost látok meg akkor sem szoktam. Ilyen egyszerű. Most hozhatnék itt ezer példát megint kezdve mondjuk Amszterdammal, ahol kerékpár központú a közlekedés és nem az autókra van szabva a város mégis tökéletesen működik."Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy kevesebb biciklisáv kell, csak hogy nem az út legközepére kellene rakni, hanem az út külső részére. Másodszor most mondtad ki a lényeget. Budapest autó központú ország. Autó központú országban pedig nem lehet hirtelen bicikliút hálózatot kialakítani, pláne nem így, mert nem olyan az utak, út hálózatok kialakítása.

""a buszsáv egyben biciklisáv is, mert a buszok úgy sem járnak annyira sűrűn, a takxik, meg könnyen kikerülik a bicikliseket, amennyiben azok az út szélén tekernek, ahogy kell"

Ez az állításod megint több sebből vérzik és csak úgy süt le róla, hogy halvány lila segéd fogalmad nincs Budapest közlekedéséről.

1. A buszok nagyon is sűrűn járnak.

2. Itt egy példa mi van, ha a buszsáv egyben biciklisáv is.

https://www.youtube.com/watch?v=puOXHOlBZqg

3. A taxik, hogy kerülik ki KÖNNYEN a bicikliseket? Megelőzi a záróvonalon? Vagy mire gondoltál?

4. A biciklisnek miért "KELL" az út szélén tekerni? Kerékpársávról beszélünk, a kerékpársávon belül ott teker ahol akar."

Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy a buszsávnak, meg a biciklisávnak egyben kell lennie, az csak egy példa volt, hogy olyan is van, csak te ügyesen csak annyit emeltél ki, amiből az jön le, hogy azt akarom mondani, hogy márpedig annak a megoldásnak kell lennie. Másodszot azt, hogy a buszok úgy sem járnak annyira sűrűn, úgy értettem, hogy az autókhoz képest. Ugyan is míg az autók sorban állnak az ő sávjukban, addig a buszsávban csak időnként jön 1-1 busz (még, ha több járat is jár ugyan azon a szakaszon, akkor is max 3-5 percenként). Elég szomorú, hogy ezt így el kell magyarázni neked, te "főváros nagy fia". Harmadszor fogadd őszinte gratulációmat a példavideóhoz. Azon ugyan is a Tököli út szerepel, ahol külön biciklisáv van az út külső szélén, ahogy kell és nem buszsáv+biciklisáv. Azért érdekes, hogy te vidékizel le engem, azátn te nem tudsz megfelelő példát mondani (illetve videóval mutatni) és, hogy én jobban tudom ezet, mikor állítólag vidéki vagyok. Ja és igen, a Tököly úti biciklisáv is Karácsonyia előttról való.

"Karácsony így folytatja a városvezetést akkor már most borítékolható, hogy újra fogjuk választani 2025-ben."Ha tényleg újra lesz választva, ahoz csak gratulálni tudok majd, de én bízom benne, hogy sok embernek aki legutóbb rászavazott, megjön majd az esze, veled ellentétben, a Karácsonnyal kapcsolatban tapasztaltak után és nem lesz újra ez a polgármester.

Na de egy szó mint száz, csak gratulálni tudok neked. Annyira tipikusan baloldali mentalitású vagy: Először is valahányszor idéztél tőlem, sosem az egészét idézted annak, amit írtam, épp csak annyit belőle, amennyiből hülyének tűnök és amennyiből úgy látszik, neked van igazad. Másodszor szándékosan rossz példát, hozol fel (a biciklisávos videó), hogy azzal elhitesd velem, hogy én vagyok a hülye. Csak a baloldali... hogy is mondtad... agymosottakkal szemben én nem veszem be ezeket a maszlagokat. Szóval, ha mi kormánypártiak agymosottak vagyunk, akkor ti ellenzékiek, meg csak önálóságra és cselekvésre képtelen bábok, zombik vagytok...

2022. máj. 31. 15:12
 14/26 anonim ***** válasza:

"Másodszor, más ország(okk)gal fölösleges összehasonlítgatnod minket, mert sajnos ilyen a magyar mentalitás"

Ja, hogy a magyar mentalitás ilyen? Érdekes, a #11-es hozzászólásodban még azt írtad, hogy "És EMIATT (mármint a leszerelt kukák miatt) elárasztja a szemét, nem csak az aluljárókat, de az egész várost" Hát, gyorsan változik a véleményed hallod. Tehát akkor ezek szerint abban mégiscsak egyet értünk, hogy a szemetelésnek semmi köze a kukák számához köszi, hogy ezzel beismerted. Az meg, hogy elárasztja a szemét az aluljárókat vagy a várost továbbra is nettó hazugság természetesen.

"Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy kevesebb biciklisáv kell, csak hogy nem az út legközepére kellene rakni"

A #11-es válaszodban nem ezt mondtad, hanem azt, hogy "nem a belső sávokra kéne berakni"

Továbbra is várok olyan példát, ahol kerékpár sáv akár az út KÖZEPÉRE, akár a belső sávba lett rakva.

"most mondtad ki a lényeget. Budapest autó központú ország"

Én olyat biztos nem mondtam, hogy Budapest ország. Ugyanis Budapest nem ország, hanem egy város. Ha budapesti lennél ezzel nyilván tisztában lennél. Bár ezzel azért még egy kambodzsai is tisztában szokott lenni xD

"Autó központú országban pedig nem lehet hirtelen bicikliút hálózatot kialakítani"

Hirtelen nem, de szép fokozatosan igen és éppen ezt csinálja a jelenlegi városvezetés. Valahol ugyebár el kell kezdeni. A vaskalapos hol is kezdte el 10 év alatt? Ja sehol.

"Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy a buszsávnak, meg a biciklisávnak egyben kell lennie, az csak egy példa volt, hogy olyan is van, csak te ügyesen csak annyit emeltél ki, amiből az jön le, hogy azt akarom mondani, hogy márpedig annak a megoldásnak kell lennie."

A #11-es hozzászólásodban azt mondtad, hogy "De a legjobb megoltdás szerintem az ahol úgy van megoldva, hogy a buszsáv egyben biciklisáv is"

Most neked vagy fogalmad nincs, hogy milyen zöldségeket beszéltél össze két commenttel feljebb vagy direkt próbálod letagadni a hülyeséget amit írtál. Ha az utóbbi, akkor csak szólok, hogy bárki el tudja olvasni mit írtál a #11-ben, kár tagadni.

"még, ha több járat is jár ugyan azon a szakaszon, akkor is max 3-5 percenként). Elég szomorú, hogy ezt így el kell magyarázni neked, te "főváros nagy fia"

Javaslom egyik hétköznap gyere fel Pestre te főváros nagy fia és nézd meg milyen gyakran járnak a buszok a busz sávban egy átlagos hétköznapi csúcsban mondjuk a Múzeum körúton vagy az Üllői úton. Segítek, percenként 2 busz minimum. A max 3-5 percenként az nálatok van a vidéki kis- vagy közepes városban ahol laksz.

"Harmadszor fogadd őszinte gratulációmat a példavideóhoz. Azon ugyan is a Tököli út szerepel, ahol külön biciklisáv van az út külső szélén, ahogy kell és nem buszsáv+biciklisáv. Azért érdekes, hogy te vidékizel le engem, azátn te nem tudsz megfelelő példát mondani (illetve videóval mutatni) és, hogy én jobban tudom ezet, mikor állítólag vidéki vagyok"

Mi is a problémád a példavideóval? Arra hoztam példának, hogy miért életveszélyes az általad "legjobbnak" ítélt megoldás. Tudom, hogy a videóban nem busz + kerékpár sáv van, de ez miért releváns? Jól látható a videóban, hogy miért veszélyes, ha egy sávban közlekedik a busz meg a kerékpár, ami szerinted ugye a legjobb megoldás. Erre volt példa.

"Ja és igen, a Tököly úti biciklisáv is Karácsonyia előttról való."

Látszik is rajta... Ha végig nézted a videót akkor láthattad, hogy pont a kereszteződés előtt fogyott el a kerékpár sáv majd miután emiatt egy sávba került a csávó a busszal kapásból el is ütötték. Gratulálok a legjobb megoldásodhoz!

"Ha tényleg újra lesz választva, ahoz csak gratulálni tudok"

Újra lesz, kösz a gratulációt.

"valahányszor idéztél tőlem, sosem az egészét idézted annak, amit írtam, épp csak annyit belőle, amennyiből hülyének tűnök és amennyiből úgy látszik, neked van igazad"

Persze, hogy nem az egészet idézem, csak azt a részét amire éppen reflektálok. Mindenki el tudja olvasni az eredeti hozzászólásodat szóval ennek semmi jelentősége. Javaslom mostantól te se másold be a teljes commentemet idézőjelbe téve mert semmi értelme, ráadásul nem lesz 10 km hosszú amit írsz.

"Másodszor szándékosan rossz példát, hozol fel (a biciklisávos videó), hogy azzal elhitesd velem, hogy én vagyok a hülye"

Fentebb kifejtettem, hogy a linkelt videó tökéletes példa volt arra amit be akartam mutatni. És igen te vagy hülye, de ha ezt sikerül belátnod, legalább bölcs még lehetsz.

2022. jún. 1. 15:40
 15/26 anonim ***** válasza:

"Ja, hogy a magyar mentalitás ilyen? Érdekes, a #11-es hozzászólásodban még azt írtad, hogy "És EMIATT (mármint a leszerelt kukák miatt) elárasztja a szemét, nem csak az aluljárókat, de az egész várost" Hát, gyorsan változik a véleményed hallod. Tehát akkor ezek szerint abban mégiscsak egyet értünk, hogy a szemetelésnek semmi köze a kukák számához köszi, hogy ezzel beismerted. Az meg, hogy elárasztja a szemét az aluljárókat vagy a várost továbbra is nettó hazugság természetesen."Köszönöm, hogy kiforgatod a szavaiamt. Egyáltalán nem azt mondtam, hogy semmi köze a kukák megritkulásához a szemétnek, csak azt, hogy sajnos az emberek nagyobb része olyan paraszt (veled az élükön), hogy leszarják a szemetest, lazán eldobják a szemetüket ott ahol vannak. Azért van mégtöbb szemét a városban mióta leszeretek egy halom kukát, mert a megmaradt kukákba sokkal több szemét gyömöszölődik bele a kuka mennyiség csökkenés miatt, viszont nem ürítik sűrűbben a kukákat, ígyaztán Már potyog ki a csurig lévő kukákból a szemét és, ha jön egy kis szél, az szétfújja az egészet. Te olyan kis intelligensnek látszol elsőre... ilyeneket miért kell neked szájbarágosan elmagyarázni. Ja mert makacsul vakon ragaszkodsz a te álláspontodhoz, olyannyira, hogy nem gondolod át logikusan ezeket a dolgokat.

""Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy kevesebb biciklisáv kell, csak hogy nem az út legközepére kellene rakni"

A #11-es válaszodban nem ezt mondtad, hanem azt, hogy "nem a belső sávokra kéne berakni"" A belső sáv az út közepén, illetve belső részén van, szóval lényegében ugyan az.

"Én olyat biztos nem mondtam, hogy Budapest ország. Ugyanis Budapest nem ország, hanem egy város. Ha budapesti lennél ezzel nyilván tisztában lennél. Bár ezzel azért még egy kambodzsai is tisztában szokott lenni xD"

Gratulálok, hogy megfogtad a lényeget. Ez is mennyire ellenzéki felfogás, hogy ha a másik egy kicsit hibázik, egyből arra a kicsi hibára akaszdodsz rá, a többi meg már nem is édekes, csak beleköthess a másikba, mert nem osztja a véleményedet. Ennyi erővel én meg jöhetnék azzal, hogy az nem Kambodzsa, hanem Kambordzsa, de nem jövök ezzel, mert nem süllyedek le a szintedre. Amúgy meg igen elírtam. Autó központú VÁROSt akartam írni. De nem az itt a lényeg, hogy ország, vagy város, hanem amit ezzel kapcsolatban írtam, de gondolom az téged nem érdekel, mert nem tudsz, hogy belémkötni (a fentebb említett apró hibán kívül), mert igazam van.

"Hirtelen nem, de szép fokozatosan igen és éppen ezt csinálja a jelenlegi városvezetés. Valahol ugyebár el kell kezdeni."Ez az első, amiben egyetértünk, mármint, hogy szép fokozatosan át lehetne alakítani Budapestet bicikliközpontú VÁROSSÁ. Csak az a baj, hogy Karácsonyék ehhez baromira fejetlenül kezdtek hozzá és nagyon nem fokozatosan. Ha fokozatosan kezdték volna el csinálni, akkor nem lennének, még Demszki ideében sem látott dugók a városban!

""Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy a buszsávnak, meg a biciklisávnak egyben kell lennie, az csak egy példa volt, hogy olyan is van, csak te ügyesen csak annyit emeltél ki, amiből az jön le, hogy azt akarom mondani, hogy márpedig annak a megoldásnak kell lennie."

A #11-es hozzászólásodban azt mondtad, hogy "De a legjobb megoltdás szerintem az ahol úgy van megoldva, hogy a buszsáv egyben biciklisáv is"

Most neked vagy fogalmad nincs, hogy milyen zöldségeket beszéltél össze két commenttel feljebb vagy direkt próbálod letagadni a hülyeséget amit írtál."Abban mi a hülyeség?! Az, hogy "a legjobb megoldás szerintem az ahol úgy van megoldva, hogy a buszsáv egyben biciklisáv is" azt jelenti, hogy nekem tetszik az a megoldás. Ennyi. Pont!

"A max 3-5 percenként az nálatok van a vidéki kis- vagy közepes városban ahol laksz." Szóval tipikusan ellenzéki módra újabb dolgot hagysz figyelmenkívül előző válaszomból, mert az alapjaiban rengeti meg az általad írtakat. FŐVÁROSI VAGYOK!!! MÉG AZT IS ÍRTAM AZ ELŐZŐ KOMMENTEMBEN, HOGY A DÉLI PÁLYAUDVAR KÖRNYÉKÉN LAKOM!

""Harmadszor fogadd őszinte gratulációmat a példavideóhoz. Azon ugyan is a Tököli út szerepel, ahol külön biciklisáv van az út külső szélén, ahogy kell és nem buszsáv+biciklisáv. Azért érdekes, hogy te vidékizel le engem, azátn te nem tudsz megfelelő példát mondani (illetve videóval mutatni) és, hogy én jobban tudom ezet, mikor állítólag vidéki vagyok"

Mi is a problémád a példavideóval? Arra hoztam példának, hogy miért életveszélyes az általad "legjobbnak" ítélt megoldás. Tudom, hogy a videóban nem busz + kerékpár sáv van, de ez miért releváns? Jól látható a videóban, hogy miért veszélyes, ha egy sávban közlekedik a busz meg a kerékpár, ami szerinted ugye a legjobb megoldás. Erre volt példa." Nos kezdjük azzal, hogy nem egysávban megy ott a busz meg a kerékpár, hanem van két autó sáv és a külső autósáv és a járda között van egy biciklisáv is. 2 hetente járok arra, szóval ismerem jól azt az út szakaszt. Régen sokat jártam arra biciklivel is szóval tudom, hogy biztonságos, jó megoldás. (ÉS HA MÉG EZEK UTÁN IS LE MERSZ VIDÉKIZNI, AKKOR IGAZÁN HÜLYE VAGY). A példavideód tehát azért nem megfelelő, mert konkrétan ezt írtad kísérőnek a linkhez: "2. Itt egy példa mi van, ha a buszsáv egyben biciklisáv is." és a következő sor a link!!!

""Ja és igen, a Tököly úti biciklisáv is Karácsonyia előttról való."

Látszik is rajta... Ha végig nézted a videót akkor láthattad, hogy pont a kereszteződés előtt fogyott el a kerékpár sáv majd miután emiatt egy sávba került a csávó a busszal kapásból el is ütötték. Gratulálok a legjobb megoldásodhoz!" Igen, de itt a biciklisek voltak a barmok, ugyan is ott a biciklisáv vonala fölvezet a járdára. Konkrétan van ott egy kis lenyomott rámpa a járda szélén, pont azért, hogya biciklisek kényelmesen felmehessenek a járdára. Ott én is fel szoktam menni a járdára, pont azért, mert az egy veszélyes kereszteződés. Aki ott marad az úttesten, az számoljon a következményekkel. Most elmondhatsz empatika hiányosnak, szívtelen baromnak, vagy aminek akarsz, de ez a Tököly út - Hungária körút kereszteződéses dolog, ez így van!

""valahányszor idéztél tőlem, sosem az egészét idézted annak, amit írtam, épp csak annyit belőle, amennyiből hülyének tűnök és amennyiből úgy látszik, neked van igazad"

Persze, hogy nem az egészet idézem, csak azt a részét amire éppen reflektálok. Mindenki el tudja olvasni az eredeti hozzászólásodat szóval ennek semmi jelentősége. Javaslom mostantól te se másold be a teljes commentemet idézőjelbe téve mert semmi értelme, ráadásul nem lesz 10 km hosszú amit írsz." Először is, nem hosszabbak az itteni kommentjeim, mint a tieid. Másodszor, nem arra gondolok, hogy nem az egész kommentet másolod be, hanem egy adott mondatnak pl csak a második felét, amitől teljesen más értelmet nyer, mint amit én eredetileg írtam. Pl mikor a 12-es válaszodban ezt emelted ki tőklem ""a buszsáv egyben biciklisáv is, mert a buszok úgy sem járnak annyira sűrűn, a takxik, meg könnyen kikerülik a bicikliseket, amennyiben azok az út szélén tekernek, ahogy kell"", miközben az eredetileg az én 11-es kommenteben így nézett ki "De a legjobb megoltdás szerintem az ahol úgy van megoldva, hogy a buszsáv egyben biciklisáv is, mert a buszok úgy sem járnak annyira sűrűn, a takxik, meg könnyen kikerülik a bicikliseket, amennyiben azok az út szélén tekernek, ahogy kell.". Azért nem mindegy!

"Fentebb kifejtettem, hogy a linkelt videó tökéletes példa volt arra amit be akartam mutatni. És igen te vagy hülye, de ha ezt sikerül belátnod, legalább bölcs még lehetsz." Fentebb leírtam, hogy miért nem jó példa az a videó. És, ha azt hiszed beismertem, hogy én vagyok a hülye, akkor te igazán hülye vagy. Én azt írtam le amit tudom, hogy te gondolsz rólam. Mondjuk... nem érdekel, hogy a magadfajta mit gondol rólam...

2022. jún. 2. 14:03
 16/26 anonim ***** válasza:

"sajnos az emberek nagyobb része olyan paraszt (veled az élükön), hogy leszarják a szemetest, lazán eldobják a szemetüket ott ahol vannak"

Köszi, hogy mégegyszer megmagyaráztad, hogy miért nincs köze a kukák számának a szeméthez. Szerintem ebben egyet értünk úgyhogy lépjünk túl rajta. Amúgy paraszt a te jó édes nem írom le kicsodád ott a vidéki putriban a szemét dombon.

"Azért van mégtöbb szemét a városban mióta leszeretek egy halom kukát, mert a megmaradt kukákba sokkal több szemét gyömöszölődik bele a kuka mennyiség csökkenés miatt, viszont nem ürítik sűrűbben a kukákat"

Ez nem igaz. Már elmagyaráztam neked fentebb, hogy olyan kukákat szereltek le amik nem vagy csak alig voltak kihasználva. Ebből értelem szerűen következik, hogy a megmaradt kukákba nem jut több szemét mint eddig.

"Te olyan kis intelligensnek látszol elsőre... ilyeneket miért kell neked szájbarágosan elmagyarázni"

Azért mert én nem csak intelligensnek látszom, hanem az is vagyok éppen ezért nem fog sikerülni az ostobaságokat meg a hazugságokat bemagyaráznod nekem, bármennyire is erőlködsz.

"makacsul vakon ragaszkodsz a te álláspontodhoz, olyannyira, hogy nem gondolod át logikusan ezeket a dolgokat"

Én a tényekhez ragaszkodom makacsul. A logikus gondolkodást meg elég vicces, hogy pont te emlegeted fel, miközben az egyik commentedben leírsz valamit aztán a következőben full ellentmondasz még saját magadnak is xD

"A belső sáv az út közepén, illetve belső részén van, szóval lényegében ugyan az"

Biztos vagy benne? Szerintem ezt próbáld meg átgondolni logikusan (ami ugye neked nem fog menni), szólj ha végeztél és utána elárulom miért baromság.

"Gratulálok, hogy megfogtad a lényeget. Ez is mennyire ellenzéki felfogás, hogy ha a másik egy kicsit hibázik, egyből arra a kicsi hibára akaszdodsz rá"

Megfogtam a lényeget valóban. Budapestet leországozni nem "kicsi" hiba. Ráadásul rögtön kétszer egymás után. Ráadásul úgy, hogy te magad is budapesti vagy. Vagyis annak hazudod magad.. Vagy mi.. Nyilván hibázhat mindenki, de ilyet?

"Ennyi erővel én meg jöhetnék azzal, hogy az nem Kambodzsa, hanem Kambordzsa, de nem jövök ezzel, mert nem süllyedek le a szintedre"

Süllyedj már le kérlek és fejtsd ki! xD Mi az, hogy KamboRdzsa? Se magyarul se angolul nincs benne r betű. Te tényleg a Marsról jöttél vagy szimplán diszlexiás vagy? Mert a taxit is a #11-es commentedben k-val írtad lol

"De nem az itt a lényeg, hogy ország, vagy város, hanem amit ezzel kapcsolatban írtam, de gondolom az téged nem érdekel, mert nem tudsz, hogy belémkötni"

Dehogynem érdekel amit ezzel kapcsolatban írtál, bele is kötöttem (mint kb. az összes mondatodba) és leírtam a tényeket, valamint tételesen cáfoltam a hazugságaidat. Csak téged a tények rohadtul nem érdekelnek mert azok makacs dolgok, meg az sem érdekel, hogy semmiben nincs igazad, csak szajkózod a sok baromságot.

"a fentebb említett apró hibán kívül"

Budapestet két mondaton belül kétszer leországozni nem apró hiba!

"Csak az a baj, hogy Karácsonyék ehhez baromira fejetlenül kezdtek hozzá és nagyon nem fokozatosan"

Fokozatosan kezdtek hozzá. A kérdés pedig továbbra is áll: a zombi vaskalapos 10 év alatt mihez kezdett hozzá? A válasz még mindig az, hogy: Ja semmihez!

"akkor nem lennének, még Demszki ideében sem látott dugók a városban"

Te mégis honnan tudod, hogy itt milyen dugók vannak meg voltak? Láttál a királyi TV-n egy 20 másodperces bejátszást egy budapesti dugóról? Én minden hétköznap vezetek, vannak dugók igen, de mindig is voltak és semmivel nem nagyobbak mint Karácsony előtt. Azt se felejtsd el, hogy zajlik az M3 felújítása plusz le van zárva a Lánchíd amit ugye a vaskalapos élőhalott alkalmatlan vén hülye szintén nem csináltatott meg 2 ciklus alatt. Ez is mind hozzá tesz a dugóhoz.

"Az, hogy "a legjobb megoldás szerintem az ahol úgy van megoldva, hogy a buszsáv egyben biciklisáv is" azt jelenti, hogy nekem tetszik az a megoldás"

Érdekes, a #13 hozzászólásodban azt írtad, "Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy a buszsávnak, meg a biciklisávnak egyben kell lennie, az csak egy példa volt, hogy olyan is van, csak te ügyesen csak annyit emeltél ki, amiből az jön le, hogy azt akarom mondani, hogy márpedig annak a megoldásnak kell lennie"

Na most akkor mi van? Döntsd már el! xD Tetszik ez a megoldás és annak kell lennie vagy egyáltalán nem azt mondod, hogy márpedig egyben kell lennie? Azt se tudod mit beszélsz itt összevissza, szánalom.

"Szóval tipikusan ellenzéki módra újabb dolgot hagysz figyelmenkívül előző válaszomból, mert az alapjaiban rengeti meg az általad írtakat"

Mit is? Semmi lényegeset nem hagytam figyelmen kívül.

"FŐVÁROSI VAGYOK!!! MÉG AZT IS ÍRTAM AZ ELŐZŐ KOMMENTEMBEN, HOGY A DÉLI PÁLYAUDVAR KÖRNYÉKÉN LAKOM!"

Hiába üvöltesz mint a fába szorult féreg, nem vagy fővárosi! Tökmindegy, hogy mit hazudsz össze, felőlem az összes budapesti fejpályaudvart felsorolhatatod, annyira lerí a gondolkodásodból meg abból ahogy írsz (már ha ezt írásnak lehet nevezni), hogy nem tudod letagadni vidéki mivoltod, akárhogy erőlködsz.

"Nos kezdjük azzal, hogy nem egysávban megy ott a busz meg a kerékpár"

Ki mondta, hogy egy sávban megy?

"Régen sokat jártam arra biciklivel is szóval tudom, hogy biztonságos, jó megoldás"

Ezzel megint saját magadnak mondasz ellent, hiszen mint ahogy te is írtad a Thökölyn nem az általad legjobb megoldásnak tartott kerékpár + busz sáv van, hanem teljesen önálló kerékpár sáv.

"ÉS HA MÉG EZEK UTÁN IS LE MERSZ VIDÉKIZNI, AKKOR IGAZÁN HÜLYE VAGY"

Ne üvöltözz! És igen, vidéki vagy, ez egyértelmű, ezen is lépjünk túl.

"A példavideód tehát azért nem megfelelő, mert konkrétan ezt írtad kísérőnek a linkhez: "2. Itt egy példa mi van, ha a buszsáv egyben biciklisáv is." és a következő sor a link!!!"

A példavideóm, tehát azért megfelelő, mert pontosan azt láthatod mi van akkor, ha egy kerékpáros és egy busz egy sávban próbál közlekedni.

"nem arra gondolok, hogy nem az egész kommentet másolod be, hanem egy adott mondatnak pl csak a második felét, amitől teljesen más értelmet nyer, mint amit én eredetileg írtam"

Tudom, hogy erre gondolsz, én nem vagyok hülye. Nem volt olyan idézetem amitől más értelmet nyert volna mint amit eredetileg írtál. A példa amit hoztál... Ott sem nyert más értelmet.

"Fentebb leírtam, hogy miért nem jó példa az a videó"

Én meg most leírtam, ha jól számolom harmadszor is hogy miért volt tökéletes példa az a videó.

"ha azt hiszed beismertem, hogy én vagyok a hülye, akkor te igazán hülye vagy"

Naná, hogy beismerted, nem is egyszer, csak annyira egyszerű vagy, hogy ez neked fel se tűnik. Mondjuk aki írni, olvasni, szöveget értelmezni abszolút képtelen, attól nem is lehet ilyet elvárni.

2022. jún. 3. 11:15
 17/26 anonim ***** válasza:

"Ez nem igaz. Már elmagyaráztam neked fentebb, hogy olyan kukákat szereltek le amik nem vagy csak alig voltak kihasználva. Ebből értelem szerűen következik, hogy a megmaradt kukákba nem jut több szemét mint eddig." Én meg már leírtam neked korábban, hogy baromira nem csak fölös kukákat szereltek le!

"nem fog sikerülni az ostobaságokat meg a hazugságokat bemagyaráznod nekem, bármennyire is erőlködsz." Már úgy értem, hogy fáj az igazság és ezért TE próbálsz bemagyarázni hülyeségeket és ostobaságokat NEKEM!

"az egyik commentedben leírsz valamit aztán a következőben full ellentmondasz még saját magadnak is" Erre írj már egy példát kérlek, mert baromira nem mondok ellent magamnak. Nem vagyok olyan hülye mit... egyesek!

""Gratulálok, hogy megfogtad a lényeget. Ez is mennyire ellenzéki felfogás, hogy ha a másik egy kicsit hibázik, egyből arra a kicsi hibára akaszdodsz rá"

Megfogtam a lényeget valóban. Budapestet leországozni nem "kicsi" hiba. Ráadásul rögtön kétszer egymás után. Ráadásul úgy, hogy te magad is budapesti vagy. Vagyis annak hazudod magad.. Vagy mi.. Nyilván hibázhat mindenki, de ilyet?" Erre csak annyit, hogy, ha valaki egy olyannal vitatkozik mint te, jól fölidekesedik és idegességében hajlamos hülyeségeket beszélni. Dehát... ez a célotok nektek ellenzékieknek, nem de bár?! Hogy jól felidegesítsétek, összezavarjátok és így hibá(k)ra kényszerítsétek a másikat, amit aztán jól felhasználhattok ellene. Bármikor, amikor olyt érvel, amibe egyébként nem tudnátok belekötni, felhozzátok a korábban kikényszerített hibát, hogy "ja... de te meg ezt hibáztad korábban, tehát mi sem vagyunk hülyébbek nálad..."!

""De nem az itt a lényeg, hogy ország, vagy város, hanem amit ezzel kapcsolatban írtam, de gondolom az téged nem érdekel, mert nem tudsz, hogy belémkötni"

Dehogynem érdekel amit ezzel kapcsolatban írtál, bele is kötöttem (mint kb. az összes mondatodba) és leírtam a tényeket, valamint tételesen cáfoltam a hazugságaidat. Csak téged a tények rohadtul nem érdekelnek mert azok makacs dolgok, meg az sem érdekel, hogy semmiben nincs igazad, csak szajkózod a sok baromságot.

"a fentebb említett apró hibán kívül"

Budapestet két mondaton belül kétszer leországozni nem apró hiba!" DE MILYEN ÉRDEKES, HOGY MÉG MINDIG EZEN A HIBÁN CSÜNGSZ, MERT ABBA NEM TUDSZ BELEKÖTNI, HOGY AUTÓKÖZPONTÚ VÁROSBAN NEM LEHET (LEGALÁBB IS ÍGY, AHOGY MOST PRÓBÁLJÁK) BICIKLIKÖZPONTÚ VÁROST ALAKÍTANI!!!

"Te mégis honnan tudod, hogy itt milyen dugók vannak meg voltak? Láttál a királyi TV-n egy 20 másodperces bejátszást egy budapesti dugóról? Én minden hétköznap vezetek, vannak dugók igen, de mindig is voltak és semmivel nem nagyobbak mint Karácsony előtt. Azt se felejtsd el, hogy zajlik az M3 felújítása plusz le van zárva a Lánchíd amit ugye a vaskalapos élőhalott alkalmatlan vén hülye szintén nem csináltatott meg 2 ciklus alatt. Ez is mind hozzá tesz a dugóhoz." Először is apám kiváló takszis (több mint 30 éve csinálja). Tőle tájékozódom e téren. Másodszor most nagyon jót írtál. Egyszerre folyik két nagy területet megakasztó felújítás és még sok más kisebb. EZ MI HA NEM FEJETLENSÉG?!

"Érdekes, a #13 hozzászólásodban azt írtad, "Először is egyáltalán nem azt mondtam, hogy a buszsávnak, meg a biciklisávnak egyben kell lennie, az csak egy példa volt, hogy olyan is van, csak te ügyesen csak annyit emeltél ki, amiből az jön le, hogy azt akarom mondani, hogy márpedig annak a megoldásnak kell lennie"

Na most akkor mi van? Döntsd már el! xD Tetszik ez a megoldás és annak kell lennie vagy egyáltalán nem azt mondod, hogy márpedig egyben kell lennie? Azt se tudod mit beszélsz itt összevissza, szánalom." AZT EGYSZER SEM MONDTAM, HOGY EGYBEN KELL LENNIE! AZT MONDTAM, HOGY VAN ILYEN ÉS HOGY NEKEM TETSZIK EZ A MEGOLDÁS OTT, AHOL VAN RÁ KALIBERE AZ ÚTNAK! FEJEZD MÁR BE A SZAVAIM, MONDATAIM KIFORGATÁSÁT! NEM ÉRZED MENNYIRE UNDORÍTÓ, GERINCTELEN AMIT CSINÁLSZ?! UNDORMÁNY BALOLDALI P*CS!!!

"Hiába üvöltesz mint a fába szorult féreg, nem vagy fővárosi! Tökmindegy, hogy mit hazudsz össze, felőlem az összes budapesti fejpályaudvart felsorolhatatod, annyira lerí a gondolkodásodból meg abból ahogy írsz (már ha ezt írásnak lehet nevezni), hogy nem tudod letagadni vidéki mivoltod, akárhogy erőlködsz." Erre már csak annyit tudok mondani, hogy le sz**om, hogy mit gondolsz rólam és lesz**om, hogy elhiszed e, hogy fővárosi vagyok vagy sem. Rólad meg leríj, hogy elvakult, agymosott baloldalt istenítő kommunista paraszt vagy, hogy ha valóban vidéken lakNÉK, még akkor is érezném azt a bűzt amit ezen tulajdonságod áraszt belőled!

""Nos kezdjük azzal, hogy nem egysávban megy ott a busz meg a kerékpár"

Ki mondta, hogy egy sávban megy?" Te! Idézem: "Itt egy példa mi van, ha a buszsáv egyben biciklisáv is." Konkrétan így a buszsáv EGYBEN VAN a biciklisávval!!!

""Régen sokat jártam arra biciklivel is szóval tudom, hogy biztonságos, jó megoldás"

Ezzel megint saját magadnak mondasz ellent, hiszen mint ahogy te is írtad a Thökölyn nem az általad legjobb megoldásnak tartott kerékpár + busz sáv van, hanem teljesen önálló kerékpár sáv." Nem mondok ellent, mert attól, hogy az nem a legjobb megoldás, még lehet jó megildás. És attól, hogy nem a legjobb megoldás, még lehet jó megoldás!

"A példavideóm, tehát azért megfelelő, mert pontosan azt láthatod mi van akkor, ha egy kerékpáros és egy busz egy sávban próbál közlekedni." DE TE NEM EZT ÍRTAD, HANEM AZT, HOGY A BUSZSÁV EGYBEN BICIKLISÁV!!!!!

""nem arra gondolok, hogy nem az egész kommentet másolod be, hanem egy adott mondatnak pl csak a második felét, amitől teljesen más értelmet nyer, mint amit én eredetileg írtam"

Tudom, hogy erre gondolsz, én nem vagyok hülye. Nem volt olyan idézetem amitől más értelmet nyert volna mint amit eredetileg írtál. A példa amit hoztál... Ott sem nyert más értelmet." Nem volt... van... az összes!!!

""Fentebb leírtam, hogy miért nem jó példa az a videó"

Én meg most leírtam, ha jól számolom harmadszor is hogy miért volt tökéletes példa az a videó." Én meg most leírtam negyedszer is, hogy miért nem volt jó pélkda!!!

""ha azt hiszed beismertem, hogy én vagyok a hülye, akkor te igazán hülye vagy"

Naná, hogy beismerted, nem is egyszer, csak annyira egyszerű vagy, hogy ez neked fel se tűnik. Mondjuk aki írni, olvasni, szöveget értelmezni abszolút képtelen, attól nem is lehet ilyet elvárni." Idézd már vissza, hogy hol ismertem be. Mondjuk tuti ott is megint úgy emelsz ki egy részletet, hogy abból tényleg úgy tűnjön, miközben ott szó nincs ilyenről!!!...

2022. jún. 8. 14:23
 18/26 anonim ***** válasza:

"Én meg már leírtam neked korábban, hogy baromira nem csak fölös kukákat szereltek le!”

De igen!

"Már úgy értem, hogy fáj az igazság és ezért TE próbálsz bemagyarázni hülyeségeket és ostobaságokat NEKEM!”

Nem, pont fordítva.

"az egyik commentedben leírsz valamit aztán a következőben full ellentmondasz még saját magadnak is" Erre írj már egy példát kérlek, mert baromira nem mondok ellent magamnak”

Már az előzőben is hoztam példát. Akkor hozok megint kettőt. Ugye először azt állítottad, hogy sok a szemét mert kukákat szereltek le, majd azt állítottad, hogy a szemetelés a magyar mentalitásból adódik, amiből értelemszerűen következik, hogy akkor a kukák számához semmi köze a dolognak. Ez egyértelmű ellentmondás még akkor is ha a magadfajta gyengébb képességűek ezt képtelenek felfogni.

Másik mikor szerinted a legjobb megoldás mikor a buszsáv egyben biciklisáv is, de azért mint írtad ez nem azt jelenti, hogy szerinted feltétlenül úgy is kell lennie. WTF??

"Nem vagyok olyan hülye mit... egyesek!”

Pedig elég hülye vagy.

"Erre csak annyit, hogy ha valaki egy olyannal vitatkozik mint te, jól fölidekesedik és idegességében hajlamos hülyeségeket beszélni”

Ne haragudj már, de ilyen gyenge magyarázkodást is oviban hallottam utoljára. Először is miért kell felidegesedni azért mert vitatkozol? Csaknem azért mert darabokra lett szedve az ostoba álláspontod?

Arról nem beszélve, hogy itt egy harmadik példa arra, hogy milyen ellentmondásokba futsz bele. Előbb leírod, hogy "Nem vagyok olyan hülye mit... egyesek!” majd most azzal jössz, hogy ha valaki egy olyannal vitatkozik mint én az "idegességében hajlamos hülyeségeket beszélni.” Most akkor hülye vagy vagy nem? Várj megtippelem mi lesz a válaszod. Nem vagy hülye csak hülyeségeket beszélsz. Aha... xD

"Dehát... ez a célotok nektek ellenzékieknek, nem de bár?! Hogy jól felidegesítsétek, összezavarjátok és így hibá(k)ra kényszerítsétek a másikat”

Tehát, ha te ideges vagy akkor összezavarodsz, hibára kényszerülsz és hülyeségeket beszélsz össze-vissza? Értem. Ezzel megint kiállítottad a bizonyítványt a szellemi szintedről, gratulálok!

Erről az a diák jut eszembe aki a vizsgán csak azért mond hülyeségeket meg azért nem tud semmit mert ideges, meg a tanárnéni/bácsi kikényszerítette xD Véletlenül sem azért mert tök hülye, áh dehogy... Kezdesz tényleg nagyon lemenni a szánalmas kategóriába. Inkább ismerd el, hogy szimplán f@szságokat beszélsz és ennyi.

"Bármikor, amikor olyt érvel, amibe egyébként nem tudnátok belekötni, felhozzátok a korábban kikényszerített hibát”

Ilyen nem történt. Az előző hozzászólásaidból konkrétan nem volt olyan gondolat vagy érv amire ne reagáltam volna. Tehát megint hazudsz.

"DE MILYEN ÉRDEKES, HOGY MÉG MINDIG EZEN A HIBÁN CSÜNGSZ”

Nem én csüngök még mindig ezen a hibán, hanem te.

"MERT ABBA NEM TUDSZ BELEKÖTNI, HOGY AUTÓKÖZPONTÚ VÁROSBAN NEM LEHET (LEGALÁBB IS ÍGY, AHOGY MOST PRÓBÁLJÁK) BICIKLIKÖZPONTÚ VÁROST ALAKÍTANI!!!”

Ebbe már belekötöttem, leírtam, hogy lehet. Szívesen beidézem mit írtam erre fentebb.

"Hirtelen nem, de szép fokozatosan igen és éppen ezt csinálja a jelenlegi városvezetés. Valahol ugyebár el kell kezdeni. A vaskalapos hol is kezdte el 10 év alatt? Ja sehol.”

Tehát mikor azt mondod, hogy ebbe nem kötöttem bele megint hazudsz!

"Először is apám kiváló takszis (több mint 30 éve csinálja”

Fentebb még takxinak írtad, most már takszi? Segítek: TAXI. Baromi nehéz leírni ezt a négy betűs szót, igaz? Tudom ez is csak egy apró picurka kis hiba, ugye? Már kb. 5-ödszörre...

"Tőle tájékozódom e téren”

Ha budapesti vagy akkor miért tőle tájékozódsz? Nyilván te is járkálsz a városban, nem kell mástól tájékozódnod. Ja várj, te nem is vagy budapesti, majdnem elfelejtettem. xD

"Egyszerre folyik két nagy területet megakasztó felújítás és még sok más kisebb. EZ MI HA NEM FEJETLENSÉG?”

Fejlődés. Nem tudom te melyik faluban vagy vidéki kisvárosban laksz, de Budapest nem az a hely ahol van két kisbolt egy kocsma meg egy templom. Ez egy majd 2 milliós világváros itt bizony több felújítás is megy egyszerre.

Mellesleg ha az alkalmatlan vaskalapos a tíz év semmittevés helyett pl. megcsináltatta volna a Lánchidat, akkor most csak egy nagy területet érintő felújítás zajlana, nem kettő.

"AZT EGYSZER SEM MONDTAM, HOGY EGYBEN KELL LENNIE! AZT MONDTAM, HOGY VAN ILYEN ÉS HOGY NEKEM TETSZIK EZ A MEGOLDÁS”

Értem, akkor összefoglalom. Szerinted a legjobb megoldás mikor a busz sáv egyben kerékpár sáv is, de nem mondod azt, hogy így kéne lennie. Akkor már csak egy kérdés maradt: Ha van egy megoldás legyen szó bármiről, amit te legjobbnak tartasz, akkor miért nem állsz ki mellette, hogy legyen úgy? Merthogy ez lenne a logikus.

"FEJEZD MÁR BE A SZAVAIM, MONDATAIM KIFORGATÁSÁT”

Te meg fejezd be az üvöltözést! Ezt már mondtam egyszer. Elmebeteg vagy? Amúgy egyszer sem forgattam ki a szavaidat, megint hazudsz.

"NEM ÉRZED MENNYIRE UNDORÍTÓ, GERINCTELEN AMIT CSINÁLSZ?”

Nem. Mi az undorító? Az, hogy merészelek válaszolni a baromságaidra?

"Erre már csak annyit tudok mondani, hogy le sz**om, hogy mit gondolsz rólam és lesz**om, hogy elhiszed e, hogy fővárosi vagyok vagy sem. Rólad meg leríj, hogy elvakult, agymosott baloldalt istenítő kommunista paraszt vagy, hogy ha valóban vidéken lakNÉK, még akkor is érezném azt a bűzt amit ezen tulajdonságod áraszt belőled!”

Ezt úgy hívják, hogy érdemi mondanivaló nélküli fröcsögés. Csak ennyire telik?

"Nos kezdjük azzal, hogy nem egysávban megy ott a busz meg a kerékpár"

Ki mondta, hogy egy sávban megy?" Te! Idézem: "Itt egy példa mi van, ha a buszsáv egyben biciklisáv is." Konkrétan így a buszsáv EGYBEN VAN a biciklisávval!!!”

Akkor tegyük már tisztába ezt a dolgot is mert látom még mindig nem érted. Leírom utoljára, nagyon lebutítva, hogy miről szól a példavideó, hátha te is felfogod. A példavideóban az látható amint egy kerékpár és egy busz egy sávban közlekedik. Vonatkoztass el attól, hogy ez a sáv milyen sáv a linkelt videóban mert abszolút nem ez a lényeg a példa szempontjából. Tehát a kerékpár és a busz egy sávban közlekedik és gondolom te is láttad mi lett a vége. Nos akkor próbáld meg elképzelni mi lenne akkor, ha a buszsáv általánosságban kerékpár sáv is lenne és a csúcsban percenként elhaladó 4-5 busz között állandóan ott lenne 5-10 kerékpáros is a buszokhoz képest 30 km/h-s sebesség különbséggel. Kezded már pedzegetni miről beszélek vagy még mindig túl magas?

"Én meg most leírtam negyedszer is, hogy miért nem volt jó pélkda!!!

Én meg most negyedszer tényleg nagyon szájbarágósan elmagyaráztam, miért volt jó példa, hogy még a hülyék is megértsék...

"Idézd már vissza, hogy hol ismertem be. Mondjuk tuti ott is megint úgy emelsz ki egy részletet, hogy abból tényleg úgy tűnjön, miközben ott szó nincs ilyenről!!!”

Nem tudom idézni, mivel nem közvetlenül ismerted be, hanem közvetetten azzal a sok baromsággal meg önellentmondással amit eddig összehordtál. Ezért mondtam, hogy olyan egyszerű vagy, hogy ez neked fel sem tűnik.

2022. jún. 10. 09:18
 19/26 anonim ***** válasza:

""Én meg már leírtam neked korábban, hogy baromira nem csak fölös kukákat szereltek le!”

De igen!" Hiába kötöd az ebet a karóhoz, akkor sem!

"Már az előzőben is hoztam példát. Akkor hozok megint kettőt. Ugye először azt állítottad, hogy sok a szemét mert kukákat szereltek le, majd azt állítottad, hogy a szemetelés a magyar mentalitásból adódik, amiből értelemszerűen következik, hogy akkor a kukák számához semmi köze a dolognak." A kettő baromira nem zárja ki egymást. Az emberek már így is szemetelős bunkók (tisztelet a sajnos nagyon kevés kivételnek) és most még réadásul le is szereltek egy halom kukát, ami még tovább növelheti a szemetetlők számát is mert vagy nem talál kukát az illető, aki eddig nem szemetelt és már unja magánál tartani a szemetét és eldobja, vagy talál kukát, de az tele van, ezért nem tudja oda kidobni a szemetét és ezért megint csak eldobja! Szóval ez rossz példa volt, ezzel nagyon nem mondtam ellent magamnak!

"Másik mikor szerinted a legjobb megoldás mikor a buszsáv egyben biciklisáv is, de azért mint írtad ez nem azt jelenti, hogy szerinted feltétlenül úgy is kell lennie. WTF??" És ez mitől is ellentmondás?! Neked még sosem volt olyanod, hogy valami megoldás nagyon tetszett ezért ajánlottad volna máshol/másnak is, de esetleg tisztában voltál velegy hogy ott/neki nem kivitelezhető?!

Mégegyszer elmagyarázom, hogy én mit mondtam, mert ahoz képest, hogy én vagyok a "gyengébb értelmű" te nem érted, hogy én mit mondok (illetve gondolom érted, csak tipikus baloldali megoldás, hogy kiforgatod a szavaimat)! Tehát... igen tetszik az ötlet, mert ott, ahol én ezt tapasztaltam (pl az Alkotás utcán), jól van kivitelezve. Azzal pedig, hogy viszont nem feltétlen kell ezt a megoldást alkalmazni arra gondoltam, hogy csak ott alkalmazzák ezt a megoldást ahol kivitelezhető. Tát nyilván egy kis 2x1 sávos utcában nem fogják azt az egy sávot buszsávnak és biciklisávnak kijelölni. De ahol van mondjuk 2x3 sáv, vagy legalább 2x2 sáv, ott a külső sáv az sokszor buszsáv, de nem mindenhol biciklisáv is egyben, pedig lehetne mindenhol biciklisáv is egyben! Remélem így már sikerül felfognod azzal a parányi agyaddal! Szóval ez sem volt jó példa!

""Nem vagyok olyan hülye mit... egyesek!”

Pedig elég hülye vagy."

NÁLAD NEM KÜLÖNBEN!!!!

"Ne haragudj már, de ilyen gyenge magyarázkodást is oviban hallottam utoljára. Először is miért kell felidegesedni azért mert vitatkozol? Csaknem azért mert darabokra lett szedve az ostoba álláspontod?" Szerintem te sem tudnál nyugodt maradni, ha a vita beli ellenfeled egy gerinctelen paraszt lenne, aki minden szavadat kiforgatja, úgy, hogy hülyének tűnj, persze ezt te valószínűleg nem fogod megtapasztalni, mert ezt te csinálod a vitapartnere(i)ddel!

"Arról nem beszélve, hogy itt egy harmadik példa arra, hogy milyen ellentmondásokba futsz bele. Előbb leírod, hogy "Nem vagyok olyan hülye mit... egyesek!” majd most azzal jössz, hogy ha valaki egy olyannal vitatkozik mint én az "idegességében hajlamos hülyeségeket beszélni.” Most akkor hülye vagy vagy nem? Várj megtippelem mi lesz a válaszod. Nem vagy hülye csak hülyeségeket beszélsz. Aha..." NEM... TE BESZÉLTETSZ VELEM HŰLYESÉGEKET, MINT FENTEBB LEÍRTAM!

"Tehát, ha te ideges vagy akkor összezavarodsz, hibára kényszerülsz és hülyeségeket beszélsz össze-vissza? Értem. Ezzel megint kiállítottad a bizonyítványt a szellemi szintedről, gratulálok!" Ééééés megint a szavak iforgatása, mert, hogy ugye ezzel úgy állítod be a dolgot, mint ha ezt általánosságban értettem VOLNA, hogy mindig ez van, pedig baromira nem, ezt most te hoztad ki belőlem, mert mint föntebb is írtam gondolom ez a cél, mert így hülyét lehet csinálni a másikból! Kiegészíteném még ezt azzal (ha bár korábban mintha ezt is mondtam volna már), hogy végig ezt csinálod, mert egyenesen gerincesen nem megy!!!

"Inkább ismerd el, hogy szimplán f@szságokat beszélsz és ennyi." Nem bszélek faszsásgokat, csak te úgy forgatod ki a szavaimat, hogy úgy tűnjön, mintha f@szságokat beszélnék!

"Bármikor, amikor olyt érvel, amibe egyébként nem tudnátok belekötni, felhozzátok a korábban kikényszerített hibát”

Ilyen nem történt. Az előző hozzászólásaidból konkrétan nem volt olyan gondolat vagy érv amire ne reagáltam volna. Tehát megint hazudsz." Amit itt kiemeltél tőlem, abban hol van olyan, hogy valamit korábban nem emeltél ki tőlem. Itt én azt írtam (A KIEMELÉSEDBEN), hogy kiforgatod a szavaimat és ezzel hülyének állítasz be! Tehát ez most egy furcsán értelmetlen válasz volt és ezzel kicsit kezded... hogy úgy mondjam... lebuktatni magad! Azaza igen is volt ilyen és te hazudsz!!!

""DE MILYEN ÉRDEKES, HOGY MÉG MINDIG EZEN A HIBÁN CSÜNGSZ”

Nem én csüngök még mindig ezen a hibán, hanem te." Ahoz képest, hogy én csüngök ezen a hibán te akadtál fenn ezen, ahhelyett, hogy a mondandó lényegére válaszoltál volna!

"Fentebb még takxinak írtad, most már takszi? Segítek: TAXI. Baromi nehéz leírni ezt a négy betűs szót, igaz? Tudom ez is csak egy apró picurka kis hiba, ugye? Már kb. 5-ödszörre..." EZ MEGINT UGYAN AZ, MINT KORÁBBAN, HOGY ÉN LEÍROK VALAMIT A TE, A SZAVAIMAT GERINCTELENÜL KIFORGATÓ "VÁLASZODRA" ERRE TE NYELVTAN TANÁROSDIT JÁTSZOL, MIUTÁN A TE GERINCTELENSÉGET MIATTI FELIDEGESEDÉS MIATT GYORSABBAN GÉPELEK ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁT VÉTEK... GRATULÁLOK!!! CSAK ÚGY MINT KORÁBBAN ITT SEM AZ A LÉNYEG, HOGY HOGY ÍROD A TAXIT, HANEM AMIT MONDTAM!!!!!!!

"Ha budapesti vagy akkor miért tőle tájékozódsz? Nyilván te is járkálsz a városban, nem kell mástól tájékozódnod. Ja várj, te nem is vagy budapesti, majdnem elfelejtettem. xD" KÖSZ AZ ÚJABB KIFORGATÁSÁT A SZAVAIMNAK! Attól mert én is járkálok a városban még táékozódhatok pluszba a taxis apámtól! Egyébként mostanság főleg a munkahelyem és a lakásom között ingázom amely két hely ugyan abban a kerületben van, szóvla nem járkálok messzire. A belvárosba meg mostanság ritkán járok! Apám meg Budapest szerte járkál mindenfele (ugye amerre épp viszi a fuvar), sőt olykor még vidékre is meg fuvar miatt.

"Fejlődés. Nem tudom te melyik faluban vagy vidéki kisvárosban laksz, de Budapest nem az a hely ahol van két kisbolt egy kocsma meg egy templom. Ez egy majd 2 milliós világváros itt bizony több felújítás is megy egyszerre.

Mellesleg ha az alkalmatlan vaskalapos a tíz év semmittevés helyett pl. megcsináltatta volna a Lánchidat, akkor most csak egy nagy területet érintő felújítás zajlana, nem kettő." Tarlós úr pont azért nem kezdte el még a lánchidat, mert folyamatban volt(ak) másik projekt(ek) és tudta, hogy ha azok mellett még a Lánchidat is elkezdi megcsinálni, akkor itt fejetlenség lesz. Ez be is bizonyosodott!!!

"Értem, akkor összefoglalom. Szerinted a legjobb megoldás mikor a busz sáv egyben kerékpár sáv is, de nem mondod azt, hogy így kéne lennie. Akkor már csak egy kérdés maradt: Ha van egy megoldás legyen szó bármiről, amit te legjobbnak tartasz, akkor miért nem állsz ki mellette, hogy legyen úgy? Merthogy ez lenne a logikus." Fentebb leírtam, most már többször nem ismétlem magam, csak mert te ennyire nehézfelfogású vagy!

"egyszer sem forgattam ki a szavaidat, megint hazudsz." Neeeeeem persze. Egyszer nem... CSAK FOLYAMATOSAN!!!

""NEM ÉRZED MENNYIRE UNDORÍTÓ, GERINCTELEN AMIT CSINÁLSZ?”

Nem. Mi az undorító? Az, hogy merészelek válaszolni a baromságaidra?" Fentebb már ezt is leírtam. Kezdem unni a tonnanehéz felfogásodat!

"Tehát a kerékpár és a busz egy sávban közlekedik és gondolom te is láttad mi lett a vége. Nos akkor próbáld meg elképzelni mi lenne akkor, ha a buszsáv általánosságban kerékpár sáv is lenne és a csúcsban percenként elhaladó 4-5 busz között állandóan ott lenne 5-10 kerékpáros is a buszokhoz képest 30 km/h-s sebesség különbséggel. Kezded már pedzegetni miről beszélek vagy még mindig túl magas?" Közvetlen a példavideót tartalmazó válaszodra való válaszomban leírtam, hogy ott az volt a baj, hogy a biciklisnek ott nem volt semmi keresnivaólja, mert a biciklisáv terelővonala fölvezet a járdára, ő meg ott maradt az úttesten, szóval ő kereste a bajt. És ott nem is fér el a busz és a kerékpár együtt, mint láthattuk. Fentebb írtam, hogy úgy tartom jó ötletnek ezt a buszsáv egyben biciklisáv dolgot hogy ahol KIVITELEZHETŐ. És ahol KIVITELEZHETŐ ott nyilván el is férnek egymás mellett a busz és a bicikli, azaz a busz kényelmesen ki tudja kerülni a biciklit. Erre írtam példának korábban az Alkotás utcát. Értem, hogy mit akarsz mondani azzal a példavieóval, de ahol KIVITELEZHETŐ a buszsáv egyben biciklisáv dolog ott ilyen nem fordulhat elő, mert mint az előbb írtam ott elférnek kényelmesen mindahányan! A Tököly úton meg nem kivitelezhető, de ott nem is az van, hanem külön biciklisáv!

"Nem tudom idézni, mivel nem közvetlenül ismerted be, hanem közvetetten azzal a sok baromsággal meg önellentmondással amit eddig összehordtál. Ezért mondtam, hogy olyan egyszerű vagy, hogy ez neked fel sem tűnik." Az "ellentmondásokat" kiveséztük, hogy baromira nem voltak ellentmondások! Sőt nem hogy én nem mondok ellent, hanem csak arról van szó, hogy te végig gerinctelenül kiforgatod a szavaimat úgy, hogy azok !!ELLENTMONDÁSNAK TŰNJENEK!!! Egy szóval pofázhatsz itt amennyit akarsz, de aki normális, azaz nem olyan agymosott baloldalt istenítő zombi, mint egyesek, az csak üres maszlagot lát, amikor a kommente(i)det olvassa!

2022. jún. 14. 15:22
 20/26 anonim ***** válasza:

Hiába kötöd az ebet a karóhoz, akkor sem!”

De igen. ;)

"most még réadásul le is szereltek egy halom kukát, ami még tovább növelheti a szemetetlők számát”

Nem növelheti tovább, hiszen csak olyan kukákat szereltek le amik eddig sem voltak kihasználva.

"vagy nem talál kukát az illető, aki eddig nem szemetelt és már unja magánál tartani a szemetét és eldobja, vagy talál kukát, de az tele van, ezért nem tudja oda kidobni a szemetét és ezért megint csak eldobja”

De már megint magadból indulsz ki... Mindkét esetben azt tudom mondani, hogy kösse fel magát aki eldobja. A kukák számához pedig ennek továbbra sincs semmi köze.

"ahol van mondjuk 2x3 sáv, vagy legalább 2x2 sáv, ott a külső sáv az sokszor buszsáv, de nem mindenhol biciklisáv is egyben"

A biciklisek meg a buszosok legnagyobb örömére :)

"Szerintem te sem tudnál nyugodt maradni, ha a vita beli ellenfeled egy gerinctelen paraszt lenne”

Dehogynem tudnék. Most is halál nyugodt vagyok.

"aki minden szavadat kiforgatja, úgy, hogy hülyének tűnj, persze ezt te valószínűleg nem fogod megtapasztalni, mert ezt te csinálod a vitapartnere(i)ddel”

Ezzel a hazugsággal már kb. huszadszor jössz pedig egyszer sem történt ilyen.

"NEM... TE BESZÉLTETSZ VELEM HŰLYESÉGEKET, MINT FENTEBB LEÍRTAM!”

Zsolti... Én beszélTETek veled hülyeséget így műveltető szerkezetben, ugye? Oké, mondjuk el a kedves olvasók kedvéért, hogy egy isten háta mögötti sötét szobában ülünk ketten és én pisztolyt a fejedhez szorítva kényszerítelek, hogy hülyeségeket írj xD Ez már tényleg a szánalom meg a nevetségesség netovábbja.

"Ééééés megint a szavak iforgatása, mert, hogy ugye ezzel úgy állítod be a dolgot, mint ha ezt általánosságban értettem VOLNA, hogy mindig ez van, pedig baromira nem”

Márpedig a válaszaid alapján nagyon úgy tűnik, hogy nálad általánosságban véve midig ez van. Te állandóan hibázol meg hülyeségeket írsz miközben szerinted nem is vagy hülye. Minden egyes hozzászólásodban. Aztán meg rám fogod, hogy én kényszerítelek, hogy baromságokat írj. Tényleg nem veszed észre magad?

"ezt most te hoztad ki belőlem, mert mint föntebb is írtam gondolom ez a cél, mert így hülyét lehet csinálni a másikból”

Ismét egy nagyon szánalmas mentegetőzés, jobbra nem telik? Elárulom neked, hogy hülyét nem lehet csinálni a másikból. A másik vagy hülye vagy nem. Te az vagy Zsolti. Törődj bele.

"Nem bszélek faszsásgokat, csak te úgy forgatod ki a szavaimat, hogy úgy tűnjön, mintha f@szságokat beszélnék!”

Ez kezd unalmas lenni. Bár egyetlen egyszer nem történt ilyen, hadd kérdezzem már meg, ha szerinted én kiforgatom a szavaidat és ez téged ennyire zavar mi lenne, ha esetleg úgy fogalmaznál, hogy ne lehessen kiforgatni a szavaidat? Ez eddig még nem jutott eszedbe? Ehhez előbb persze, meg kéne tanulni értelmesen, szabatosan fogalmazni az anyanyelveden. De neked ez sem megy.

"kiforgatod a szavaimat és ezzel hülyének állítasz be”

Nem Zsolti, te állítod be saját magadat hülyének azzal, hogy megnyilvánulsz és ehhez még csak ki se kell forgatni a szavaidat. Ez a büdös nagy helyzet.

"Ahoz képest, hogy én csüngök ezen a hibán te akadtál fenn ezen”

Igen én akadtam fenn ezen, majd te kezdtél el csüngeni rajta. Ahelyett, hogy egy "kösz, hogy javítottad a helyesírási hibámat” félmondattal elintézted volna. Nem. Ehelyett te közölted, hogy Kambodzsa az igazából KamboRdzsa. Biztos ezt is én kényszerítettem ki :D

"TE NYELVTAN TANÁROSDIT JÁTSZOL, MIUTÁN A TE GERINCTELENSÉGET MIATTI FELIDEGESEDÉS MIATT GYORSABBAN GÉPELEK ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁT VÉTEK” "CSAK ÚGY MINT KORÁBBAN ITT SEM AZ A LÉNYEG, HOGY HOGY ÍROD A TAXIT”

1. Ne üvöltözz már, zeng a fülem.

2. A gépelési gyorsaságtól nem függ a helyesírási hibák száma.

3. Óriási különbség van az elgépelés és a helyesírási hiba között. Simán észre lehet venni és jól el lehet különíteni a kettőt egymástól. Nyilván Budapest ország is csak egy helyesírási hiba volt mert gyorsan gépeltél meg KamboRdzsa is amiről külön előadást tartottál nekem, hogy hogy kell leírni észbontóan helytelenül. xD

4. Végül, de nem utolsó sorban miután begépelsz egy szövegtörzset, nem muszáj rögtön kényszeresen pacsizni az enterrel és elküldeni. Először nem árt legalább egyszer végigolvasni amit írtál, épp az ilyen hibák miatt. Kár, hogy ezt is tőlem kell megtudnod, pedig ez ált. iskola 3-4. osztály.

"Tarlós úr pont azért nem kezdte el még a lánchidat, mert folyamatban volt(ak) másik projekt(ek) és tudta, hogy ha azok mellett még a Lánchidat is elkezdi megcsinálni, akkor itt fejetlenség lesz”

Ja értem, inkább szakadjon le a Lánchíd csak fejetlenség ne legyen... xD

"Ez be is bizonyosodott”

Mi? Jelenleg megy a Lánchíd felújítása meg az M3 felújítása is mégsincs fejetlenség a városban. Tehát épp az ellenkezője bizonyosodott be.

"Közvetlen a példavideót tartalmazó válaszodra való válaszomban leírtam, hogy ott az volt a baj, hogy a biciklisnek ott nem volt semmi keresnivaólja, mert a biciklisáv terelővonala fölvezet a járdára, ő meg ott maradt az úttesten, szóval ő kereste a bajt”

De még mindig nem ez a lényeg.

"És ott nem is fér el a busz és a kerékpár együtt, mint láthattuk”

Gratulálok, ku.va nehéz szülés volt, de nagy nehezen csak meglett. Erről szólt a példavideó. *tapsvihar*

"Fentebb írtam, hogy úgy tartom jó ötletnek ezt a buszsáv egyben biciklisáv dolgot hogy ahol KIVITELEZHETŐ. És ahol KIVITELEZHETŐ ott nyilván el is férnek egymás mellett a busz és a bicikli, azaz a busz kényelmesen ki tudja kerülni a biciklit.”

Ezt is kifejthetnéd. Ugye a 11/2001. (III. 13.) KöViM rendelet 2.4 c pontja szerint a kerékpárosok által is használható autóbusz-forgalmi sáv szélessége legalább 3,75 m. Budapesten ennél szélesebb sáv elég kevés helyen van, ahol igen ott meg pont nincs ilyen buszos kerékpársáv. Na most számoljunk 4 m-rel, egy átlagos busz szélessége 2,5 m a biztonságos kikerüléshez sávon belül busz és kerékpár esetén kell minimum 1 m oldaltávolság (de inkább 1,5 m) és akor ott tartunk, hogy maradt a kerékpárosnak maximum 25-50 cm hely. Ami nyilván nem elég egy kerékpárnak, hiszen nem véletlen, hogy a törvény 2.4 a pontja szerint a kerékpársáv szélessége legalább 1 méter.

"de ahol KIVITELEZHETŐ a buszsáv egyben biciklisáv dolog ott ilyen nem fordulhat elő, mert mint az előbb írtam ott elférnek kényelmesen mindahányan”

Most bizonyítottam rád, hogy nem férnek el!

"Az "ellentmondásokat" kiveséztük, hogy baromira nem voltak ellentmondások!”

Dehogynem, csak nem elég fejlett még a logikád, hogy felfogd.

"hanem csak arról van szó, hogy te végig gerinctelenül kiforgatod a szavaimat úgy, hogy azok !!ELLENTMONDÁSNAK TŰNJENEK!!!”

Mindenkinek ellentmondásnak tűnnek csak neked nem. Akkor már csak az a kérdés, hogy mindenki megy szembe az autópályán vagy csak te. Erre fentebb megadtam neked a választ, szóval remélem a következő hozzászólásodtól fogva nem ezen a hülyeségen fogsz rugózni.

2022. jún. 15. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!