Nem kellene lassan eltávolítani a Szabadság téren álló szovjet emlékművet?
Nem. Ilyen ötletei többnyire olyan embereknek támadnak, akiknek az agya már el van távolítva. Akármit is képviseltek valaha országunkban az orosz katonák, a jelenlétük a történelmünk része volt. A "zsenialitásod" abba az irányba mutat, hogy szívesen laknál egy olyan szinten semmilyen, történelmi múlt, valós értékek nélküli katyvaszban, mint amit az Usa képvisel.
De ez maradjon a te problémád!
Régesrég a szoborparkban lenne a helye. Szálasi is a történelmünk része, mégsem hagyunk nyilas-keresztes szobrokat "Kitartás!" feliratokkal a városban. Pontosan ennyire szélsőséges a "felszabadító szovjet hősök" felirat is.
Sajnos jelenleg nincs realitása az eltűntetésének, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország legoroszbarátabb kormánya van hatalmon.
Lenin élt, él, és élni fog.
És az emlékművel kapcsolatban:
Örök dicsőség a hazánk szabadságáért és függetlenségéért vívott harcokban elesett hősöknek!
Gyerekkoromban az oviból és iskolából is számtalan alkalomból voltunk koszorúzni. De szerintem azok is akik a rendszerváltás óta gyalázzák... Ez a különbség köztünk. Én sosem sz*rtam abba a kézbe amely enni adott, felnevelt, és embert csinált belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!