Mi a véleményetek arról hogy MZP bejelentette,vállalja a felelősséget a bukásért?
Az ellenzék bukása miatt vállalja a felelősséget MZP,jöhet az elszámoltatás.
Mi a véleményetek,vajon Klárika el fogja számoltatni?
#11 Mikor veszed már észre, hogy mennyire szánalmas ez a "fidesznek lejtett a pálya" magyarázkodás a sokadik hatalmas buktátok után?
De semmi gond, csináljátok csak. Mondogassátok magatoknak ugyanazokat amiket a 2014-es bukás után, a 2018-as bukás után is. Nekem megfelel ha 2024-ben is a fidesz-kdnp fog tarolni az EP meg önkormányzati választáson, csak mert minimálisan sem értitek meg miben tévedtetek.
12-es cáfold meg kérlek, illetve az alábbi felsoroltakra is várom a "magyarázkodást"
Fizetések top 3 legutolsó / EU
Korrupció top 3 legelső / EU
Egészségügy romokban, kevés az orvos és az ápoló.
Oktatás romokban, kevés a tanár és alulfizetettek, a tananyag életre való felkészítése nulla.
Felesleges látszat építkezések, stadion a m.elnök kertjében, kisvasút a falujában.
CSOK, babaváró stb. totális kudarca; a népesség nem növekedett, ellenben a lakásárak 2,5x-re nőttek.
Forint inflációja a környező országokhoz képest a legnagyobb. Folytassam ?
Én megértem, hogy az állami médiában megy a jól élünk meg a brüsszel-soros-migráns a hibás na meg fletó, de nem ártana kinyitni a ködös szemed....
Te még mindig itt tartasz?🤭
Amúgy szép tőle.
#2 Ez nem ilyen egyszerű.
Márki Zay éjjel nappal kampányolt.
Csak hát a Fidesz propaganda ellen nem lehet mit kezdeni.2018-ban is ugyan ilyen arányban bukott az ellenzék.
Ez most miért lenne az ő hibája?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!