Ha most hétvégén lennének a választások kire szavaznál?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Jobbik
MSZP
LMP
Momentum
DK
Párbeszéd
Márki Zay új pártja
Fidesz-KDNP
Mihazánk
Kutyapárt
43 szavazat
3/19 anonim válasza:
Fidesz.
Kicsit paráztam, hogy jó döntés e, de így utólag elég egyértelmű.
4/19 anonim válasza:
Az Összefogás pártjaira még a saját szavazóik sem szavaznak.
5/19 A kérdező kommentje:
#3 #4Miért is?
2022. máj. 15. 21:06
6/19 anonim válasza:
Kb. 6 %-ot erősödött a fidesz a választás óta.
7/19 anonim válasza:
Négyes vagyok. Nézd meg az itteni szavazás állását. Korábban mindig az Összefogás nyert, a választás óta nem.
A hármast nem én írtam, de megválaszolom. Azért mert nem jött el a sokak által belengetett megszorítások, árstoppok eltörlése. És elég mégnézni a választás estéjét. Egyből elkezdték fúrni MZP-t. Felelősségvállalás senki részéről nincs, csak a kifogások. Elvtelen, megélhetési politikusok bandája.
8/19 anonim válasza:
Igen, kb erről van szó.
Orbán tartotta a szavát és nagyjából próbál kijönni jól ebből a háborúból is.
Az összefogás már belebukott volna az egészbe.
9/19 A kérdező kommentje:
#5 Dehogynem van az nagyon van. Csak még egyes helyeken lehet kevésbé érezni a java ez után fog jönni. És ajánlom,hogy menj ki a nyíregygházi vasútállomásra.
2022. máj. 15. 21:34
10/19 anonim válasza:
Miféle megszorítások vannak, tudnád sorolni?
Miért, mi van a nyíregyházi vasútállomáson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!